Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Cristian Hrubaru a lansat un cover după "Rugă pentru părinți" - AUDIO

În prag de sărbători, Cristian Hrubaru le prezintă ascultătorilor o reinterpretare a piesei "Rugă pentru părinți". Versiunea este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Cristian Hrubaru - Rugă pentru părinți
Cristian Hrubaru - Rugă pentru părinți │ FOTO: captură YouTube

Cu sprijinul instrumentiștilor din formația Scarlet Aura, Cristian Hrubaru a lansat această variantă din dorința de a le reaminti românilor să nu-și uite părinții, mai ales de sărbători.

"<<Rugă pentru părinți>> este un cântec folk, scris în anii '80, versuri Adrian Păunescu, muzica Ștefan Hrușcă. Nu cred că există român de vârsta mea care să nu-l știe sau să nu-l fi fredonat vreodată. Această versiune a fost realizată cu sprijinul instrumentiștilor de la Scarlet Aura - au avut răbdare cu mine și le mulțumesc pentru asta. Câteva efecte au fost puse unde trebuie, dar imperfecțiunile vocale n-au fost <<coafate>>, tocmai pentru că acest cântec se cântă mai mult cu sufletul, nu cu vocea. Și, apoi, eu nu sunt solist, deci sper că nimeni nu are pretenții prea mari de la interpretarea mea. Îmi doresc doar ca nimeni, dar nimeni, să nu fie măcinat de sentimentul de regret că nu a petrecut mai mult timp cu părinții, atunci când se putea. Eu am fost... și mai sunt! Vizitați-i, dați-le un telefon, spuneți-le că vă gândiți la ei, că-i iubiți și că le mulțumiți. Pentru ei, un <<Sărut mâna, mamă!>> sau un <<Ce mai faci, tată?>> sunt suficiente. Găsiți-vă timp! Sărbători fericite", a transmis Cristian Hrubaru. 

AUDIO: Cristian Hrubaru - Rugă pentru părinți

Noul cover "Rugă pentru părinți" se va auzi prima dată live la Folk Bun 2023. Printre numele de pe afiș se numără Mircea Baniciu, Vasile Șeicaru, Ducu Bertzi, Țapinarii, Alina Manole, Dan Byron, Marius Bațu, Cristi Dumitrașcu și Planul B, Romell Alaman, Ovidiu Niculescu, Ana Maria Ivan. Invitați speciali: Cristi Hrubaru, Alin Coiotu’ Dincă, Doru Trăscău (The Mono Jacks), Dan Iliescu - Timpuri Noi.

Evenimentul va avea loc pe 11 decembrie la Sala Palatului. Biletele sunt disponibile online, la prețuri ce pornesc de la 72,28 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, te invităm să accesezi agenda InfoMusic.

"Alături de trupa Scarlet Aura, melodia va fi cântată pentru prima data live, pe 11 decembrie la Sala Palatului, în spectacolul FOLK BUN. Emoțiile sunt cât casa, dar știu că n-o voi cânta singur. Vocile voastre vor face să vibreze întreaga sală", a adăugat Cristian Hrubaru.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte luni, 11 decembrie 2023

Folk Bun 2023

Loc
Sala Palatului

Trending