Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Cântăreața norvegiană Aurora a lansat piesa "Your Blood" - AUDIO

Aurora a lansat "Your Blood", o piesă ce deschide un nou capitol în discografia artistei de 27 de ani. Compoziția muzicală este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Artwork Aurora - "Your Blood"
Artwork Aurora - "Your Blood" │ FOTO: captură YouTube / Aurora

"Your Blood" este prima piesa nouă semnată Aurora de la anteriorul album, "The Gods We Can Touch". Melodia a fost compusă de artistă alături de Chris Greatti (Lady Gaga, Willow, Yungblud, Grimes) și vorbește despre frumusețea sufletului uman în toate formele sale, celebrându-l pentru vulnerabilitatea, emoțiile și defectele sale.

"Am fost ușor rezervată să lansez muzică nouă, când este atât de multă durere în lume. Mi-a fost teamă că s-ar simți deplasat. Dar, cu timpul, am ajuns la concluzia că s-ar putea să nu fie un moment mai potrivit să ofer un mic cântec decât acum. Și sper că muzica vă poate oferi ceva bun. Ceva frumos. Știu că totul este copleșitor. Și știu că toți suntem răniți. Vă trimit toată dragostea mea. Nu există o forță mai mare în lume ca aceea a compasiunii. Sper să înflorească. Și să-i crească rădăcini mult mai puternice decât orice floare a urii", a transmis Aurora.

Lansarea cântecului a fost acompaniată de anunțul unui turneul pe care artista îl va susține în țara sa natală. Călătoria muzicală va debuta în primăvara anului 2024 și va consta în opt spectacole în orașe ca Hamar, Bergen, Trondheim, Stavanger, Oslo.

Mai mult, Aurora urmează să lanseze pe 16 noiembrie prima sa carte. Intitulat "The Gods We Can Touch", proiectul oferă o imagine detaliată a albumul cu același nume, lansat la începutul anului trecut. Cartea include toate versurile melodiilor de pe disc, artwork-ul original și o gamă largă de fotografii.

AUDIO: Aurora - Your Blood

Trending