Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

"Aquaman și Regatul Pierdut" apare în cinematografe pe 20 decembrie

Aquaman revine pe marile ecrane cu "Aquaman și Regatul Pierdut". Producția este distribuită în cinematografele din România de Vertical Entertainment și poate fi vizionată începând din 20 decembrie.

Publicat

pe

Aquaman și Regatul Pierdut
Aquaman și Regatul Pierdut │ FOTO: Vertical Entertainment

Nereușind să-l învingă pe Aquaman prima dată, Black Manta, condus de dorința de a răzbuna moartea tatălui său, nu se va opri până nu îl doboară pe Aquaman o dată pentru totdeauna. De data aceasta, Black Manta deține forța legendarului Trident Negru, care dezlănțuie o putere malefică și de neoprit. Din dorința de a-l învinge, Aquaman va apela la fratele său, Orm, fostul rege al Atlantidei, pentru a crea o alianță neașteptată. Împreună, cei doi trebuie să lase deoparte diferențele pentru a-și proteja regatul, familia și pentru a preveni distrugerea întregii lumi.

Revenind cu toții la rolurile originale, Jason Momoa îl joacă pe Arthur Curry/Aquaman, echilibrându-și acum îndatoririle atât ca Rege al Atlantidei, cât și ca proaspăt tată; Patrick Wilson este Orm, fratele vitreg al lui Aquaman și dușmanul lui, care acum trebuie să pășească în rolul de aliat; Amber Heard este Mera, regina Atlantidei și mama moștenitorului tronului; Yahya Abdul-Mateen II este Black Manta, care luptă cu toate armele să îl distrugă pe Aquaman, familia lui și întrega Atlantida; și Nicole Kidman redevine Atlanna, un lider feroce și o mamă cu inimă de războinic. De asemenea, Dolph Lundgren revine în rolul Regelui Nereus și Randall Park în rolul Dr. Stephen Shin.

"Aquaman și Regatul Pierdut" este regizat de James Wan și produs de Peter Safran, Wan și Rob Cowan. Producătorii executivi sunt Galen Vaisman și Walter Hamada. Scenariul este creat de David Leslie Johnson-McGoldrick, după o poveste de James Wan, David Leslie Johnson-McGoldrick, Jason Momoa și Thomas Pa'a Sibbett, bazată pe personaje din DC, Aquaman, create de Paul Norris și Mort Weisinger.

TRAILER "Aquaman și Regatul Pierdut":

Trending