Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Urmărește trailerul pentru "Back to Black", un film biografic despre Amy Winehouse

Primul trailer pentru viitorul film despre Amy Winehouse, "Back to Black", a devenit disponibil pentru vizionare. Pelicula o are în rolul principal pe actrița Marisa Abela. Mai multe detalii și video în articol.

Publicat

pe

Trailer "Back to Black"
Trailer "Back to Black" │ FOTO: captură YouTube / StudiocanalUK

Regizat de Sam Taylor-Johnson ("Fifty Shades of Grey", "Nowhere Boy"), pe baza unui scenariu scris de Matt Greenhalgh, "Back to Black" o prezintă pe Marisa Abela în rolul regretatei Amy Winehouse. Filmul se concentrează pe anii de început ai artistei, ca muzician de jazz în nordul Londrei, și călătoria ei tumultoasă către faimă.

Distribuția filmului îi mai include pe Jack O’Connell în rolul soțului lui Winehouse, Blake Fielder Civil, Eddie Marsan ca tatăl lui Winehouse, Mitch și Juliet Cowan în rolul mamei Janis Winehouse-Collins, iar Lesley Manville o interpretează pe bunica sa, Cynthia.

"Nu scriu muzică pentru a fi celebră. Scriu cântece pentru că nu știu ce aș face dacă nu aș compune", spune Marisa Abela în trailer.

"Back to Black" a primit sprijin din partea moștenitorilor lui Amy Winehouse, Universal Music Group și Sony Music Publishing. Filmul este programat să apară în cinematografe pe 10 mai 2024.

"Back to Black" este primul film biografic despre Amy Winehouse. După moartea cântăreței în 2011, la vârsta de 27 de ani, au apărut numeroase documentare despre viața și cariera ei, inclusiv câștigătorul Premiului Oscar din 2015, "Amy" și "Reclaiming Amy", un proiect marca BBC, lansat în 2021.

TRAILER: "Back to Black"

Comentează

Industria muzicala

Urmărește-o pe Amy Winehouse într-un videoclip nou pentru "Tears Dry On Their Own"

Noul material video a fost realizat din secvențe nemaivăzute până acum, rămase de la videoclipul original. Piesa "Tears Dry On Their Own" este extrasă de pe cel de-al doilea și ultim album semnat Amy Winehouse, "Back to Black".

Publicat

pe

Amy Winehouse - Tears Dry On Their Own (Lyric Video)
Amy Winehouse - Tears Dry On Their Own (Lyric Video) │ FOTO: captură YouTube / Amy Winehouse

Noua variantă video a "Tears Dry On Their Own" este compusă din secvențe publicate în premieră, rămase de la filmarea videoclipului original, care a fost regizat de David LaChapelle (Mariah Carey, Jennifer Lopez), alături de versurile melodiei.

Cea mai mare parte a videoclipului o prezintă pe Winehouse îmbrăcată într-o rochie scurtă, cu machiajul său emblematic și coafura voluminoasă. Regretata artistă este filmată în două ipostaze: într-o cameră de hotel și plimbându-se pe străzi, cântând versurile piesei.

Noul clip "Tears Dry On Their Own" a fost lansat cu doar câteva zile înainte de debutul în cinematografele din U.K. a filmului biografic "Black to Black". Regizată de Sam Taylor-Johnson ("Fifty Shades of Grey", "Nowhere Boy"), pe baza unui scenariu scris de Matt Greenhalgh, pelicula o prezintă pe Marisa Abela în rolul regretatei Amy Winehouse. Filmul se concentrează pe anii de început ai artistei, ca muzician de jazz în nordul Londrei, și călătoria ei tumultoasă către faimă.

Distribuția filmului îi mai include pe Jack O’Connell în rolul soțului lui Winehouse, Blake Fielder Civil, Eddie Marsan ca tatăl lui Winehouse, Mitch și Juliet Cowan în rolul mamei Janis Winehouse-Collins, iar Lesley Manville o interpretează pe bunica sa, Cynthia.

Amy Winehouse - Tears Dry On Their Own (Lyric Video)

Citește în continuare

Trending