Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Vocea României 2023: vezi momentele din cea de-a șasea etapă de audiții

Surprize, emoții, trăiri intense, descoperiri și lupte cu cele mai solide argumente - toate au putut fi urmărite pe 13 octombrie, într-o nouă ediție a audițiilor pe nevăzute de la Vocea României 2023.

Publicat

pe

Concurenții care au trecut de a șasea rundă de audiții Vocea României 2023
Concurenții care au trecut de a șasea rundă de audiții Vocea României 2023 │ FOTO: PRO TV

O explozie de voci, reacții și momente uluitoare, concurenți care au întors toate scaunele și i-au făcut pe antrenori să se lupte cu toate argumentele au fost câteva dintre atracțiile show-ului din această seară.

În cea de-a șasea rundă a audițiilor, antrenorii au ascultat 14 concurenți. Unii au mers mai departe, alții au plecat acasă cu promisiunea că vor reveni. Cert este că seara de vineri a fost plină de emoție, energie și, bineînțeles, voce. Ei sunt cei 14 concurenți care au urcat pe scenă. Despre cei care au trecut mai departe, găsești mai multe detalii în corpul articolului.

Concurenți al șaselea episod Vocea României 11

 1. Ruxanda Burlacu - piesă "Cry me a river" - 4 DA, echipa Tudor
 2. Katia Florea - piesă "If I Get High" - 2 DA, echipa Tudor
 3. Vlad Șerban - piesă "She Will Be Loved" - 1 DA, echipa Irina
 4. Jasmina Rajală - piesă "I See Red" - NU
 5. Irina Florea - piesă "Nasty Naughty Boy" - 3 DA, echipa Tudor
 6. Letizia Crincoli - piesă "What About Us" - 1 DA, echipa Horia & Theo Rose
 7. Alina Jais - piesă "Unde ești" - 1 DA, echipa Horia & Theo Rose
 8. Miruna Homoc - piesă "Hurt" - 2 DA, echipa Irina
 9. Cristian Sîrbescu - piesă "Îți pare rău" - NU
 10. Diana Vornicu - piesă "Listen" - 1 DA, echipa Irina
 11. Arina Bădulescu - piesă "Suus" - 4 DA, echipa Irina
 12. Iulia Cotuț - piesă "Adagio" - 2 DA, echipa Horia & Theo Rose
 13. Carmen Pop - piesă "Flowers" - NU
 14. Vlad Musta - piesă "Still Got The Blues" - 4 DA, echipa Smiley

Ruxanda Burlacu

Ruxanda are 17 ani și este originară din Chișinău. Este elevă la liceul "Dinu Lipatti", secția actorie. I-a plăcut să fie pe scenă de când era mică. Consideră ca acolo este locul ei, iar muzica este o oportunitate excelentă pentru a o ajuta să-și îndeplinească scopul. Ruxandra a declarat că pasiunea pentru muzică i-a fost insuflată de tatăl ei.

Ruxandra a venit la audițiile de la Vocea României cu speranță și entuziasm. A interpretat piesa "Cry me a river" și a întors toate scaunele.

"Ești singura persoană pentru care eu și Theo ne-am întors pentru o notă și după aceea a urmat nebunia de final. A fost o avalanșă de torpile vocale la care nu ne-am putut abține să nu ne întoarcem", a spus Horia.

Tudor a declarat:

"Eu vreau să te ajut să te bucuri de ceea ce poți tu să scoți din tine, curat și neprefabricat, și să îi dăm o formă frumoasă împreună".

Irina Rimes i-a transmis concurentei:

"E o chestie pe care mie mi-a luat foarte mult timp să o înțeleg, să o învăț – eu am învățat lucrul ăsta prin suferință de femeie care a trecut prin relații, prin dezamăgiri. Eu vreau să te învăț să pui suflet și să cânți orice piesă pe scena asta ca și cum tu ai trăit. E cel mai de preț lucru pe care l-am învățat eu pentru mine".

Ruxanda a ales să meargă în echipa Tudor Chirilă.

Katia Florea

Katia Florea are 16 ani și este elevă la Colegiul Național "Gheorghe Lazăr". Pasiunea pentru muzică și artă, în general, a fost alimentată de tatăl său - actorul Marius Vizante. Katia a interpretat pe scena de la Vocea României piesa "If I Get High" de la Nothing But Thieves și i-a întors pe Smiley și Tudor Chirilă.

