Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Jenna Ortega și Martin Freeman au o relație complicată în "Miller's Girl" - TRAILER

Jenna Ortega și Martin Freeman se implică într-o complicată dinamică elev-profesor în filmul "Miller’s Girl". Beneficiază de un trailer oficial pe care te invităm să-l urmărești în articol.

Publicat

pe

Jenna Ortega și Martin Freeman în "Miller's Girl"
Jenna Ortega și Martin Freeman în "Miller's Girl" │ FOTO: captură YouTube

"Miller's Girl" prezintă o studentă precoce, Cairo Sweet (Ortega), care dezvoltă o relație ingrată și complexă cu profesorul ei, Jonathan Miller (Freeman), după ce acesta îi solicită să scrie o nuvelă inspirată de autoarea ei preferată. Tensiunea dintre profesor și elevă începe să clocotească, iar trailerul sugerează că va exploda, iar repercusiunile pot fi catastrofale.

"De ce ai scris asta? Este nepotrivit" spune Freeman în trailer. Acest lucru o face pe Ortega să răspundă: "Mi-ai spus să scriu ce știu".

Mai târziu, profesorul deplânge:

"Dacă îi poate convinge că s-a întâmplat ceva între noi, mi-aș pierde slujba."

Distribuția este completată de Dagmara Domińczyk, Bashir Salahuddin and Gideon Adlon. Filmul a fost scris și regizat de Jade Halley Bartlett, produs de Seth Rogen, Evan Goldberg, James Weaver, Josh Fagen și Mary-Margaret Kunze. "Miller's Girl" are premiera în cinematografe pe 26 ianuarie 2024.

Printre cele mai recente proiecte ale actriței se numără thriller-ul polițist "Finestkind" și "Beetlejuice 2", film ce va fi lansat anul viitor. De asemenea, Jenna Ortega va reveni ca protagonistă în cel de-al doilea sezon "Wednesday".

Martin Freeman, cunoscut mai ales pentru proiecte ca "Sherlock Holmes", "The Office" (varianta britanică) și "The Hobbit", a apărut recent în serialul Marvel "Secret Inviasion" și în "Angelyne".

TRAILER "Miller's Girl:

Trending