Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Massif își redeschide porțile în martie 2024

Cea de-a doua ediție a festivalului Massif va avea loc în perioada 14-17 martie 2024 în Poiana Brașov. Evenimentul vine cu o abordare inedită, cu multe activități și momente de neuitat pentru iubitorii de muzică, distracție și munte. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Poze Massif 2023 in Poiana Brasov

Organizatorii Massif au început deja pregătirile și promit să aducă pe pârtiile din stațiune un mix perfect de genuri muzicale, activități montane și entertainment. Ediția din 2024 va transforma, pentru a doua oară, Poiana Brașov într-unul dintre cele mai râvnite locuri de petrecere din Centrul și Estul Europei.

Primele abonament se pun în vânzare pe 21 noiembrie

Toți fanii Massif au posibilitatea de a achiziționa abonamente la un preț special, înregistrându-se pe platformă. Toți cei care se înregistrează vor beneficia de un voucher cadou pe care îl vor putea folosi la achiziția abonamentului de festival.

Prima ediție a festivalului Massif a adunat peste 38.000 de iubitori ai muzicii, distracției și muntelui, în cele 3 zile de show-uri și concerte live din Poiana Brașov. Peste 100 de artiști români și internaționali au animat atmosfera la scenele de la baza pârtiei și la apres-ski-urile partenere. În timpul festivalului, participanții s-au bucurat de o diversitate de genuri muzicale: de la muzică electronică, folclor experimental, rap, trap, disco, rock și pop.

Dimitri Vegas, MORTEN, Topic, Quintino, MATTN, Kadebostany, Delia, Inna, Grasu XXL, Ștefania, Dirty Nano, Pascal Junior, Killa Fonic, Azteca, Ian, Oscar s-au numărat printre artiștii care au urcat pe scena principală Massif în cele 3 zile de festival.

"E ceva cu oamenii de aici, trăiesc intens bucuria muzicii, iar acest lucru este extraordinar pentru fiecare artist", a declarat MORTEN.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri joi, 14 martie 2024

Massif 2024

Loc
Poiana Brașov

Trending