"Katia, ai cântat foarte bine piesa asta! Eu sunt fan Nothing But Thieves. Mi-a părut rău că i-am ratat la Electric Castle anul ăsta că nu am putut să ajung...Am văzut că ai modificat un pic piesa, ai adus-o un pic la tine și nu e o piesă ușoară. E foarte greu de cântat acolo sus. Cred că aș putea să fac foarte multe lucruri cu vocea ta. Dă-mi, te rog, această șansă", a spus Tudor Chirilă.

Smiley a declarat:

"Katia, și eu i-am văzut pe Nothing But Thieves, am și cântat cu ei pe scenă. Știi ce mi-a plăcut foarte tare? Că ai luat-o încet, nu te-ai grăbit să ne arăți ce voce tare ai tu, ce puternică ești. Ai dozat-o foarte bine. E foarte greu să ai stăpânirea asta de sine când tu trebuie să arăți în două minute că ești foarte bună, că vrei să fii la Vocea României și vrei să și întorci măcar un scaun. Ai întors două scaune, alege-mă pe mine.

Katia a ales să meargă în echipa lui Tudor Chirilă.

Vlad Șerban

Vlad are 26 de ani și vine din Arad. Pasiunea pentru a luat naștere de când era mic, dar de gura părinților a ales să urmeze un alt drum profesional. Nu a funcționat, astfel că Vlad a ales să își urmeze visul și să participe la Vocea României 2023. Tânărul a cântat piesa "She Will Be Loved" și a convins-o pe Irina.

"Vlad, bine ai venit la Vocea României! Bine ai venit în echipa mea! Să știi că eu am riscat foarte mult când m-am întors. S-ar putea să nu stea bine pe piesă și, într-adevăr, n-a fost cea mai bună prestație. Dar eu m-am întors pentru timbru", a spus Irina.

Irina Florea

Irina are 28 de ani și este din București. Este artistă și, în același timp, lucrează în publicitate. Concurenta a vorbit despre dificultățile de a compune și produce muzică independent, dar toate aceste obstacole nu au făcut-o să renunțe la marea sa pasiune. În audițiile de la Vocea României, Irina a interpretat "Nasty Naughty Boy" și a întors 3 scaune: Tudor, Irina, Horia & Theo.

"Am riscat și m-am întors înainte de a te asculta până la sfârșit și nu-mi pare rău că m-am întors mai devreme. Mi-aș dori foarte tare să te am în echipa mea", a transmis Tudor.

Irina a ales să meargă în echipa lui Tudor Chirilă.

Letizia Crincoli

Letizia are 28 ani și vine orașul Pisa, Italia. A lucrat ca model plus size după ce a slăbit 40 de kilograme. Această carieră a ajutat-o pe Letizia să aibă mai multă încredere în ea și să-și iubească corpul. În ceea ce privește muzica, tânăra a început să cânte la vârsta de 12 ani. A renunțat pentru că s-a simțit constrânsă să interpreteze. După câțiva ani, a cunoscut o persoană care a făcut-o să iubească muzica și să urmeze o carieră în acest domeniu.

În audițiile de la Vocea României, concurenta a cântat "What About Us" și i-a convins pe Horia & Theo Rose.

"Pentru mine ești ca Laetitia Casta. O frumusețe! Letizia, eu m-am întors pentru că vocea ta este senzațională!", a spus Horia Brenciu.

Alina Jais (Giurgiu)

Alina are 46 de ani și vine din Timișoara. Este artistă, se ocupă cu pictură, desen, muzică, orice ține de artă. Mama sa este doctor în muzică, bunica a cântat în corul Filarmonicii din Timișoara, astfel că dragostea pentru muzică este o moștenire genetică.

Concurenta a menționat proiectul Jais, din care a făcut parte alături de chitaristul Sași Vușcan, dar și piesa "Unde ești", în colaborare cu DJ Raoul.

"Piesa se mai cântă și după 20 de ani. Pentru mine, este un lucru foarte mare, adică o piesă românească, compusă acum 20 de ani, rezistă în timp și oamenii o recunosc și încă urlă pe ea. Este o recompensă. Pot spune că nu sunt multe piese românești care stau în top atâția ani", a declarat Alina.

Concurenta a interpretat piesa în discuție la audițiile de la Vocea României și i-a întors pe Horia și Theo Rose.

