Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

A fost lansat trailerul "David Holmes: The Boy Who Lived", documentarul despre cascadorul lui Daniel Radcliffe din "Harry Potter"

Urmărește trailerul oficial "David Holmes: The Boy Who Lived", care spune povestea cascadorului rămas paralizat după un accident de pe platourile de filmare din "Harry Potter". Documentarul ajunge pe HBO Max pe 15 noiembrie.

Publicat

pe

Trailer "David Holmes: The Boy Who Lived"
Trailer "David Holmes: The Boy Who Lived" │ FOTO: captură YouTube / HBO

Produs de către Daniel Radcliffe, documentarul prezintă legătura de lungă durată dintre starul "Harry Potter" și cascadorul David Holmes din timpul filmărilor emblematicei francize. Lumea lui Holmes a fost însă dată peste cap când un accident la coloana vertebrală de pe platoul de filmare l-a lăsat paralizat.

"Era ca un frate mai mare de gașcă. Făcea cele mai periculoase lucruri fizice, spune Daniel Radcliffe în trailer, adăugând: Este nedrept. Nu era obligat să facă nimic din toate astea. Acest lucru groaznic i s-a întâmplat lui Dave, dar nu vreau să vorbesc de parcă viața lui ar fi o tragedie."

În timp ce Radcliffe și cei mai apropiați colegi s-au adunat pentru a-l sprijini pe David și familia lui în acele momente dificile, spiritul extraordinar de puternic al lui David a devenit cea mai mare sursă de inspirație pentru cei din jur.

"David Holmes: The Boy Who Lived" prezintă înregistrări personale filmate în ultimul deceniu, materiale din culise din portofoliul de cascador al lui Holmes, scene actuale din viața lui și interviuri emoționante cu David, Daniel Radcliffe, prieteni, familie și foști membri ai echipei de filmare.

TRAILER "David Holmes: The Boy Who Lived":

Comentează

Trending