Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Vocea României 2023: vezi momentele din cea de-a șasea etapă de audiții

Surprize, emoții, trăiri intense, descoperiri și lupte cu cele mai solide argumente - toate au putut fi urmărite pe 13 octombrie, într-o nouă ediție a audițiilor pe nevăzute de la Vocea României 2023.

Publicat

pe

Concurenții care au trecut de a șasea rundă de audiții Vocea României 2023
Concurenții care au trecut de a șasea rundă de audiții Vocea României 2023 │ FOTO: PRO TV

O explozie de voci, reacții și momente uluitoare, concurenți care au întors toate scaunele și i-au făcut pe antrenori să se lupte cu toate argumentele au fost câteva dintre atracțiile show-ului din această seară.

În cea de-a șasea rundă a audițiilor, antrenorii au ascultat 14 concurenți. Unii au mers mai departe, alții au plecat acasă cu promisiunea că vor reveni. Cert este că seara de vineri a fost plină de emoție, energie și, bineînțeles, voce. Ei sunt cei 14 concurenți care au urcat pe scenă. Despre cei care au trecut mai departe, găsești mai multe detalii în corpul articolului.

Concurenți al șaselea episod Vocea României 11

  1. Ruxanda Burlacu - piesă "Cry me a river" - 4 DA, echipa Tudor
  2. Katia Florea - piesă "If I Get High" - 2 DA, echipa Tudor
  3. Vlad Șerban - piesă "She Will Be Loved" - 1 DA, echipa Irina
  4. Jasmina Rajală - piesă "I See Red" - NU
  5. Irina Florea - piesă "Nasty Naughty Boy" - 3 DA, echipa Tudor
  6. Letizia Crincoli - piesă "What About Us" - 1 DA, echipa Horia & Theo Rose
  7. Alina Jais - piesă "Unde ești" - 1 DA, echipa Horia & Theo Rose
  8. Miruna Homoc - piesă "Hurt" - 2 DA, echipa Irina
  9. Cristian Sîrbescu - piesă "Îți pare rău" - NU
  10. Diana Vornicu - piesă "Listen" - 1 DA, echipa Irina
  11. Arina Bădulescu - piesă "Suus" - 4 DA, echipa Irina
  12. Iulia Cotuț - piesă "Adagio" - 2 DA, echipa Horia & Theo Rose
  13. Carmen Pop - piesă "Flowers" - NU
  14. Vlad Musta - piesă "Still Got The Blues" - 4 DA, echipa Smiley

Ruxanda Burlacu

Ruxanda are 17 ani și este originară din Chișinău. Este elevă la liceul "Dinu Lipatti", secția actorie. I-a plăcut să fie pe scenă de când era mică. Consideră ca acolo este locul ei, iar muzica este o oportunitate excelentă pentru a o ajuta să-și îndeplinească scopul. Ruxandra a declarat că pasiunea pentru muzică i-a fost insuflată de tatăl ei.

Ruxandra a venit la audițiile de la Vocea României cu speranță și entuziasm. A interpretat piesa "Cry me a river" și a întors toate scaunele.

"Ești singura persoană pentru care eu și Theo ne-am întors pentru o notă și după aceea a urmat nebunia de final. A fost o avalanșă de torpile vocale la care nu ne-am putut abține să nu ne întoarcem", a spus Horia.

Tudor a declarat:

"Eu vreau să te ajut să te bucuri de ceea ce poți tu să scoți din tine, curat și neprefabricat, și să îi dăm o formă frumoasă împreună".

Irina Rimes i-a transmis concurentei:

"E o chestie pe care mie mi-a luat foarte mult timp să o înțeleg, să o învăț – eu am învățat lucrul ăsta prin suferință de femeie care a trecut prin relații, prin dezamăgiri. Eu vreau să te învăț să pui suflet și să cânți orice piesă pe scena asta ca și cum tu ai trăit. E cel mai de preț lucru pe care l-am învățat eu pentru mine".

Ruxanda a ales să meargă în echipa Tudor Chirilă.

Katia Florea

Katia Florea are 16 ani și este elevă la Colegiul Național "Gheorghe Lazăr". Pasiunea pentru muzică și artă, în general, a fost alimentată de tatăl său - actorul Marius Vizante. Katia a interpretat pe scena de la Vocea României piesa "If I Get High" de la Nothing But Thieves și i-a întors pe Smiley și Tudor Chirilă.