"Ce tare este să revii după 20 de ani și să faci cover la propria piesă, care a fost un hit!", a spus Irina Rimes.

Miruna Homoc

Miruna are 16 ani și vine din Buzău. Pasiunea pentru muzică a început la vârsta de 11 ani. Îndeplinirea acestui vis nu a fost însă ușoară pentru tânără. S-a confruntat cu mai multe dificultăți și tragedii, una dintre ele fiind moartea fratelui său. El era un puternic susținător, iar Miruna cântă acum și în memoria lui.

Concurenta a adus emoție pe scena de la Vocea României cu piesa "Hurt" (Christina Aguilera). I-a întors pe Irina și perechea Horia & Theo Rose.

"Miruna, ai cântat foarte frumos! Poate pe alocuri cu scăpări, dar foarte frumos. Tare te rog să vii la mine", a spus Irina.

Theo Rose a adăugat:

"Îmi venea să plâng stând cu spatele și a fost foarte bine, să știi. Atunci când simți ce cânți și reușești să transmiți atât de bine emoția, nu mai contează scăpările. Orice tremur al vocii necontrolat e o emoție în plus care ajută".

Miruna a ales să meargă în echipa Irina Rimes.

Diana Vornicu

Diana are 28 de ani și vine din Iași. Talentul muzical s-a moștenit din generație în generație. Mama ei a fost cântăreață de muzică populară și este cel mai mare susținător. În audițiile de la Vocea României, concurenta a interpretat piesa "Listen" și a cucerit-o pe Irina Rimes.

"Diana, bine ai venit în echipa mea!", a transmis Irina Rimes.

Arina Bădulescu

Arina are 21 de ani și este originară din Chișinău. Tatăl a îndemnat-o spre un domeniu muzical, iar tânăra a început să cânte încă de la grădiniță. Visul părinților este ca Arina să aibă o carieră muzicală de succes. La Vocea României, concurenta a cântat "Suus" și a întors toate scaunele.

"Arina, eu nu am înțeles nimic din ce ai cântat, dar nici nu m-a interesat. Muzica mișto este o stare pe care tu ai reușit să o redai în seara asta, fără ca noi să înțelegem o iotă din ce ai spus. Nu știu despre ce e piesa. M-aș bucura foarte tare să te am la mine-n echipă, cred că ești o voce foarte valoroasă. Cred că aș ști să pun în valoare vocea ta și pe alte stări, nu numai pe suferință", a spus Smiley.

Irina a menționat:

"Arina, eu știu că locul tău e lângă mine. Eu pur și simplu știu asta. Așa simt eu. Și până acum, muzica mea a fost simțirea mea. Și simt că și tu faci același lucru. Și simt că locul tău e lângă mine."

Arina a ales să meargă în echipa Irina Rimes.

Iulia Cotuț

Iulia are 18 ani și este din Dobrești, județul Bihor. Lucrează la frizeria din sat, iar în timpul liber studiază muzica. Concurenta a declarat că nu se simte bine dacă nu cântă și își dorește să fructifice această pasiune. Mai mult, vrea să îi facă mândri pe părinții săi, aceștia susținând-o cu toate forțele în cariera muzicală.

În audițiile de la Vocea României, Iulia a cântat melodia "Adagio" și a întors două scaune: Horia & Theo Rose și Smiley.

"Ai construit la piesa asta. O iubesc tare, ar fi fost păcat să nu ne întoarcem pentru notele alea pe care le-ai luat cu atâta siguranță. E foarte greu să susții notele alea fără să deranjezi. Ești o voce foarte, foarte bună și puternică", a spus Theo Rose.

Iulia a ales să meargă în echipa Horia & Theo Rose.

Vlad Musta

Vlad are 24 de ani, este student la Facultatea Hyperion, secția "Arta actorului", și vocalist într-o trupă de cover-uri. Mama lui și-ar fi dorit ca tânărul să ajungă polițist, dar muzica a fost prea importantă pentru ca Vlad să nu îi dea curs. Atât de importantă încât concurentul a furat la un moment dat toți banii din casă pentru a-și cumpăra o chitară electrică. În prezent, Vlad are șase chitare și pare că o să mai adauge câteva în colecție.

Vlad a declarat că a venit la Vocea României mai mult pentru experiență și nu își dorește să-și facă prea multe speranțe. Doar că a reușit să întoarcă toate scaunele și să-i cucerească pe antrenori cu piesa "Still Got The Blues".

