Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Vocea României 2023: vezi momentele din cea de-a șasea etapă de audiții

Surprize, emoții, trăiri intense, descoperiri și lupte cu cele mai solide argumente - toate au putut fi urmărite pe 13 octombrie, într-o nouă ediție a audițiilor pe nevăzute de la Vocea României 2023.

Publicat

pe

Concurenții care au trecut de a șasea rundă de audiții Vocea României 2023
Concurenții care au trecut de a șasea rundă de audiții Vocea României 2023 │ FOTO: PRO TV

O explozie de voci, reacții și momente uluitoare, concurenți care au întors toate scaunele și i-au făcut pe antrenori să se lupte cu toate argumentele au fost câteva dintre atracțiile show-ului din această seară.

În cea de-a șasea rundă a audițiilor, antrenorii au ascultat 14 concurenți. Unii au mers mai departe, alții au plecat acasă cu promisiunea că vor reveni. Cert este că seara de vineri a fost plină de emoție, energie și, bineînțeles, voce. Ei sunt cei 14 concurenți care au urcat pe scenă. Despre cei care au trecut mai departe, găsești mai multe detalii în corpul articolului.

Concurenți al șaselea episod Vocea României 11

 1. Ruxanda Burlacu - piesă "Cry me a river" - 4 DA, echipa Tudor
 2. Katia Florea - piesă "If I Get High" - 2 DA, echipa Tudor
 3. Vlad Șerban - piesă "She Will Be Loved" - 1 DA, echipa Irina
 4. Jasmina Rajală - piesă "I See Red" - NU
 5. Irina Florea - piesă "Nasty Naughty Boy" - 3 DA, echipa Tudor
 6. Letizia Crincoli - piesă "What About Us" - 1 DA, echipa Horia & Theo Rose
 7. Alina Jais - piesă "Unde ești" - 1 DA, echipa Horia & Theo Rose
 8. Miruna Homoc - piesă "Hurt" - 2 DA, echipa Irina
 9. Cristian Sîrbescu - piesă "Îți pare rău" - NU
 10. Diana Vornicu - piesă "Listen" - 1 DA, echipa Irina
 11. Arina Bădulescu - piesă "Suus" - 4 DA, echipa Irina
 12. Iulia Cotuț - piesă "Adagio" - 2 DA, echipa Horia & Theo Rose
 13. Carmen Pop - piesă "Flowers" - NU
 14. Vlad Musta - piesă "Still Got The Blues" - 4 DA, echipa Smiley

Ruxanda Burlacu

Ruxanda are 17 ani și este originară din Chișinău. Este elevă la liceul "Dinu Lipatti", secția actorie. I-a plăcut să fie pe scenă de când era mică. Consideră ca acolo este locul ei, iar muzica este o oportunitate excelentă pentru a o ajuta să-și îndeplinească scopul. Ruxandra a declarat că pasiunea pentru muzică i-a fost insuflată de tatăl ei.

Ruxandra a venit la audițiile de la Vocea României cu speranță și entuziasm. A interpretat piesa "Cry me a river" și a întors toate scaunele.

"Ești singura persoană pentru care eu și Theo ne-am întors pentru o notă și după aceea a urmat nebunia de final. A fost o avalanșă de torpile vocale la care nu ne-am putut abține să nu ne întoarcem", a spus Horia.

Tudor a declarat:

"Eu vreau să te ajut să te bucuri de ceea ce poți tu să scoți din tine, curat și neprefabricat, și să îi dăm o formă frumoasă împreună".

Irina Rimes i-a transmis concurentei:

"E o chestie pe care mie mi-a luat foarte mult timp să o înțeleg, să o învăț – eu am învățat lucrul ăsta prin suferință de femeie care a trecut prin relații, prin dezamăgiri. Eu vreau să te învăț să pui suflet și să cânți orice piesă pe scena asta ca și cum tu ai trăit. E cel mai de preț lucru pe care l-am învățat eu pentru mine".

Ruxanda a ales să meargă în echipa Tudor Chirilă.