"Katia, ai cântat foarte bine piesa asta! Eu sunt fan Nothing But Thieves. Mi-a părut rău că i-am ratat la Electric Castle anul ăsta că nu am putut să ajung...Am văzut că ai modificat un pic piesa, ai adus-o un pic la tine și nu e o piesă ușoară. E foarte greu de cântat acolo sus. Cred că aș putea să fac foarte multe lucruri cu vocea ta. Dă-mi, te rog, această șansă", a spus Tudor Chirilă.

Smiley a declarat:

"Katia, și eu i-am văzut pe Nothing But Thieves, am și cântat cu ei pe scenă. Știi ce mi-a plăcut foarte tare? Că ai luat-o încet, nu te-ai grăbit să ne arăți ce voce tare ai tu, ce puternică ești. Ai dozat-o foarte bine. E foarte greu să ai stăpânirea asta de sine când tu trebuie să arăți în două minute că ești foarte bună, că vrei să fii la Vocea României și vrei să și întorci măcar un scaun. Ai întors două scaune, alege-mă pe mine.

Katia a ales să meargă în echipa lui Tudor Chirilă.

Vlad Șerban

Vlad are 26 de ani și vine din Arad. Pasiunea pentru a luat naștere de când era mic, dar de gura părinților a ales să urmeze un alt drum profesional. Nu a funcționat, astfel că Vlad a ales să își urmeze visul și să participe la Vocea României 2023. Tânărul a cântat piesa "She Will Be Loved" și a convins-o pe Irina.

"Vlad, bine ai venit la Vocea României! Bine ai venit în echipa mea! Să știi că eu am riscat foarte mult când m-am întors. S-ar putea să nu stea bine pe piesă și, într-adevăr, n-a fost cea mai bună prestație. Dar eu m-am întors pentru timbru", a spus Irina.

Irina Florea

Irina are 28 de ani și este din București. Este artistă și, în același timp, lucrează în publicitate. Concurenta a vorbit despre dificultățile de a compune și produce muzică independent, dar toate aceste obstacole nu au făcut-o să renunțe la marea sa pasiune. În audițiile de la Vocea României, Irina a interpretat "Nasty Naughty Boy" și a întors 3 scaune: Tudor, Irina, Horia & Theo.

"Am riscat și m-am întors înainte de a te asculta până la sfârșit și nu-mi pare rău că m-am întors mai devreme. Mi-aș dori foarte tare să te am în echipa mea", a transmis Tudor.

Irina a ales să meargă în echipa lui Tudor Chirilă.

Letizia Crincoli

Letizia are 28 ani și vine orașul Pisa, Italia. A lucrat ca model plus size după ce a slăbit 40 de kilograme. Această carieră a ajutat-o pe Letizia să aibă mai multă încredere în ea și să-și iubească corpul. În ceea ce privește muzica, tânăra a început să cânte la vârsta de 12 ani. A renunțat pentru că s-a simțit constrânsă să interpreteze. După câțiva ani, a cunoscut o persoană care a făcut-o să iubească muzica și să urmeze o carieră în acest domeniu.

În audițiile de la Vocea României, concurenta a cântat "What About Us" și i-a convins pe Horia & Theo Rose.

"Pentru mine ești ca Laetitia Casta. O frumusețe! Letizia, eu m-am întors pentru că vocea ta este senzațională!", a spus Horia Brenciu.

Alina Jais (Giurgiu)

Alina are 46 de ani și vine din Timișoara. Este artistă, se ocupă cu pictură, desen, muzică, orice ține de artă. Mama sa este doctor în muzică, bunica a cântat în corul Filarmonicii din Timișoara, astfel că dragostea pentru muzică este o moștenire genetică.

Concurenta a menționat proiectul Jais, din care a făcut parte alături de chitaristul Sași Vușcan, dar și piesa "Unde ești", în colaborare cu DJ Raoul.

"Piesa se mai cântă și după 20 de ani. Pentru mine, este un lucru foarte mare, adică o piesă românească, compusă acum 20 de ani, rezistă în timp și oamenii o recunosc și încă urlă pe ea. Este o recompensă. Pot spune că nu sunt multe piese românești care stau în top atâția ani", a declarat Alina.

Concurenta a interpretat piesa în discuție la audițiile de la Vocea României și i-a întors pe Horia și Theo Rose.

