Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Courteney Cox și Matt LeBlanc l-au omagiat pe regretatul Matthew Perry

Actorii Courteney Cox și Matt LeBlanc și-au luat rămas bun de la Matthew Perry, prietenul și colegul lor din serialul "Friends". Cei doi au scris mesaje emoționante pe platformele de socializate.

Publicat

pe

Scene din "Friends" cu Matthew Perry, Courteney Cox și Matt LeBlanc
Scene din "Friends" cu Matthew Perry, Courteney Cox și Matt LeBlanc │ FOTO: captură YouTube / Friends

Matthew Perry, actorul cunoscut mai ales datorită personajului Chandler Bing din serialul de comedie "Friends", a trecut în neființă pe 28 octombrie. Fanii săi, dar și colegii de breaslă au fost devastați de această veste. Mulți dintre ei au transmis mesaje de condoleanțe și au depănat amintiri trăite alături de Perry.

Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, David Schwimmer și Matt LeBlanc, foștii colegi din serial, au păstrat tăcerea, rezumându-se la un mesaj comun prin care își exprimau durerea. Acum, Cox și LeBlanc au publicat fragmente din rolul pe care Perry l-a jucat în viața fiecăruia dintre ei.

"Matthew, cu durere în suflet îmi iau rămas bun. Vremurile pe care le-am petrecut împreună sunt printre momentele preferate din viața mea. A fost o onoare să împart scena cu tine și să te numesc prietenul meu. Voi zâmbi mereu când mă voi gândi la tine și nu te voi uita niciodată. Niciodată.
Întinde-ți aripile și zboară, frate, ești în sfârșit liber. Multă dragoste.
Bănuiesc că o să păstrezi cei 20 de dolari pe care mi-i datorezi".

Ultima propoziție face trimitere la "Friends" și la relația dintre Chandler și Joey, personajele interpretate de Perry, respectiv LeBlanc.

La scurt timp după mesajul lui Matt LeBlanc, Courteney Cox a publicat una dintre scene sale preferate jucate alături de Matthew Perry.

"Sunt atât de recunoscătoare pentru fiecare moment pe care l-am avut cu tine, Matty, și mi-e dor de tine în fiecare zi.

Când lucrezi atât de apropiat ca eu cu Matthew, există mii de momente pe care mi-aș dori să le pot împărtăși. Deocamdată iată unul dintre preferatele mele.
Pentru a oferi o mic detaliu de fundal, Chandler și Monica ar fi trebuit să aibă o aventură de o noapte în Londra. Dar în urma reacției publicului, aceasta a devenit începutul poveștii lor de dragoste.
În această scenă, înainte să începem să filmăm, el mi-a șoptit o replică amuzantă pe care să o spun. Făcea adesea astfel de lucruri. Era amuzant și era amabil."

Serialul "Friends" a fost creat David Crane și Marta Kauffman și a cuprins 10 sezoane (1994 - 2004). Serialul spune povestea a șase prieteni - Rachel, Monica, Phoebe, Ross, Joey și Chandler. Această producţie i-a propulsat la statutul de staruri hollywoodiene pe Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry şi David Schwimmer.

Trending