Katia Florea

Katia Florea are 16 ani și este elevă la Colegiul Național "Gheorghe Lazăr". Pasiunea pentru muzică și artă, în general, a fost alimentată de tatăl său - actorul Marius Vizante. Katia a interpretat pe scena de la Vocea României piesa "If I Get High" de la Nothing But Thieves și i-a întors pe Smiley și Tudor Chirilă.

"Katia, ai cântat foarte bine piesa asta! Eu sunt fan Nothing But Thieves. Mi-a părut rău că i-am ratat la Electric Castle anul ăsta că nu am putut să ajung...Am văzut că ai modificat un pic piesa, ai adus-o un pic la tine și nu e o piesă ușoară. E foarte greu de cântat acolo sus. Cred că aș putea să fac foarte multe lucruri cu vocea ta. Dă-mi, te rog, această șansă", a spus Tudor Chirilă.

Smiley a declarat:

"Katia, și eu i-am văzut pe Nothing But Thieves, am și cântat cu ei pe scenă. Știi ce mi-a plăcut foarte tare? Că ai luat-o încet, nu te-ai grăbit să ne arăți ce voce tare ai tu, ce puternică ești. Ai dozat-o foarte bine. E foarte greu să ai stăpânirea asta de sine când tu trebuie să arăți în două minute că ești foarte bună, că vrei să fii la Vocea României și vrei să și întorci măcar un scaun. Ai întors două scaune, alege-mă pe mine.

Katia a ales să meargă în echipa lui Tudor Chirilă.

Vlad Șerban

Vlad are 26 de ani și vine din Arad. Pasiunea pentru a luat naștere de când era mic, dar de gura părinților a ales să urmeze un alt drum profesional. Nu a funcționat, astfel că Vlad a ales să își urmeze visul și să participe la Vocea României 2023. Tânărul a cântat piesa "She Will Be Loved" și a convins-o pe Irina.

"Vlad, bine ai venit la Vocea României! Bine ai venit în echipa mea! Să știi că eu am riscat foarte mult când m-am întors. S-ar putea să nu stea bine pe piesă și, într-adevăr, n-a fost cea mai bună prestație. Dar eu m-am întors pentru timbru", a spus Irina.

Irina Florea

Irina are 28 de ani și este din București. Este artistă și, în același timp, lucrează în publicitate. Concurenta a vorbit despre dificultățile de a compune și produce muzică independent, dar toate aceste obstacole nu au făcut-o să renunțe la marea sa pasiune. În audițiile de la Vocea României, Irina a interpretat "Nasty Naughty Boy" și a întors 3 scaune: Tudor, Irina, Horia & Theo.

"Am riscat și m-am întors înainte de a te asculta până la sfârșit și nu-mi pare rău că m-am întors mai devreme. Mi-aș dori foarte tare să te am în echipa mea", a transmis Tudor.

Irina a ales să meargă în echipa lui Tudor Chirilă.

Letizia Crincoli

Letizia are 28 ani și vine orașul Pisa, Italia. A lucrat ca model plus size după ce a slăbit 40 de kilograme. Această carieră a ajutat-o pe Letizia să aibă mai multă încredere în ea și să-și iubească corpul. În ceea ce privește muzica, tânăra a început să cânte la vârsta de 12 ani. A renunțat pentru că s-a simțit constrânsă să interpreteze. După câțiva ani, a cunoscut o persoană care a făcut-o să iubească muzica și să urmeze o carieră în acest domeniu.

În audițiile de la Vocea României, concurenta a cântat "What About Us" și i-a convins pe Horia & Theo Rose.

"Pentru mine ești ca Laetitia Casta. O frumusețe! Letizia, eu m-am întors pentru că vocea ta este senzațională!", a spus Horia Brenciu.

Alina Jais (Giurgiu)

Alina are 46 de ani și vine din Timișoara. Este artistă, se ocupă cu pictură, desen, muzică, orice ține de artă. Mama sa este doctor în muzică, bunica a cântat în corul Filarmonicii din Timișoara, astfel că dragostea pentru muzică este o moștenire genetică.