"Ce tare este să revii după 20 de ani și să faci cover la propria piesă, care a fost un hit!", a spus Irina Rimes.

Miruna Homoc

Miruna are 16 ani și vine din Buzău. Pasiunea pentru muzică a început la vârsta de 11 ani. Îndeplinirea acestui vis nu a fost însă ușoară pentru tânără. S-a confruntat cu mai multe dificultăți și tragedii, una dintre ele fiind moartea fratelui său. El era un puternic susținător, iar Miruna cântă acum și în memoria lui.

Concurenta a adus emoție pe scena de la Vocea României cu piesa "Hurt" (Christina Aguilera). I-a întors pe Irina și perechea Horia & Theo Rose.

"Miruna, ai cântat foarte frumos! Poate pe alocuri cu scăpări, dar foarte frumos. Tare te rog să vii la mine", a spus Irina.

Theo Rose a adăugat:

"Îmi venea să plâng stând cu spatele și a fost foarte bine, să știi. Atunci când simți ce cânți și reușești să transmiți atât de bine emoția, nu mai contează scăpările. Orice tremur al vocii necontrolat e o emoție în plus care ajută".

Miruna a ales să meargă în echipa Irina Rimes.

Diana Vornicu

Diana are 28 de ani și vine din Iași. Talentul muzical s-a moștenit din generație în generație. Mama ei a fost cântăreață de muzică populară și este cel mai mare susținător. În audițiile de la Vocea României, concurenta a interpretat piesa "Listen" și a cucerit-o pe Irina Rimes.

"Diana, bine ai venit în echipa mea!", a transmis Irina Rimes.

Arina Bădulescu

Arina are 21 de ani și este originară din Chișinău. Tatăl a îndemnat-o spre un domeniu muzical, iar tânăra a început să cânte încă de la grădiniță. Visul părinților este ca Arina să aibă o carieră muzicală de succes. La Vocea României, concurenta a cântat "Suus" și a întors toate scaunele.

"Arina, eu nu am înțeles nimic din ce ai cântat, dar nici nu m-a interesat. Muzica mișto este o stare pe care tu ai reușit să o redai în seara asta, fără ca noi să înțelegem o iotă din ce ai spus. Nu știu despre ce e piesa. M-aș bucura foarte tare să te am la mine-n echipă, cred că ești o voce foarte valoroasă. Cred că aș ști să pun în valoare vocea ta și pe alte stări, nu numai pe suferință", a spus Smiley.

Irina a menționat:

"Arina, eu știu că locul tău e lângă mine. Eu pur și simplu știu asta. Așa simt eu. Și până acum, muzica mea a fost simțirea mea. Și simt că și tu faci același lucru. Și simt că locul tău e lângă mine."

Arina a ales să meargă în echipa Irina Rimes.

Iulia Cotuț

Iulia are 18 ani și este din Dobrești, județul Bihor. Lucrează la frizeria din sat, iar în timpul liber studiază muzica. Concurenta a declarat că nu se simte bine dacă nu cântă și își dorește să fructifice această pasiune. Mai mult, vrea să îi facă mândri pe părinții săi, aceștia susținând-o cu toate forțele în cariera muzicală.

În audițiile de la Vocea României, Iulia a cântat melodia "Adagio" și a întors două scaune: Horia & Theo Rose și Smiley.

"Ai construit la piesa asta. O iubesc tare, ar fi fost păcat să nu ne întoarcem pentru notele alea pe care le-ai luat cu atâta siguranță. E foarte greu să susții notele alea fără să deranjezi. Ești o voce foarte, foarte bună și puternică", a spus Theo Rose.

Iulia a ales să meargă în echipa Horia & Theo Rose.

Vlad Musta

Vlad are 24 de ani, este student la Facultatea Hyperion, secția "Arta actorului", și vocalist într-o trupă de cover-uri. Mama lui și-ar fi dorit ca tânărul să ajungă polițist, dar muzica a fost prea importantă pentru ca Vlad să nu îi dea curs. Atât de importantă încât concurentul a furat la un moment dat toți banii din casă pentru a-și cumpăra o chitară electrică. În prezent, Vlad are șase chitare și pare că o să mai adauge câteva în colecție.

Vlad a declarat că a venit la Vocea României mai mult pentru experiență și nu își dorește să-și facă prea multe speranțe. Doar că a reușit să întoarcă toate scaunele și să-i cucerească pe antrenori cu piesa "Still Got The Blues".

