Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Mandalorian și Baby Yoda primesc un film de lungmetraj de la Disney

Succesul serialului "The Mandalorian" nu a trecut neobservat în mega corporația Disney, care vrea acum să transforme aventurile lui Mando și Baby Yoda în film de lung metraj. Producția are deja și un nume, regizor și actor principal.

Publicat

pe

Poster The Mandalorian
Poster The Mandalorian │ FOTO: Disney+

Filmul cu Mando și Grogu ca protagoniști se numește "The Mandalorian & Grogu" și va începe producția în a doua parte a lui 2024. Jon Favreau va fi regizorul, el fiind cunoscut drept creatorul serialului Disney+ "The Mandalorian", dar și omul din spatele lui "Iron Man" și "The Lion King". E clar bine văzut în cadrul Disney, toate fiind hituri.

Pedro Pascal revine sub casca vânătorului de recompense, care se atașează de un pui de extraterestru cu puteri speciale. Numele său oficial este Grogu, dar toată lumea l-a poreclit "Baby Yoda", având în vedere asemănarea fizică cu celebrul Yoda din originalele producții Star Wars. Încă nu e clar unde se va potrivi noul film cu timeline-ul existent al serialelor precum "Kenobi", "Ahsoka", "Andor" sau "Boba Fett".

Până acum "The Mandalorian" a avut 3 sezoane și se lucrează la al patrulea. Mando a apărut mult și în "Boba Fett", la drept vorbind salvând o serie care ar fi fost altminteri anostă. Implicarea Lucasfilm în noul proiect nu poate să fie decât de bun augur. Ultimul film "Star Wars" lansat a fost "Rise of Skywalker", din 2019, care nu a fost bine primit de fani, având în vedere contradicțiile logice ale poveștii și lipsa unui villain ceva mai original și cu intenții clare. Filmul a adus încasări de 1 miliard de dolari global totuși.

Inițial fuseseră anunțate și alte filme Star Wars, regizate de Patty Jenkins și de sub bagheta lui Kevin Feige, omul de la Marvel, dar ele nu s-au mai concretizat. În schimb urmează să debuteze un serial nou în același univers, "Skeleton Crew". Favreau va lucra la "The Mandalrian & Grogu" alături de președintele Lucasfilm, Kathleen Kennedy și Dave Filoni, creatorul "Ahsoka".

A rămas totuşi în cărţi un film de lungmetraj misterios "Star Wars" pentru dată de 22 mai 2026. Încă o peliculă apare în calendar în decembrie 2026 şi un posibil final de trilogie în decembrie 2027.

Comentează

Trending