Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Milly Alcock (House of the Dragon) o va portretiza pe Supergirl

Milly Alcock, actrița care a interpretat-o pe tânăra Rhaenyra Targaryen în primul sezon al serialului "House of the Dragon", a fost aleasă să o portretizeze pe Supergirl în cel puțin două viitoare proiecte Warner Bros. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Milly Alcock într-un interviu pentru Max
Milly Alcock într-un interviu pentru Max │ FOTO: Max

Milly Alcock va îmbrăca costumul de supererou în noul Univers DC cârmuit de James Gunn și Peter Safran. Actrița de 23 de ani o va interpreta pe Supergirl, verișoara lui Superman în mai multe proiecte, posibil debutând în "Superman:Legacy", cu un rol secundar.

Alcock va deveni apoi protagonistă în lungmetrajul "Supergirl: Woman of Tomorrow". Acesta este bazat pe o miniserie de opt ediții de benzi desenate realizate de scriitorul Tom King și de artistul Bilquis Evely, publicate de DC Comics în 2021 și 2022. "Supergirl: Woman of Tomorrow" ar marca primul capitol al noului Univers DC, intitulat "Zei și Monștri".

Momentan, filmului nu i-a fost atribuit un regizor. Se cunoaște faptul că Ana Nogueira ("The Vampire Diaries") va scrie scenariul, iar, potrivit The Hollywood Reporter, filmările ar putea începe în această toamnă.

Anterior, Supergirl a fost portretizată pe ecran de Faye Dunaway (pentru filmul din 1984 "Supergirl"), Melissa Benoist (pentru seria CW) și Sasha Calle (pentru "The Flash" din 2023).

Originară din Australia, Milly Alcock și-a început cariera în adolescență, la Aussie TV, înainte de a fi distribuită în "House of the Dragon", serialul prequel "Game of Thrones" de pe HBO. Alcock a primit o mulțime de aprecieri pentru interpretarea ei ca prințesa Targaryen în primele cinci episoade ale serialului, înainte de a ceda rolul Emmei D’Arcy după ce cronologia show-ului a escaladat cu 10 ani.

Trending