Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Trupa Colonist pe Lună a lansat piesa "Cutii de carton" - AUDIO

Constănțenii de la Colonist pe Lună au lansat piesa "Cutii de carton", ce va fi prezentă pe cel de-al doilea album din cariera muzicienilor. Materialul marchează și o schimbare muzicală despre care poți afla mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Colonist pe Lună - Cutii de carton
Colonist pe Lună - Cutii de carton │ FOTO: captură YouTube / Colonist pe Lună

"Cutii de carton" vorbește despre sfârșitul dureros al unei povești de dragoste, un final marcat de trădare și minciună. Afecțiunea și iubirea odată simțite au fost alchimizate în furie și tristețe, în întrebări care pot sau nu să primească un răspuns. Melodia este acompaniată de un artwork realizat de Marius Ionescu.

Este cea de-a doua piesă lansată de pe un viitorul album, cel de-al doilea din discografia trupei Colonist pe Lună. Tot de pe acest proiect, muzicienii au prezentat piesa ''Uneori'', în luna iunie a acestui an. Ambele compoziții muzicale sunt marcate de influențe electro, indie, pop, rock, spre deosebire de materialul de debut, "Începuturi", care se bucură de un sound mai mult rock.

Melodiile au fost înregistrate de membrii trupei - Grig Gheorghe (voce, versuri), Mihai Ursu (chitară electrică, chitară acustică, chitara bas, synth) și Cosmin Corceanu (tobe). Aceștia au colaborat cu Eugeniu Albu (trompeta si synth) pentru piesa ''Uneori".

Colonist pe Lună și-a început activitatea în 2013 și a cântat pe scenele de profil din Constanța și București și la diferite festivaluri în Vama Veche, Tuzla sau Constanța. În prezent, există doar ca proiect de studio.

AUDIO: Colonist pe Lună - Cutii de carton

Trending