Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Vocea României 2023: Lupta pentru cele mai bune voci a continuat cu cea de-a cincea rundă de audiții

O nouă seară de audiții pe nevăzute a avut loc la Vocea României pe 6 octombrie. Concurenții s-au pregătit să cânte în fața antrenorilor și să le transmită cele mai intense emoții. Află câți dintre ei au reușit să întoarcă cel puțin unul dintre scaune.

Publicat

pe

Concurenții care au trecut de a cincea rundă de audiții Vocea României 2023
Concurenții care au trecut de a cincea rundă de audiții Vocea României 2023 │ FOTO: PRO TV

O explozie de voci, reacții și momente uluitoare, concurenți care au întors toate scaunele și i-au făcut pe antrenori să se lupte cu toate argumentele au fost câteva dintre atracțiile show-ului din această seară.

În cea de-a cincea rundă a audițiilor, antrenorii au ascultat 12 concurenți. Unii au mers mai departe, alții au plecat acasă cu promisiunea că vor reveni. Cert este că seara de vineri a fost plină de emoție, energie și, bineînțeles, voce. Ei sunt cei 12 concurenți care au urcat pe scenă. Despre cei care au trecut mai departe, găsești mai multe detalii în corpul articolului.

Concurenți al cincilea episod Vocea României 11

 1. Anastasia Organ - piesă Fever, 2 DA, echipa Irina 
 2. Mariana Berechet - piesă "Saving All My Love For You", 2 DA, echipa Tudor
 3. Miguel Pous - piesă "C'est la vie" - NU
 4. Naomi Turlea - piesă "Beautiful" - 2 DA, echipa Tudor
 5. Beti Iordăchescu - piesă "Trustfall" - 4DA, echipa Irina
 6. Olga Lisicova & Denis Lazarov - piesă "Say Say Say" - NU
 7. Ștefan Guțanu - piesă "Another Love", 2 DA, echipa Irina
 8. Andreea Cristea - piesă "Tattoo" - 1 DA, echipa Smiley
 9. Andreea Oprea - piesă "God is a woman" - 3 DA, echipa Horia & Theo Rose
 10. Marinică Burcea - piesă "Redbone" - 4 DA, echipa Horia & Theo Rose
 11. Gabriela Nastas - piesă "Bolnavi amândoi" - NU
 12. Alejandro Fernandez - piesă "Leave a Light On" - 4 DA, echipa Smiley

Anastasia Organ

Anastasia Organ este originară din Chișinău, dar locuiește în Roma. La audițiile de la Vocea României, tânăra a interpretat piesa "Fever" și i-a întors pe Irina Rimes și Smiley.

"Mi s-a părut fantastic cum ai interpretat piesa asta. Mi-aș dori foarte tare să te am în echipa mea!", a spus Smiley.

Irina a adăugat:

"Eu m-am întors prima. Anastasia, ești foarte interesantă! Ai cântat atât de bine și atât de în personaj, că efectiv am zis că nu pot să nu apăs".

Anastasia a decis să meargă în echipa Irina Rimes.

Mariana Berechet

Mariana Berechet are 53 de ani, vine din Galați și este artistă. Pasiunea pentru muzică a venit mai târziu, dar acest lucru nu a oprit-o pe Mariana din a o cultiva. A făcut parte dintr-o formație de rock, iar acum, la Vocea României, vrea să profite la maximum de această experiență și să se bucure de momentul de pe scenă. Concurenta a interpretat piesa "Saving All My Love For You" și i-a convins pe Tudor Chirilă și echipa Theo Rose & Horia Brenciu. Cei din urmă au fost blocați pe Tudor.

"Ia-ți la revedere de la ei și bine ai venit în echipa mea. Mi se părea că alegerea echipei Horia & Theo este previzibilă", a spus Tudor Chirilă.

Naomi Turlea

Naomi Turlea are 21 de ani, este româncă, dar locuiește în Germania. Lucrează împreună cu mama ei în barul propriu. Cele două încearcă să construiască o situație financiară bună pentru ca Naomi să-și poată urma pasiunea muzicală. Concurenta a declarat că a mai cântat la barul unde lucrează, iar reacțiile clienților au fost pozitive. Feedback-ul primit a impulsionat-o să participe și la Vocea României. La audiții, tânăra a cântat piesa "Beautiful" și a întors două scaune: Tudor Chirilă și Smiley.

Tudor și Smiley au avut o strategie foarte interesantă. În loc să se "lupte", s-au complimentat - ca muzicieni, ca antrenori la Vocea, ca înțelepciune în alegerea piesei, făcându-i concurentei alegerea dificilă. În final, Naomi a ales să meargă în echipa lui Tudor Chirilă.

