Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

FUEGOVELION 2024 aduce un spectacol cu folclor autentic la TVR 2

Paul Surugiu-Fuego şi echipa "Drag de România mea" au pregătit un super program de Revelion. La TVR 2, FUEGOVELION 2024 va începe pe 31 decembrie, de la ora 22:25 și va ține aproape patru ore. În decorul superb, cu mese pline de preparate tradiţionale delicioase, distracție va fi pe cinste!

Publicat

pe

FUEGOVELION 2024
FUEGOVELION 2024

Artist de succes, cu priză la public și o experienţă de peste 25 de ani, Paul Surugiu-Fuego a pregătit un Revelion autentic, cu folclor şi artiști de top. Invitaţii săi, care iubesc arta populară şi sunt simboluri ale scenei, vor încinge cea mai mare sărbătoare pentru români.

Paul Surugiu-Fuego mărturisește că va surprinde telespectatorii cu un program aparte, o călătorie prin mai toate zonele geografice ale României, duete inedite, urări de suflet și cântece nemuritoare.

"Am făcut un Revelion cum n-ați mai văzut de multă vreme! După succesul de anul trecut al concertului meu folcloric, ne-am zis că ar fi frumos să continuăm tradiția și să realizăm un spectacol tv cu mari artiști din mai toate zonele, cu melodii de neuitat, costume autentice, totul într-o petrecere de neuitat, cu public spectator, cu masa plină de bucate alese, cu multă veselie! Eu zic că merită să ne vedeți! Nu vă divulg prea multe momentan, doar că doamna Irina Loghin va avea parte de provocări inedite și va cânta ceva neașteptat, doamnele Sofia Vicoveanca și Nicoleta Voica vin cu șlagăre de neuitat, iar PLĂIEȘII din Basarabia ne aduc bună dispoziție", a declarat Paul Surugiu-Fuego.

Program de tradiţie, FUEGOVELION se numără printre cele mai urmărite show-uri TV, un brand asociat cu decența, calitatea şi eleganța. În cea mai importantă noapte dintre ani, Paul Surugiu-Fuego invită telespectatorii TVR 2 la o petrecere pe cinste, alături de mari artiști ai neamului, dar și tineri plini de energie. Printre invitaţi se numără Irina Loghin, Sofia Vicoveanca, Vlăduța Lupău, Olguța Berbec, Nicoleta Voica, Steliana Sima, Matilda Pascal Cojocărița, PLĂIEȘII, Elena Merișoreanu, Maria Butilă, Florentina și Petre Giurgi, Alesis, Oana Font, Zorina Bălan şi Ilie Caraș.

Trending