Theo Rose a declarat:

"Eu pe Vlad îl știu de foarte mulți ani. I-am organizat balul bobocilor, am fost colegi de liceu. Eu știu la ce nivel faci tu muzică. În orice echipă ai vrea să mergi vei fi cu siguranță o binecuvântare. Din punctul meu de vedere, ești în top 3 voci masculine din sezonul ăsta de Vocea României și tare mi-ar plăcea să vii-n echipă, să ne distrăm."

Smiley a scos un as din mânecă:

"Dimineață, când m-am trezit, m-am uitat la un videoclip nou, pe care l-am și produs, am și compus piesa. O piesă cu Tobi Ibitoye, care a fost în sezonul 5, și Feli, care a fost în sezonul 2 de la Vocea României. Deci au trecut vreo 9, respectiv 7 ani de când eu lucrez cu oamenii ăștia. Despre călătoriile astea vorbesc și mi-aș dori foarte tare să fac și eu parte din călătoria ta."

Vlad a ales să meargă în echipa Smiley.

Emisiuni radio-tv

Cel de-al 14-lea sezon "Românii au talent" se vede diseară, la PRO TV și VOYO

În seara aceasta, de la 20:30, la PRO TV și pe VOYO începe cel de-al 14-lea sezon al unuia dintre cele mai iubite show-uri de divertisment din țară. "Românii au talent" redevine locul în care fiecare visător încearcă să devină star, unde spectacolul este dus la un nou nivel incitant.

Publicat

pe

Juriu "Românii au talent" 14
Juriu "Românii au talent" 14 │ FOTO: PRO TV

La "Românii au talent" visurile devin palpabile, iar telespectatorii sunt martori la nașterea unor legende. La masa juriului, Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete sunt pregătiți să ofere acele DA-uri mult dorite. Pavel Bartoș și Smiley, prezentatorii show-ului, sunt în culise și au de oferit tuturor celor care și-au găsit curajul să participe din bucuria și entuziasmul lor!

Și în acest an, zece butoane aurii, câte 2 pentru fiecare jurat și prezentatori, sunt gata să fie apăsate și să strălucească, oferind șansa unei calificări directe în semifinale.

"Sunt aici din primul sezon, nu am văzut niciodată așa ceva", va spune Andra la finalul unui moment oferit de doi artiști veniți din afara țării pentru a arăta că imposibilul nu există și că pasiunea pentru spectacol este uneori dusă la rang de artă.

La doar 15 ani, un tânăr din Craiova va reuși ca prin prestația lui să îl convingă pe Dragoș Bucur să-l laude cu adevărat:

"Ceva ce nu poate fi prefăcut pe scenă este bunul simț. Ești genul ăsta de artist și în timp ce vorbesc, eu te percep ca pe un artist. Este evident pentru toată lumea că ai talent."

Nu vor lipsi de pe scenă nici momentele tradiționale, însă și acestea vor ajunge la cel mai înalt nivel:

"În ăștia trei de când sunt aici, sunteți cel mai bun ansamblu folcloric pe care l-am văzut", va spune Mihai Bobonete.

În timp ce Andra va menționa că:

"Nu am văzut asemenea energie, dans bine executat, sincron."

Concurenții sunt gata, să înceapă aplauzele! Nu ratați, de la 20:30, prima ediție a sezonului #14fenomen, "Românii au talent", la PRO TV și pe VOYO!

 

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Află când începe cel de-al 14-lea sezon "Românii au talent"

"Românii au talent" revine în curând pe micile ecrane, iar cel de-al 14-lea sezon se anunță a fi unul memorabil. Butoanele aurii sunt și ele la locul lor și așteaptă să fie apăsate pentru concurenții care vor ridica sala în picioare cu momentele lor.

Publicat

pe

"Românii au talent", sezonul 14
"Românii au talent", sezonul 14 │ FOTO: PRO TV

Din 9 februarie, unul dintre cele mai iubite show-uri de divertisment din țară, revine la PRO TV și pe VOYO, de la ora 20:30.

Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete, de la masa juriului, alături de Pavel Bartoș și Smiley din culise așteaptă cu nerăbdare să împărtășească cu telespectatorii momentele oamenilor obișnuiți care se vor transforma în eroi ai întregii țări!