Theo Rose a declarat:

"Eu pe Vlad îl știu de foarte mulți ani. I-am organizat balul bobocilor, am fost colegi de liceu. Eu știu la ce nivel faci tu muzică. În orice echipă ai vrea să mergi vei fi cu siguranță o binecuvântare. Din punctul meu de vedere, ești în top 3 voci masculine din sezonul ăsta de Vocea României și tare mi-ar plăcea să vii-n echipă, să ne distrăm."

Smiley a scos un as din mânecă:

"Dimineață, când m-am trezit, m-am uitat la un videoclip nou, pe care l-am și produs, am și compus piesa. O piesă cu Tobi Ibitoye, care a fost în sezonul 5, și Feli, care a fost în sezonul 2 de la Vocea României. Deci au trecut vreo 9, respectiv 7 ani de când eu lucrez cu oamenii ăștia. Despre călătoriile astea vorbesc și mi-aș dori foarte tare să fac și eu parte din călătoria ta."

Vlad a ales să meargă în echipa Smiley.

Concerte & turnee

Irina Rimes aduce la Arenele Romane "Descântatele", un nou concept muzical live

Irina Rimes va prezenta la Arenele Romane un nou spectacol captivant: "Descântatele". Concertul va avea loc pe 28 septembrie, în aer liber, și promite o experiență muzicală unică, împletită cu mituri și povești străvechi. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Irina Rimes
Irina Rimes │ FOTO: Vlad Braga (Bragosvki)

"Descântatele" promite să fie o poveste mitică despre cum natura își revendică locul și, alături de toate miturile sale, începe să înghită orașul, oamenii, muzica și Arenele Romane. Prin acest spectacol, Irina Rimes explorează o conexiune profundă cu folclorul și rădăcinile sale, oferind publicului o perspectivă nouă asupra muzicii sale.

Spectacolul va include piese de pe noul EP, "Origini", precum și alte cântece inedite, nelansate încă, care vor continua să surprindă și să încânte audiența. Cu un picior ancorat în realitate și cu altul în fantastic, publicul este invitat să danseze între lumi alături de Irina pe 28 septembrie.

Pe lângă iele, sânziene și zmei, Irina va avea numeroși invitați speciali pe scenă, care vor fi anunțați în curând. Fanii sunt așteptați să se bucure de un spectacol de neuitat, plin de surprize și emoții.

Prețuri bilete concert Irina Rimes - Descântatele

Bilete de acces se găsesc online, la prețuri cuprinse între 149 lei (+comision) și 279 lei (+comision), în funcție de categorie. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Află cine sunt invitații speciali ai concertului Vama de la Arenele Romane

Vama revine și anul acesta la Arenele Romane cu un concert spectaculos, devenit deja tradiție atât pentru trupă, cât și pentru fani. Tudor Chirilă și colegii săi au dezvăluit cine sunt invitații surpriză care vor urca pe scenă alături de ei. Te invităm să afli despre cine e vorba.

Publicat

pe

VAMA în concertul About Us de la Arenele Romane pe 21 septembrie 2018 │ FOTO: Alexandru Drăgoi / InfoMusic.ro

Pe 27 iulie, Vama va urca pe scena Arenelor Romane cu un show complex. Pe participați îi vor așteaptă hit-uri îndrăgite, piese pline de energie, dar și momente emoționante. Mai mult, trupa a invitat o serie de colegi de breaslă pentru niște reprezentații muzicale memorabile.

Cine sunt invitații speciali ai concertului Vama de la Arenele Romane?

Delia

Primul invitat anunțat a fost Delia Matache, care promite să aducă o energie debordantă la Arenele Romane. Artista a fost surprinsă la repetiții cântând la flaut, în timp ce Chirilă exersa la clarinet.

Una din cele mai emblematice artiste din România, Delia se află constant pe cele mai înalte poziții din topurile muzicale datorită hit-urilor pe care le lansează. Universul ei artistic este într-o continuă dezvoltare, iar acest lucru este cel mai vizibil în show-urile ei sold-out de la Sala Palatului: "Deliria", "Psihedelia", "Acadelia", show-urile în aer liber de la Verde Stop Arena: "Cum era" și "Rockadelia", "Flex" sau evenimentul excusivist "Delia's Winter Wonderland" de la Teatrul Național din București.