Concurenta a menționat proiectul Jais, din care a făcut parte alături de chitaristul Sași Vușcan, dar și piesa "Unde ești", în colaborare cu DJ Raoul.

"Piesa se mai cântă și după 20 de ani. Pentru mine, este un lucru foarte mare, adică o piesă românească, compusă acum 20 de ani, rezistă în timp și oamenii o recunosc și încă urlă pe ea. Este o recompensă. Pot spune că nu sunt multe piese românești care stau în top atâția ani", a declarat Alina.

Concurenta a interpretat piesa în discuție la audițiile de la Vocea României și i-a întors pe Horia și Theo Rose.

"Ce tare este să revii după 20 de ani și să faci cover la propria piesă, care a fost un hit!", a spus Irina Rimes.

Miruna Homoc

Miruna are 16 ani și vine din Buzău. Pasiunea pentru muzică a început la vârsta de 11 ani. Îndeplinirea acestui vis nu a fost însă ușoară pentru tânără. S-a confruntat cu mai multe dificultăți și tragedii, una dintre ele fiind moartea fratelui său. El era un puternic susținător, iar Miruna cântă acum și în memoria lui.

Concurenta a adus emoție pe scena de la Vocea României cu piesa "Hurt" (Christina Aguilera). I-a întors pe Irina și perechea Horia & Theo Rose.

"Miruna, ai cântat foarte frumos! Poate pe alocuri cu scăpări, dar foarte frumos. Tare te rog să vii la mine", a spus Irina.

Theo Rose a adăugat:

"Îmi venea să plâng stând cu spatele și a fost foarte bine, să știi. Atunci când simți ce cânți și reușești să transmiți atât de bine emoția, nu mai contează scăpările. Orice tremur al vocii necontrolat e o emoție în plus care ajută".

Miruna a ales să meargă în echipa Irina Rimes.

Diana Vornicu

Diana are 28 de ani și vine din Iași. Talentul muzical s-a moștenit din generație în generație. Mama ei a fost cântăreață de muzică populară și este cel mai mare susținător. În audițiile de la Vocea României, concurenta a interpretat piesa "Listen" și a cucerit-o pe Irina Rimes.

"Diana, bine ai venit în echipa mea!", a transmis Irina Rimes.

Arina Bădulescu

Arina are 21 de ani și este originară din Chișinău. Tatăl a îndemnat-o spre un domeniu muzical, iar tânăra a început să cânte încă de la grădiniță. Visul părinților este ca Arina să aibă o carieră muzicală de succes. La Vocea României, concurenta a cântat "Suus" și a întors toate scaunele.

"Arina, eu nu am înțeles nimic din ce ai cântat, dar nici nu m-a interesat. Muzica mișto este o stare pe care tu ai reușit să o redai în seara asta, fără ca noi să înțelegem o iotă din ce ai spus. Nu știu despre ce e piesa. M-aș bucura foarte tare să te am la mine-n echipă, cred că ești o voce foarte valoroasă. Cred că aș ști să pun în valoare vocea ta și pe alte stări, nu numai pe suferință", a spus Smiley.

Irina a menționat:

"Arina, eu știu că locul tău e lângă mine. Eu pur și simplu știu asta. Așa simt eu. Și până acum, muzica mea a fost simțirea mea. Și simt că și tu faci același lucru. Și simt că locul tău e lângă mine."

Arina a ales să meargă în echipa Irina Rimes.

Iulia Cotuț

Iulia are 18 ani și este din Dobrești, județul Bihor. Lucrează la frizeria din sat, iar în timpul liber studiază muzica. Concurenta a declarat că nu se simte bine dacă nu cântă și își dorește să fructifice această pasiune. Mai mult, vrea să îi facă mândri pe părinții săi, aceștia susținând-o cu toate forțele în cariera muzicală.

