Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

West Side Christmas Market 2023 a adunat peste un milion de vizitatori

West Side Christmas Market, târgul de Crăciun din Drumul Taberei, a adunat anul acesta peste un milion de vizitatori. Evenimentul și-a închis porțile aseară, 27 decembrie.

Publicat

pe

West Side Christmas Market 2023
West Side Christmas Market 2023 │ FOTO: West Side Christmas Market www.facebook.com

28 de zile de distracție, 26 de concerte și zeci de ore de muzică live sunt câteva dintre cifrele adunate la West Side Christmas Market, târgul organizat de Untold Universe, în parteneriat cu Primăria Sectorului 6, în Parcul Drumul Taberei.

Oaspeții care au ales târgul de Crăciun din Parcul Drumul Taberei s-au bucurat de zeci de ore de concerte ale celor mai îndrăgiți artiști români, sute de ore de distracție pe patinoar, în carusel, la Căsuța lui Moș Crăciun sau în roata panoramică.

Ce artiști au cântat la West Side Christmas Market 2023?

Scena West Side Christmas Market a fost polul distracției în parcul tematic de Crăciun. Unii dintre cei mai îndrăgiți cântăreți români au urcat pe scena de la amfiteatru și au livrat momente artistice pentru toate vârstele și toate gusturile muzicale.

Astfel, în cele 28 de zile de distracție au fost 26 de concerte care au adunat zeci de ore de muzică live. Au urcat pe scenă artiști precum: The Motans, Fuego, Gașca Zurli, Alina Sorescu, Direcția 5, Șuie Paparude, Vunk, Alexandra Ungureanu, Moonlight Breakfast, Bibi, Irina Sîrbu, Holly Molly, Florian Rus, Alejandro Fernandez, Om la Lună, DJ JIJI, Andia, Adi Istrate, Costina Ioana, Minelli, Romanița Duminică, Olivia Addams, Eva Timush.

West Side Christmas Market 2023 a oferit experiențe culinare pentru toate gusturile

West Side Christmas Market a fost nu doar un tărâm al distracției, ci și unul al gusturilor desăvârșite. Vizitatorii s-au bucurat de experiențe culinare pentru toate gusturile: de la bucate tradiționale românești, de unde nu au lipsit cârnații, sarmalele, șorici sau tochitură, până la deserturi deosebite - turtă dulce, brioșe sau cozonaci. N-au lipsit nici preparatele din bucătăriile internaționale precum burgeri, cârnați bavarezi, cartofi prăjiți belgieni sau burrito mexicani. Bucatele din farfurie au mers perfect cu un pahar de vin fiert cu scorțișoară, ciocolată caldă sau ceai.

Târgul de Crăciun din parcul Drumul Taberei a fost și locul unde artizani locali și-au expus cele mai frumoase obiecte (globuri, accesorii, decorațiuni sau jucării) făcute cu migală, perfecte pentru cadouri inedite. În total, 70 de căsuțe cu bunătăți sau cu obiecte artizanale au întregit experiența în West Side Christmas Market.

Activități pentru întreaga familie la West Side Christmas Market 2023

Distracția în West Side Christmas Market a fost întreținută și de locurile cu activități special gândite pentru întreaga familie. Organizatorii au pregătit în Parcul din Drumul Taberei un patinoar generos, mai mare decât anul trecut, pentru iubitorii de distracție pe gheață, un carusel colorat și un trenuleț pentru copii, o roată panoramică înaltă de 33 de metri de unde vizitatorii au putut admira priveliștea asupra Bucureștiului. Peste 15.000 de persoane au încălțat patinele și au alunecat pe gheață în West Side Christmas Market.

Un alt loc fermecat a fost Căsuța lui Moș Crăciun. Inspirat din poveștile pentru cei mici, locul de basm a atras mii de copii care i-au lăsat Moșului scrisori pline de dorințe, s-au jucat și au ascultat povești citite de spiriduși.

Trending