Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Competiția Red Bull Turn It Up ajunge în România; opt DJi se duelează

Red Bull Turn It Up dă aripi scenei locale de DJing și aduce împreună iubitorii de muzică și de petreceri pe 23 februarie, în clubul Expirat din București. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Competiția Red Bull Turn It Up
Competiția Red Bull Turn It Up │ FOTO: Red Bull

Opt DJi intră în competiție, în echipe de câte doi, față în față. Cu un format inedit, lupta îi provoacă să-și demonstreze creativitatea în mixuri, respectând temele fiecărei runde. Nu există playlisturi pregătite, doar teme date pe loc și mixuri surprinzătoare. Fiecare duo are la dispoziție câte trei minute în fiecare rundă să cucerească mulțimea cu beat-urile alese, iar verdictul vine din partea publicului, care-și alege favoritul cu ajutorul brățărilor luminoase.

Cele două echipe de DJi câștigătoare dau ultima luptă în patru runde care decid cine merge în etapa următoare, în cel de-al doilea show Red Bull Turn It Up, la Timișoara, în aprilie. Învingătorii din Timișoara ajung în ultimul eveniment din serie, la Cluj, în luna octombrie.

Zda & Antenna, Alt Om & Brugner, DJ Undoo & Ruky, Du Mad & Cesar formează cele patru duo-uri de DJi care sunt gata să intre în competiția contra-cronometru și să improvizeze cele mai tari mixuri pe 23 februarie.

"Sunt super entuziasmat să fac parte din explozia asta de creativitate și energie. O să fie o seară electrizantă, mai ales că publicul nu e acolo doar să se bucure de muzică. E acolo să fie judecător, să decidă cine iese învingător. Dar sunt ferm convins că toată lumea va pleca acasă cu zâmbetul pe buze, pentru că Red Bull Turn It Up e mai mult decât un concurs între Dji, e o celebrare a pasiunii pentru muzică. Iar eu o să mă asigur că o să fie o seară pe care nu o să uităm niciodată", a declarat Ionuț Bodonea, prezentatorul evenimentului.

Prețuri bilete Red Bull Turn It Up la Expirat

  • Biletele pentru evenimentul Red Bull Turn It Up se găsesc online, la prețul de 60 lei (earlybird). Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Diverse vineri, 23 februarie 2024

Red Bull Turn It Up

Loc
Expirat Club
Comentează

Trending