Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

"Monk" revine, cu acelaşi protagonist trăznit, acum sub formă de lung metraj

Unul dintre cele mai simpatice personaje din istoria serialelor cu detectivi este Monk, care revine în 2023, cu un film de lung metraj. Se numeşte "Mr. Monk's Last Case: A Monk Movie" şi îi puteţi vedea trailerul în articol.

Publicat

pe

Monk's Last Case Film Peacock
Monk's Last Case Film Peacock │ FOTO: Peacock

"Mr. Monk's Last Case: A Monk Movie" va avea premiera pe 8 decembrie 2023 pe reţeaua de streaming Peacock. Tony Shalhoub revine în rolul titular şi germofobul personaj descoperă cu surprindere că toată lumea îi împarte fobiile, în perioada Covid. Serialul "Monk" s-a încheiat cu 14 ani în urmă, dar a rămas un hit în rândul celor care adoră figuri iconice de genul lui Kojak, Dick Tracy sau Columbo, detectivii inediţi.

Serialul "Monk" a avut 8 sezoane şi l-a făcut pe Tony Shalhoub o vedetă şi definiţia paranoiei legate de sănătate, a problemelor mentale normalizate şi fobiilor ţinute sub control. Un fel de Woody Allen exagerat dacă vreţi. În noul film, Adrian Monk e silit să revină în activitate, deşi se pensionase. Detectivul se implică într-un caz personal, care o priveşte pe fiica sa vitregă Molly, jucată de Caitlin McGee.

Actorul are la activ inclusiv premii Emmy pentru modul în care l-a interpretat pe Monk. "Mr. Monk's Last Case" îl are pe Andy Breckman ca scenarist şi pe David Hoberman ca regizor. Va reflecta schimbările suferite de lume în cei 14 ani de la încheierea seriei. În distribuţie se află şi Ted Levine, cunoscut din "The Alienist", Jason Gray-Stanford, cunoscut din "Summer of 84", dar şi Traylor Howard ("Two Guys, a Girl and a Pizza Place"). Melora Hardin din "The Office" apare la rândul rău, plus James Purefoy din "Pennyworth".

Aşteptaţi-vă la o doză serioasă de OCD şi de disconfort în situaţii sociale pentru simpaticul detectiv. Care pare să facă mai multă terapie ca oricând, judecând după trailer.

Pe Tony Shalhoub l-am văzut în ultimii ani în excelentul rol de tată pentru o comediantă a anilor '60, în producţia Amazon "The Marvelous Mrs. Maisel".

Trending