În audițiile de la Vocea României, Iulia a cântat melodia "Adagio" și a întors două scaune: Horia & Theo Rose și Smiley.

"Ai construit la piesa asta. O iubesc tare, ar fi fost păcat să nu ne întoarcem pentru notele alea pe care le-ai luat cu atâta siguranță. E foarte greu să susții notele alea fără să deranjezi. Ești o voce foarte, foarte bună și puternică", a spus Theo Rose.

Iulia a ales să meargă în echipa Horia & Theo Rose.

Vlad Musta

Vlad are 24 de ani, este student la Facultatea Hyperion, secția "Arta actorului", și vocalist într-o trupă de cover-uri. Mama lui și-ar fi dorit ca tânărul să ajungă polițist, dar muzica a fost prea importantă pentru ca Vlad să nu îi dea curs. Atât de importantă încât concurentul a furat la un moment dat toți banii din casă pentru a-și cumpăra o chitară electrică. În prezent, Vlad are șase chitare și pare că o să mai adauge câteva în colecție.

Vlad a declarat că a venit la Vocea României mai mult pentru experiență și nu își dorește să-și facă prea multe speranțe. Doar că a reușit să întoarcă toate scaunele și să-i cucerească pe antrenori cu piesa "Still Got The Blues".

Theo Rose a declarat:

"Eu pe Vlad îl știu de foarte mulți ani. I-am organizat balul bobocilor, am fost colegi de liceu. Eu știu la ce nivel faci tu muzică. În orice echipă ai vrea să mergi vei fi cu siguranță o binecuvântare. Din punctul meu de vedere, ești în top 3 voci masculine din sezonul ăsta de Vocea României și tare mi-ar plăcea să vii-n echipă, să ne distrăm."

Smiley a scos un as din mânecă:

"Dimineață, când m-am trezit, m-am uitat la un videoclip nou, pe care l-am și produs, am și compus piesa. O piesă cu Tobi Ibitoye, care a fost în sezonul 5, și Feli, care a fost în sezonul 2 de la Vocea României. Deci au trecut vreo 9, respectiv 7 ani de când eu lucrez cu oamenii ăștia. Despre călătoriile astea vorbesc și mi-aș dori foarte tare să fac și eu parte din călătoria ta."

Vlad a ales să meargă în echipa Smiley.

Muzică nouă

Irina Rimes te reconectează cu sinele prin "Dudadu" - AUDIO

Irina Rimes a lansat "Dudadu", prima piesă dintr-un proiect mai amplu, intitulat "Origini", care va ajunge în curând la public. Melodia este disponibilă de ascultat în articol.

Publicat

pe

Artwork Irina Rimes - Dudadu
Artwork Irina Rimes - Dudadu │ FOTO: captură YouTube / Irina Rimes

Când ți-e dor de liniștea specifică naturii, de persoana dragă sau chiar de tine și ce a fost, ascultă noua piesă semnată Irina Rimes. "Dudadu" te va trimite în mijlocul apelor, al munților și al lumii și te va ajuta să te reconectezi cu sinele prin sunetul său mistic.

Melodia a fost compusă de Irina Rimes, Mihai Cernea, Cristian Comaroni, Radu Taca, Andrei Comaroni, David Goldcher și produsă de Andrei Comorani și David David Goldcher. "Dudadu" este parte a unui nou proiect semnat Irina Rimes, "Origini", ce va beneficia și de un concert special, la Arenele Romane din București.

"Când muzica cântă, dați-vă voie să simțiți. Muzica este refugiul meu, e acel ceva care poate suplini orice stare și sper ca asta să simțiți și voi când ascultați <<Dudadu>>", a transmis Irina Rimes.

