Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

J'ai Bistrot găzduiește târgul de Crăciun J'ai Christmas Market - PROGRAM

În acest weekend se deschide, pentru al doilea an consecutiv, târgul de Crăciun de la J'ai Bistrot București. Află programul și activitățile evenimentului.

Publicat

pe

Târg J'ai Christmas Market 2023
Târg J'ai Christmas Market 2023 │ FOTO: J'ai Christmas Market

După succesul înregistrat anul trecut ca număr de participanți și expozanți, grădina J'ai Bistrot se transformă din nou în tărâmul lui Moș Crăciun. Târgul J'ai Christmas Market se va desfășura pe parcursul a două weekend-uri: 9-10 și 16-17 decembrie.

J'ai Christmas Market va fi locul cel mai cald din oraș unde veți găsi cadouri pentru cei dragi sau vă veți relaxa în arome de vin fiert, de scorțișoară și de portocale, dar și în miresme de gogoși calde, pufoase și delicioase.

Au fost invitați zeci de expozanți care vor împânzi grădina cu produsele lor, cu cadouri de Crăciun pentru toate gusturile: de la dulceață artizanală, haine, vitralii, ornamente din lemn, coroane sau globulețe handmade, produse din piele naturală, săpunuri, lumânări, bijuterii sau accesorii de toate felurile, cărți, compoziții florale, decorațiuni de poveste, jucării și multe altele.

Program J'ai Christmas Market 2023

Târgul se va desfășura în grădina J’ai Bistrot București situată pe Calea Griviței, nr. 55. Va fi deschis în perioada 9-10 și 16-17 decembrie, între orele 12:00 și 20:00. 

Acces J'ai Christmas Market 2023

Accesul la eveniment este liber, iar grădina este pet-friendly.

Pentru cei care doresc să folosească mijloacele de transport în comun, grădina J’ai Bistrot București poate fi accesată astfel:

  • Metrou - stațiile Piața Romană sau Gara de Nord
  • Tramvai - liniile 24 și 45
  • Autobuz - liniile 133 și 205
  • Troleibuz - liniile 86 și 97

Trending