Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Shaquille O'Neal surprinde cu participarea la Electric Castle 2024

Electric Castle anunță o prezență neașteptată pentru ediția din 2024: Shaquille O'Neal, cunoscut nu doar pentru cariera sa în NBA, dar și ca DJ Diesel, va fi prezent la festival.

Publicat

pe

DJ Diesel (Shaquille O'Neal) la festivalul Lost Lands 2022
DJ Diesel (Shaquille O'Neal) la festivalul Lost Lands 2022 │ FOTO: captură YouTube / SHAQ

Electric Castle, unul dintre cele mai îndrăgite festivaluri de muzică din România, vine cu o surpriză de proporții pentru ediția din 2024. Shaquille O'Neal, fostul jucător legendar de baschet și acum cunoscut în lumea muzicii ca DJ Diesel, va urca pe una dintre scenele festivalului. Prezența sa adaugă un plus de diversitate listei impresionante de artiști deja anunțați, printre care Massive Attack, Bring Me The Horizon și Queens of The Stone Age.

Una dintre cele mai recognoscibile figuri din lume, indiferent dacă e pe terenul de baschet sau în spatele platanelor: Shaquille O'Neal e pe afișul EC ca DJ Diesel, omul ce a convertit energia din sport în set-uri intense de dubstep.

Prezența sa la Electric Castle reprezintă o combinație interesantă între sport și muzică, atrăgând astfel un public divers și entuziast. Această participare marchează, de asemenea, o extindere a genurilor muzicale prezente la festival, subliniind angajamentul Electric Castle de a oferi experiențe muzicale variate și de calitate.

Prețuri bilete Electric Castle 2023

Cea de-a 10-a ediție Electric Castle va avea loc între 17 și 21 iulie 2024, abonamentele fiind disponibile la prețul de 119 Euro, în ofertă specială până la data de 20 decembrie, cu posibilitatea de achiziție în 6 rate. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri miercuri, 17 iulie 2024

Electric Castle 2024

Loc
Castelul Banffy

Trending