Beti Iordăchescu

Beti Iordăchescu are 17 ani și este elevă. A fost mereu pasionată de film, teatru și muzică, iar cel din urmă domeniu a fost fructificat prin participarea la diferite concursuri muzicale. Beti a declarat că a participat la Vocea României Junior. În audițiile de la Vocea României 2023, tânăra a interpretat "Trustfall" și a întors toate scaunele.

"Ești foarte stabilă pe note și ai un timbru foarte cald, frumos. Eu mi-aș dori foarte mult să lucrez cu tine, de aceea te invit în echipa mea", a spus Irina Rimes.

Theo Rose a declarat:

"Beti, eu cred că în fața noastră e acum un artist. Cred că ești artist deja. Eram cu spatele și mi-am dat seama că nu poți să minți cu chestia asta".

Beti a ales să meargă în echipa Irina Rimes.

Ștefan Guțanu

Ștefan are 24 de ani, este din Timișoara și este livratorul care cântă pe TikTok, așa cum s-a prezentat. A făcut într-o joacă un clip pe care l-a postat pe social media, iar reacțiile utilizatorilor i-au depășit toate așteptările. Ștefan a declarat că oamenii au început să îl recunoască, iar bacșișul s-a mărit simțitor. În audițiile de la Vocea României, Ștefan a interpretat emoționanta piesă "Another Love". I-a convins pe Tudor Chirilă și Irina Rimes.

Irina Rimes a declarat:

"În momentul în care cântai, mă gândeam ce aș putea să fac cu tine în etapele următoare și, într-adevăr, sunt multe chestii de lucru. În schimb, ai un timbru foarte, foarte frumos, așa că m-aș bucura mult dacă ai veni în echipa mea."

Ștefan a declarat că și-a dorit să se întoarcă Irina sau Smiley. Tânărul i-a mulțumit lui Tudor că s-a întors, dar a ales să meargă în echipa Irina Rimes.

Andreea Cristea

Andreea Cristea are 18 ani și este originară din Feldioara, Brașov. Lumea o știe ca fiind "cântăreața din sat". Dar tânăra țintește mai sus, astfel ca a venit la Vocea României unde a cântat "Tattoo". Smiley a fost singurul care s-a întors.

"Ai o chestie în voce care mie îmi place foarte tare. Lucrez acum cu o artistă în U.K., care are exact genul tău de timbru. Deci, bine ai venit în echipa mea!", a spus Smiley.

Andreea Oprea

Andreea are 17 ani și vide din Oradea. Cântă alături de familia ei la diferite evenimente precum nunți, botezuri, majorate, petreceri private. Își dorește ca Vocea României să fie rampa ei de lansare în industria muzicală. La audiții, Andreea a cântat piesa "God is a woman" și i-a convins pe Irina, Horia & Theo și Smiley.

"Mi se pare că ești senzațională! Tare, tare, tare îmi doresc să vii în echipa mea", a spus Irina Rimes.

Theo Rose a spus:

"Vocea unui om ajunge cumva să fie rezultatul a tot ceea ce a studiat de-a lungul timpului și regăsesc în vocea ta multe genuri muzicale. Îmi place că în sfârșit găsesc alți oameni ca mine și lumea mea devine acceptată, normală".

Andreea a ales să meargă în echipa Horia & Theo Rose.

Marinică Burcea

Marinică are 21 de ani și este solist vocal. Deși mama l-a părăsit când avea 10 ani, tânărul a declarat că s-a simțit iubit de tată și de bunică. Vrea să îi răsplătească construindu-și o carieră în muzică. Bunica lui este cea mai mare susținătoare și îi dă încredere să își urmeze pasiunea. Tânărul a declarat că, dacă ar câștiga Vocea României, i-ar îndeplini bunicii toate dorințele.

În audiții, Marinică a interpretat piesa "Redbone" și a întors toate scaunele.

"Pe Marinică îl știu de la SuperStar, atunci avea părul scurt, cânta la fel de frumos, dar parcă a mai evoluat un pic. Îmi aduc aminte că i-am spus că dacă s-ar concentra mai mult pe actul artistic decât pe personaj ar avea mai mult de câștigat. Susțin treaba asta în continuare", a spus Smiley.

Tudor a spus:

"Îmi doresc sincer să pot să fac cu tine ceea ce tu nu te aștepți că ai putea să faci. Mie mi-ar plăcea foarte mult să te conving să vii în echipa mea"

Theo Rose l-a întrebat pe Marinică:

"Îmi place de tine mult. Ai văzut ce s-a întâmplat sezonul trecut cu Nunucă, da? Îmi dai și mie șansa să încerc să am un câștigător sezonul ăsta?"

Marinică a ales să meargă în echipa Horia & Theo Rose.

