Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Millie Bobby Brown refuză să fie o domniță la ananghie în trailerul pentru "Damsel"

Netflix a lansat un trailer pentru "Damsel", un film fantasy ce o are ca protagonistă pe actrița Millie Bobby Brown. Pelicula va ajunge pe platforma de streaming în 2024. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Trailer "Damsel"
Trailer "Damsel" │ FOTO: captură YouTube / Netflix

Filmul "Damsel" este regizat de Juan Carlos Fresnadillo, pe baza unui scenariu scris de Dan Mazeau, și spune povestea unei domnițe care acceptă să se căsătorească cu un prinț frumos, doar pentru a descoperi că familia regală a recrutat-o de fapt ca sacrificiu pentru a plăti o datorie străveche. Aruncată într-o peșteră cu un dragon care suflă foc, ea trebuie să se bazeze pe inteligență și forță pentru a supraviețui.

Trailerul arată cum Elodie (Millie Bobby Brown) a căzut în mrejele familiei regale, iar realitatea sa de basm se transformă într-un coșmar. "De generații, sarcina noastră a fost să ne protejăm poporul. Așa că în seara asta, te vei alătura unui lung șir de femei care au ajutat la construirea acestui regat", este menționat în clip. Adevăratul sens al acestor cuvinte este unul sumbru și este clarificat de imaginea unui perete din peșteră unde au fost scrise numele captivilor anteriori.

Distribuția filmului este completată de Angela Bassett și Robin Wright, ca fiind mama vitregă a protagonistei, respectiv proaspăta soacră. Nick Robinson îl interpretează pe prințul Henry, noul soț al domniței Elodie. Alături de aceștia mai apar actorii Ray Winstone, Brooke Carter, Shohreh Aghdashloo.

TRAILER "Damsel":

Trending