Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Urmărește primele secvențe cu Mickey Mouse în filmul de groază "Mickey's Mouse Trap" - TRAILER

Filmul "Mickey's Mouse Trap urmărește acțiunile unui ucigaș deghizat în Mickey Mouse, care terorizează un grup de tineri într-o sală de jocuri. Te invităm să citești mai multe detalii și să urmărești trailerul.

Publicat

pe

Trailer "Mickey's Mouse Trap"
Trailer "Mickey's Mouse Trap" │ FOTO: captură YouTube / Simon Phillips Actor

De la începutul acestui an, primele versiuni ale personajelor Mickey și Minnie Mouse au devenit disponibile publicului. Drepturile de autor pentru desenul animat "Steamboat Willie", un scurtmetraj alb-negru din 1928 care a făcut faimos personajul lui Walt Disney, au expirat pe 1 ianuarie, după 95 de ani. Astfel, orice creator poate utiliza şi prelucra fără permisiuni sau costuri primele versiuni ale personajelor. Cu toate acestea, variantele moderne ale lui Mickey Mouse sunt în continuare sub protecția Disney.

Au trecut doar câteva ore până când a apărut un trailer al unui film de groază ce îl are ca protagonist pe Mickey Mouse. Mai corect spus, un bărbat deghizat în celebrul personaj animat care nu mai este atât de simpatic ca până acum. Din contră, acest Mickey Mouse îi bagă în sperieți pe câțiva tineri și încearcă să îi ucidă într-o sală de jocuri. Pelicula se intitulează "Mickey's Mouse Trap" și este regizată de Jamie Bailey, care a declarat:

"Am vrut doar să ne distrăm. Adică Mickey Mouse din <<Steamboat Willie>> ucide oameni. E ridicol. Am folosit această idee, ne-am distrat făcând filmul și cred că se vede asta."

Filmul îi are în distribuție pe Sophie McIntosh, Callum Sywyk, Allegra Nocita, Ben Harris, Damir Kovic, Mackenzie Mills, Nick Biskupek și Simon Phillips și a fost produs de Paul Whitney, Mark Popejoy, Alexander Gausman și Andrew Agopsowicz, alături de Mem Ferda de la Filmcore. "Mickey's Mouse Trap" se dorește a fi lansat în luna martie a acestui an.

"Mickey's Mouse Trap" calcă pe urmele filmului "Winnie the Pooh: Blood and Honey" de anul trecut, care a fost lansat după ce versiunea originală a lui Winnie the Pooh, creată de A.A. Milne, a intrat în domeniul public.

TRAILER: "Mickey's Mouse Trap"

Trending