AUDIO: Irina Rimes - Dudadu

Irina Rimes este unul dintre artiştii emblematici ai industriei muzicale actuale din România, care şi-a pus amprenta asupra publicului, topurilor radio şi TV prin stilul unic de interpretare, piese statement, peste 340 de show-uri live intense şi pline de emoţie și peste 450 de milioane de vizualizări pe YouTube.  "Despre el", "Cosmos", "Pastila" și "ACASĂ" sunt cele patru albume compuse de Irina care includ hituri precum "Visele", "Ce s-a întâmplat cu noi", "Iubirea noastră mută", "Bandana", "Bolnavi amândoi", "Nu ştii tu să fii bărbat", iar colaborările cu artişti precum Guess Who, Carla's Dreams, The Motans, INNA, Grasu XXL, Bruja sau Cris Cab, dar şi piesele compuse pentru Andra, Antonia, Nicole Cherry confirmă versatilitatea sa.

În 2022, Irina a lansat și mini seria de documentare "Pe drumul meu", ce s-a bucurat de un real suport atât în mediul online, în special din partea fanilor, cât și în offline. De asemenea, artista a redevenit unul dintre jurații show-ului Vocea României, difuzat pe PROTV și a avut, conform audiențelor Media Forest, cea mai ascultată piesă a verii lui 2022, "Ba ba ba - Inima mea bate". În 2023, Irina și-a încântat audiența cu piese precum "Neiubita ta", "Flori de mai", "Gelos", dar și cu "Stinge Luminile" alături de Theo Rose, piesă de pe soundtrack-ul oficial Miami Bici 2. Anul 2024 a început cu succesul muzical adus de colaborarea cu Dan Bălan pentru piesa "Ultima noapte".

Citește în continuare

Concerte & turnee

Big Little Festival 2024 propune numeroase activități pentru întreaga familie

Big Little Festival, evenimentul dedicat exclusiv conexiunii dintre părinți și copii, anunță noi activități de familie, printre care cel mai mare castel gonflabil din Europa, un orășel magic cu 15 căsuțe tematice, ateliere, ATV-uri, labirinturi palpitante. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Activități Big Little Festival 2024
Activități Big Little Festival 2024 │ FOTO: Big Little Festival

Big Little Festival va avea prima ediție între 21-23 iunie la Cetatea Râșnov și Dino Parc Râșnov. În cadrul celor 11 hectare pe care se vor întinde atracțiile și evenimentele diverse din cadrul festivalului, Magic Parc va deschide o lume de poveste desfășurată de-a lungul a 6000 de mp ce va oferi accesul în cel mai mare castel gonflabil din Europa, care măsoară 600 de mp și în care pot intra, pentru distracții de tot felul, peste 140 de adulți și copii în același timp. Cu etaje, pasaje și poduri, cu zone de cățărat, două tobogane înalte, un air jump de la aproximativ 2 m înălțime pe un cub gonflabil, o arenă pentru curse cu obstacole unde se poate alerga în paralel printre diferitele elemente, castelul gonflabil din Magic Parc se anunță a fi un punct de interes pentru distracțiile părinți-copii din cadrul Big Little Festival.

Pe lângă castelul-record, cele peste 15 căsuțe tematice, cu un design inspirat de cele mai iubite povești, construite de la zero de o echipă formată din sute de persoane, împreună cu labirintul de poveste vor crea în Magic Parc atmosfera unui adevărat orășel magic, cu activități variate, zone de joc și explorare, ateliere de pictură pe ipsos sau pe față, desene pe nisip, labirinturi palpitante, spațiu pentru curse cu ATV-uri și buggy-uri electrice și o terasă panoramică de unde se poate admira peisajul pitoresc al zonei.

Big Little Festival va crea pentru vizitatorii puși pe distracție memorabilă o zonă de gaming, de console, de tehnologie și mobile, unde copiii își pot învăța părinții să joace FIFA, Minecraft, Nintendo sau Brawlstars, o zona de sport care îi va provoca pe cei mari și cei mici la partide de fotbal, de baschet, zone de VERSUS pentru Competițiile Familiei unde copiii de ieri se vor întrece cu cei de astăzi pentru supremația în distracție la șotron vs. Dance Revolution, țeavă cu cornete vs. Nerf, Baba Oarba vs VR, "șapte pietre" vs. Lego, V-ați ascunselea vs. Treasure Hunt.