"Mai e ceva imposibil? Eu nu mai cred așa ceva, cel puțin nu când mă gândesc la talentul românilor și la scena asta magică de la <<Românii au talent>>, pe care mereu se întâmplă câte ceva de ne lasă cu gura căscată. Pe 9 februarie începe sezonul cu numărul 14 al <<Românii au talent>>, iar noi îl simțim ca pe un fel de Revelion pentru programele și producțiile tv. Eu, ca de obicei, o să mă sprijin pe Pavel atât la emoții intense, cât și la râs și adrenalină. Și tot împreună o să dăm ocol butonului auriu până o să-l și apăsăm de vreo două ori, pentru că pur și simplu uneori n-ai cum să te abții! O să vedeți!", a declarat Smiley.

Pavel Bartoș a adăugat:

"14 #fenomen! Un sezon cum nu ați mai văzut, concurenți cum nu ați vrea să ratați și niște emoții binevenite... pe care mi-e greu să vi le și povestesc. Mă bucur că a mai rămas atât de puțin până la premieră pentru că veți putea înțelege de ce sunt atât de încântat de ceea ce veți vedea. Recunosc, și eu abia aștept să urmăresc de acasă, împreună cu ai mei, toate aceste momente pe care le-am trăit deja la filmări. Va fi fenomen!"

Citește în continuare

Muzică nouă

Andrei Ursu (wrs) și Theo Rose au lansat piesa "Noaptea ne fură iubiri" - AUDIO

Ritmul unui acordeon stă drept fundal pentru vocile armonioase ale lui Theo Rose și Andrei Ursu, care cântă despre începuturi noi în iubire. Artiștii au lansat piesa "Noaptea ne fură iubiri", disponibilă pentru ascultat în articol.

Publicat

pe

Artwork Andrei Ursu & Theo Rose - Noaptea ne fură iubiri
Artwork Andrei Ursu & Theo Rose - Noaptea ne fură iubiri │ FOTO: captură YouTube

"Noaptea ne fură iubiri" este extrasă de pe albumul "Cântece de Inimă", pe care Andrei Ursu urmează să îl lanseze pe 26 ianuarie. Până atunci, însă, o surpriză specială îi așteaptă pe cei care decid să devină abonați la newsletter-ul său, oferindu-le acces exclusiv la noul material muzical.

Cunoscut pentru abordarea sa sinceră și emoțională în muzică, Andrei Ursu își surprinde fanii cu un stil nou și proaspăt în acest volum. "Cântece de Inimă" vine alături de piese cunoscute precum "Hai, Inimă!" și "Îndrăgostiți de atâtea ori", și promite să atingă corzile sensibile ale ascultătorilor, oferind o experiență muzicală captivantă și profundă.

AUDIO: Andrei Ursu & Theo Rose - Noaptea ne fură iubiri

Andrei Ursu (aka wrs), unul dintre cei mai cameleonici artiști din industria muzicală din România, a reușit să depășească granițele muzicale, lansările sale fiind ascultate peste tot în lume odată cu participarea la Eurovision cu piesa "Llamame".

În 2022, a lansat și primul său EP, "Mandala", ce conține cinci piese, printre care și "Llamame". Anul trecut, artistul a prezentat primul album, "Fiesta'23 ", o combinație de sunete latino clasice și noi. Acum, acesta a ales o nouă direcție creativă care promite rezultate cel puțin la fel de spectaculoase.

Theo Rose este una dintre cele mai populare și versatile artiste din România. Cu o carieră în continuă ascensiune, ea a reușit să cucerească inimile publicului prin intermediul unor piese și colaborări de succes. Printre cele mai cunoscute melodii ale sale se numără "Cămașa", "Gipsy Run", "Bravo Lor Au Stil Țiganii", piese ce înregistrează vizualizări de ordinul milioanelor pe YouTube.

Cântăreața este cunoscută și pentru colaborările numeroase, aducându-și amprenta personală specială. Enumerăm "Roata", cu Damian Drăghici, "Fără Tine", cu Bogdan de la Ploiești, "Stinge Luminile" cu Irina Rimes, "Ca-n România" cu MIRA și "Sângele Frate Nu Te Face" cu IAN. De asemenea, Theo Rose a fost pentru a doua oară antrenor în cadrul emisiunii Vocea României de la PRO TV, unde a făcut echipă cu Horia Brenciu.

Citește în continuare

Trending