Alejandro Fernandez

Alejandro are 27 de ani și este originar din Londra. S-a mutat în București în urmă cu 4 luni și lucrează drept consultant în afaceri. Compania pentru care lucrează investește în aspecte sociale și în a-i ajuta pe angajați și pe colegi să facă ceea ce iubesc. De exemplu, în fiecare vineri, oamenii cu înclinații muzicale cântă împreună. Este prieten cu Emil Rengle și acesta, când l-a auzit cântând, i-a sugerat să participe la Vocea României. Alejandro l-a ascultat și la audițiile pe nevăzute a cântat melodia "Leave a Light On". A întors toate scaunele.

"Alejandro, eu am experiența de a fi călătorit și în S.U.A și în U.K., am și lucrat acolo. Eu am una dintre cele mai mari firme de producție muzicală din România și de foarte mulți ani ne străduim să producem afară. Am avut surpriza să ne înțelegem atât de bine cu englezii, că ne-am și făcut studio acolo. Întâmplarea face că piesa pe care tu ai cântat-o în seara asta e cântată pe Tom Walker, cu care noi chiar lucrăm. Iar producătorul care lucrează cu Tom Walker acum, în U.K., e în sală. Șerban Cazan îl cheamă. Cine știe, poate dacă vii la mine în echipă ai șansa să te întâlnești cu originalul care cântă piesa asta", a spus Smiley.

Tudor Chirilă a comentat:

"Oferta mea nu e din zona de business. Oferta mea e din zona de conexiune umană. Eu sunt actor, sunt și muzician. Ne producem cântecele singuri, nu am portofoliul flamboaiant de producător și nu fac o ofertă de business. Întâmplător sau nu, am câștigat show-ul ăsta de vreo 5 ori. Ești un întreg pachet. Arăți bine, cânți bine. Eu pot să-ți spun că îți ofer timpul meu. Mi-aș dori foarte mult să pot să lucrez cu vocea ta."

Alejandro a ales să meargă în echipa Smiley.

Comentează

Emisiuni radio-tv

Cel de-al 14-lea sezon "Românii au talent" se vede diseară, la PRO TV și VOYO

În seara aceasta, de la 20:30, la PRO TV și pe VOYO începe cel de-al 14-lea sezon al unuia dintre cele mai iubite show-uri de divertisment din țară. "Românii au talent" redevine locul în care fiecare visător încearcă să devină star, unde spectacolul este dus la un nou nivel incitant.

Publicat

pe

Juriu "Românii au talent" 14
Juriu "Românii au talent" 14 │ FOTO: PRO TV

La "Românii au talent" visurile devin palpabile, iar telespectatorii sunt martori la nașterea unor legende. La masa juriului, Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete sunt pregătiți să ofere acele DA-uri mult dorite. Pavel Bartoș și Smiley, prezentatorii show-ului, sunt în culise și au de oferit tuturor celor care și-au găsit curajul să participe din bucuria și entuziasmul lor!

Și în acest an, zece butoane aurii, câte 2 pentru fiecare jurat și prezentatori, sunt gata să fie apăsate și să strălucească, oferind șansa unei calificări directe în semifinale.

"Sunt aici din primul sezon, nu am văzut niciodată așa ceva", va spune Andra la finalul unui moment oferit de doi artiști veniți din afara țării pentru a arăta că imposibilul nu există și că pasiunea pentru spectacol este uneori dusă la rang de artă.

La doar 15 ani, un tânăr din Craiova va reuși ca prin prestația lui să îl convingă pe Dragoș Bucur să-l laude cu adevărat:

"Ceva ce nu poate fi prefăcut pe scenă este bunul simț. Ești genul ăsta de artist și în timp ce vorbesc, eu te percep ca pe un artist. Este evident pentru toată lumea că ai talent."

Nu vor lipsi de pe scenă nici momentele tradiționale, însă și acestea vor ajunge la cel mai înalt nivel:

"În ăștia trei de când sunt aici, sunteți cel mai bun ansamblu folcloric pe care l-am văzut", va spune Mihai Bobonete.

În timp ce Andra va menționa că:

"Nu am văzut asemenea energie, dans bine executat, sincron."

Concurenții sunt gata, să înceapă aplauzele! Nu ratați, de la 20:30, prima ediție a sezonului #14fenomen, "Românii au talent", la PRO TV și pe VOYO!

 

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Află când începe cel de-al 14-lea sezon "Românii au talent"

"Românii au talent" revine în curând pe micile ecrane, iar cel de-al 14-lea sezon se anunță a fi unul memorabil. Butoanele aurii sunt și ele la locul lor și așteaptă să fie apăsate pentru concurenții care vor ridica sala în picioare cu momentele lor.

Publicat

pe

"Românii au talent", sezonul 14
"Românii au talent", sezonul 14 │ FOTO: PRO TV

Din 9 februarie, unul dintre cele mai iubite show-uri de divertisment din țară, revine la PRO TV și pe VOYO, de la ora 20:30.

Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete, de la masa juriului, alături de Pavel Bartoș și Smiley din culise așteaptă cu nerăbdare să împărtășească cu telespectatorii momentele oamenilor obișnuiți care se vor transforma în eroi ai întregii țări!

"Mai e ceva imposibil? Eu nu mai cred așa ceva, cel puțin nu când mă gândesc la talentul românilor și la scena asta magică de la <<Românii au talent>>, pe care mereu se întâmplă câte ceva de ne lasă cu gura căscată. Pe 9 februarie începe sezonul cu numărul 14 al <<Românii au talent>>, iar noi îl simțim ca pe un fel de Revelion pentru programele și producțiile tv. Eu, ca de obicei, o să mă sprijin pe Pavel atât la emoții intense, cât și la râs și adrenalină. Și tot împreună o să dăm ocol butonului auriu până o să-l și apăsăm de vreo două ori, pentru că pur și simplu uneori n-ai cum să te abții! O să vedeți!", a declarat Smiley.

Pavel Bartoș a adăugat:

"14 #fenomen! Un sezon cum nu ați mai văzut, concurenți cum nu ați vrea să ratați și niște emoții binevenite... pe care mi-e greu să vi le și povestesc. Mă bucur că a mai rămas atât de puțin până la premieră pentru că veți putea înțelege de ce sunt atât de încântat de ceea ce veți vedea. Recunosc, și eu abia aștept să urmăresc de acasă, împreună cu ai mei, toate aceste momente pe care le-am trăit deja la filmări. Va fi fenomen!"

Citește în continuare

Muzică nouă

Andrei Ursu (wrs) și Theo Rose au lansat piesa "Noaptea ne fură iubiri" - AUDIO

Ritmul unui acordeon stă drept fundal pentru vocile armonioase ale lui Theo Rose și Andrei Ursu, care cântă despre începuturi noi în iubire. Artiștii au lansat piesa "Noaptea ne fură iubiri", disponibilă pentru ascultat în articol.

Publicat

pe

Artwork Andrei Ursu & Theo Rose - Noaptea ne fură iubiri
Artwork Andrei Ursu & Theo Rose - Noaptea ne fură iubiri │ FOTO: captură YouTube

"Noaptea ne fură iubiri" este extrasă de pe albumul "Cântece de Inimă", pe care Andrei Ursu urmează să îl lanseze pe 26 ianuarie. Până atunci, însă, o surpriză specială îi așteaptă pe cei care decid să devină abonați la newsletter-ul său, oferindu-le acces exclusiv la noul material muzical.

Cunoscut pentru abordarea sa sinceră și emoțională în muzică, Andrei Ursu își surprinde fanii cu un stil nou și proaspăt în acest volum. "Cântece de Inimă" vine alături de piese cunoscute precum "Hai, Inimă!" și "Îndrăgostiți de atâtea ori", și promite să atingă corzile sensibile ale ascultătorilor, oferind o experiență muzicală captivantă și profundă.

AUDIO: Andrei Ursu & Theo Rose - Noaptea ne fură iubiri

Andrei Ursu (aka wrs), unul dintre cei mai cameleonici artiști din industria muzicală din România, a reușit să depășească granițele muzicale, lansările sale fiind ascultate peste tot în lume odată cu participarea la Eurovision cu piesa "Llamame".

În 2022, a lansat și primul său EP, "Mandala", ce conține cinci piese, printre care și "Llamame". Anul trecut, artistul a prezentat primul album, "Fiesta'23 ", o combinație de sunete latino clasice și noi. Acum, acesta a ales o nouă direcție creativă care promite rezultate cel puțin la fel de spectaculoase.

Theo Rose este una dintre cele mai populare și versatile artiste din România. Cu o carieră în continuă ascensiune, ea a reușit să cucerească inimile publicului prin intermediul unor piese și colaborări de succes. Printre cele mai cunoscute melodii ale sale se numără "Cămașa", "Gipsy Run", "Bravo Lor Au Stil Țiganii", piese ce înregistrează vizualizări de ordinul milioanelor pe YouTube.

Cântăreața este cunoscută și pentru colaborările numeroase, aducându-și amprenta personală specială. Enumerăm "Roata", cu Damian Drăghici, "Fără Tine", cu Bogdan de la Ploiești, "Stinge Luminile" cu Irina Rimes, "Ca-n România" cu MIRA și "Sângele Frate Nu Te Face" cu IAN. De asemenea, Theo Rose a fost pentru a doua oară antrenor în cadrul emisiunii Vocea României de la PRO TV, unde a făcut echipă cu Horia Brenciu.

Citește în continuare

Trending