Activități muzicale și concerte live la Big Little Festival 2024

HaHaHa Production va deschide în cadrul Big Little Festival două studiouri de producție muzicală în care părinții și copiii își vor putea produce și înregistra piesele preferate și vor învăța ce presupune industria muzicală. Studiouri de video production și multimedia, spații colorate pentru ateliere de slime, de yoga, de cooking, de pictură, de dans, de aerobic, de tatuaje, de modelaj sau de Lego vor provoca tandemul părinte-copil la atingerea unui nou nivel în relația lor.

Main stage-ul pentru concertele unor artiști precum Smiley, Alina Eremia, Feli, Nicole Cherry, Jo, Cabron, Andra Gogan, Jean Gavril, Bibi, Misha Miller, Mark Stam sau art stage-ul pentru spectacole de teatru, activități culturale, literare și vizionări de filme și de desene animate vor aduce variante infinite de interacțiune părinți-copii.

Bilete și acces Big Little Festival 2024:

Organizatorii pun la dispoziția familiilor amatoare de experiențe complete și palpitante alături de copiii lor un număr limitat de pachete de cazare la cort în cadrul Big Little Festival, în care vor fi incluse activități nocturne de observare a stelelor și planetelor, precum și alte provocări memorabile.

Accesul la Big Little Festival este permis doar pe baza biletului de intrare și doar împreună cu un copil în grup. Niciun adult nu poate cumpăra separat bilet la festival, ci doar împreună cu un copil, alături de care să-și petreacă timpul, să se joace, să concureze, să râdă și să se distreze, pentru că misiunea Big Little Festival este să creeze scena perfectă de joacă pentru copiii de ieri și de azi împreună. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Citește în continuare

Sport & Divertisment

Andra, Smiley, Andreea Esca cântă "Visăm Împreună", imnul echipei naționale pentru EURO 2024 - VIDEO

Piesa "Visăm Împreună" îi aduce la un loc pe fotbaliștii echipei naționale, pe unele dintre cele mai cunoscute vedete PRO TV (Smiley, Andreea Esca, Andra, Pavel Bartoș, Theo Rose, Irina Rimes, Cătălin Măruță, Corina Caragea, Ramona Păun și Cosmin Seleși) și pe suporterii tricolori.

Publicat

pe

Imn "Visăm Împreună"
Imn "Visăm Împreună" │ FOTO: captură YouTube / FRF TV

PRO TV și FRF au lansat imnul echipei naționale pentru EURO 2024. Sub egida HaHaHa Production, "Visăm Împreună" este interpretată de artiști în vogă precum Smiley, Andra, Theo Rose, Irina Rimes, alături de cele mai apreciate fețe ale postului PRO TV - Andreea Esca, Pavel Bartoș, Cătălin Măruță, Corina Caragea, Ramona Păun și Cosmin Seleși.

Noul imn al echipei naționale pentru EURO 2024 este acompaniat de un videoclip în care apar numele mai sus menționate, dar și fotbaliști și suporteri. Mesajul versurile este accentuat de succesiunea emoționantă de imagini, în care dragostea pentru fotbal și patriotismul se contopesc.

În inimile suporterilor, fiecare meci al Echipei Naționale este o poveste despre pasiune și devotament. EURO 2024, cel mai așteptat eveniment fotbalistic al anului, nu este doar despre jocul de pe teren, ci și despre conexiunea emoțională dintre suporteri și jucători, despre forța pe care o împărtășesc atunci când luptă împreună pentru o întreagă națiune.

Campionatul European va începe pe 14 iunie și va putea fi urmărit la PRO TV, PRO ARENA și pe VOYO, suporterii având ocazia să trăiască la intensitate maximă toate meciurile de la turneul final. România face parte din grupa E și va întâlni Ucraina, Belgia și Slovacia în prima fază a competiției.

VIDEO: Visăm Împreună | Imnul echipei naționale pentru EURO 2024

Citește în continuare

Trending