Smiley

Coleg în industrie și camarad la Vocea României cu Tudor Chirilă, Smiley a acceptat invitația de a împărtăși cu Vama cele mai frumoase momente muzicale.

"Dacă tot a fost Campionatul European de Fotbal, l-am provocat pe Smiley la un joc. Reguli simple: Pierzi, cânți la Arenele Romane. Câștigi, tot cânți la Arene! Așa că, Smiley, așteptăm revanșa pe 27.07", a transmis trupa Vama.

Artiștii din deschidere

Concertul Vama de la Arenele Romane va fi deschis de două artiste fresh, care promit multe din punct de vedere muzical.

IOVA

IOVA este artista alături de care trupa a lansat recent piesa "Ești sigură că vrei".Solistă și compozitoare, tânăra a încântat lumea cu talentul ei. Pasiunea pentru muzică a început la vârsta de 11 ani, când a început să ia lecții de chitară și pian. Doi ani mai târziu, și-a format propria trupă rock. IOVA s-a afirmat ca artist solo după ce a fost membru LaLa Band.

Drumul ei în industria muzicală a început după ce a trimis un demo la HaHaHa Production în toamna lui 2015, ca mai apoi să își lanseze primul single - "Be like water" în 2018. De-a lungul carierei, IOVA s-a ridicat mereu la un nou nivel. A acceptat provocarea label-ului ei de a crea 26 de piese ceea ce a dus la apariția conceptului "Bi-Polar: Why tf am I like this?!", o poveste împărțită în 4 acte (PEOPLE, SEARCHING, HER și SELF), fiecare reprezentând o parte din călătoria artistei.

Alexandra Căpitănescu

Alexandra Căpitănescu, câștigătoarea Vocea României 2023 și cea care a adus din nou victoria în echipa lui Tudor Chirilă, va aduce rock-ul la Arenele Romane. Maestrul și ucenicul vor cânta pe aceeași scenă și vor retrăi momente pline de emoție așa cum au făcut-o în timpul emisiunii.

Alexandra Căpitănescu este un artist unic, cu autenticitate, originalitate, trăire și o voce cameleonică. Are potențialul de a susține un concert live cu intensitate de la început până la sfârșit. Are ușurința de a-și construi momente muzicale memorabile și să facă un show exploziv. Recent, Alexandra a lansat "Căpitanu", primul EP din carieră.

Prețuri bilete concert Vama la Arenele Romane

  • Biletele de acces sunt disponibile online, la prețul de 149 lei (+comision) - Acces General. Copiii cu vârsta între 7-14 ani beneficiază de reducere - 49 lei (+comision).
Citește în continuare

Industria muzicala

Piesa "Dudadu" a Irinei Rimes s-a auzit la Tomorrowland 2024

Vocea Irinei Rimes a răsunat la Tomorrowland, unul dintre cele mai mare festivaluri de muzică electronică din lume. Evenimentul are loc în Belgia și adună peste jumătate de milion de participanți la fiecare ediție.

Publicat

pe

Irina Rimes
Irina Rimes │ FOTO: Vlad Braga (Bragosvki)

Weekendul acesta, la Tomorrowland, piesa "Dudadu" a Irinei Rimes a venit ca o surpriză plăcută atât pentru audiență, cât și pentru artistă, în playlist-ul apreciatului grup de DJ-ii Keinemusik. Remixul realizat de talentatul DJ și producător Goldcher a captivat mulțimea cu fuziunea dintre muzica românească și sound-ul internațional.

"Dudadu" face parte din EP-ul "Origini", care vine cu un concept live inovator, numit "Descântatele". Irina Rimes va prezenta acest proiect artistic pe 28 septembrie la Arenele Romane, promițând o experiență muzicală captivantă pentru fani.

Acesta este un moment important pentru Irina Rimes, care continuă să își extindă influența internațională și să contribuie la diversificarea muzicii. Artista a avut o apariție surpriză în setul lui MoBlack de la Electric Castle, iar artiști precum Apache și BLOND:ISH au inclus-o în spectacolele lor. Tiesto a adăugat remix-ul realizat de Goldcher - "Dudadu Flip" în playlist-ul său de pe Spotify. Keinemusik a introdus piesa pentru prima dată la un eveniment din București, după care au luat-o cu ei la Berlin, demonstrând încă o dată potențialul global al muzicii Irinei Rimes.

Citește în continuare

Trending