Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

S-au pus în vânzare biletele pentru expoziția "Universul lui Salvador Dali"

Începând de astăzi, 18 octombrie, biletele pentru expoziția "Universul lui Salvador Dali" de la ARCUB sunt disponibile spre vânzare și pot fi achiziționate atât online, cât și de la casa de bilete ARCUB (str. Lipscani nr. 84-90). Află cât costă tichetele de acces.

Publicat

pe

Expoziție "Universul lui Salvador Dali"
Expoziție "Universul lui Salvador Dali" │ FOTO: ARCUB

Între 13 decembrie 2023 și 12 mai 2024, ARCUB prezintă cea mai amplă expoziție dedicată celebrului Salvador Dali: sculpturi, grafică, gravuri, litografii, mobilier suprarealist, miniaturi din aur și pietre prețioase.

Publicul va putea admira un număr impresionant de lucrări ce reconstruiesc universul suprarealist al artistului, parte din colecția privată a lui Beniamino Levi. Printre lucrările ce vor fi expuse la ARCUB se numără celebrele ceasuri topite (sculpturi din bronz din seria Dansul timpului), Venus spațială, canapeaua în forma buzelor lui Mae West.

"Este o onoare pentru noi să găzduim la ARCUB, în inima Capitalei, una dintre cele mai ample expoziții dedicate lui Salvador Dali din România. Expoziția reprezintă un moment istoric pentru ARCUB și pentru publicul din țara noastră, o oportunitate rară de a putea intra în contact cu opera unuia dintre cei mai reprezentativi artiști suprarealiști, a cărui concepție unică a redefinit modul în care ne raportăm la actul creativ. Pentru iubitorii de artă, dar și pentru oricine dorește să facă o incursiune în universul Salvador Dali, vizitarea expoziției va reprezenta o experiență memorabilă. Expoziția <<Universul lui Salvador Dali>> consolidează poziția ARCUB ca hub cultural și artistic, dedicat promovării actului cultural pentru publicul din România. Începând cu luna decembrie, vă invităm la ARCUB să-l (re)descoperim împreună pe maestrul suprarealismului, celebrul, fascinantul Salvador Dali", a declarat Mihaela Păun, directorul ARCUB.

Expoziția "Universul lui Salvador Dali" oferă publicului și posibilitatea de a cunoaște operele lui Salvador Dalí prin intermediul realității virtuale. Experiența VR le va permite vizitatorilor să descopere detalii ascunse ale creațiilor artistului spaniol, într-o nouă dimensiune, și va transforma vizita într-o călătorie interactivă în imaginarul suprarealist marca Salvador Dali.

Prețuri bilete expoziție "Universul lui Salvador Dali":

Biletele pentru expoziția "Universul lui Salvador Dali" de la ARCUB pot fi achiziționate, la prețuri variabile, în funcție de categorie, atât online, cât și de la casa de bilete ARCUB (Strada Lipscani nr. 84-90):

  • Adult fără acces VR - 75 lei (în zilele de luni-vineri); 85 lei (în zilele de weekend);
  • Adult acces VR inclus – 85 lei (luni-vineri); 95 lei (weekend);
  • Copii fără acces VR – 50 lei (luni-vineri); 60 lei (weekend);
  • Copii acces VR inclus – 60 lei (luni-vineri); 70 lei (weekend);
  • Familie (2+1) fără acces VR – 170 lei (luni-vineri); 195 lei (weekend);
  • Familie (2+1) acces VR – 245 lei (luni-vineri); 280 lei (weekend);
  • Familie (2+2) fără acces VR – 210 lei (luni-vineri); 245 lei (weekend);
  • Familie (2+2) acces VR inclus – 245 lei (luni-vineri); 280 lei (weekend);
  • Vizitatorii au opțiunea de a achiziționa experiența VR la costul de 10 lei și ghid audio la prețul de 15 lei
  • Pentru grupuri școlare de mimimum 20 de copii, prețul biletului este de 40 lei, iar rezervările se pot face la adresa de e-mail [email protected]. Copiii cu vârsta sub 6 ani beneficiază de acces gratuit.

Expoziția "Universul lui Salvador Dali" de la ARCUB - Hanul Gabroveni va putea fi vizitată în perioada 13 decembrie 2023 - 12 mai 2024, de luni până duminică, între orele 10.00-20.00.

Evenimentul este organizat de Primăria Capitalei, prin ARCUB - Centrul Cultural al Municipiului București, în parteneriat cu HADRAN Events.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Diverse miercuri, 13 decembrie 2023

Universul lui Salvador Dali

Loc
ARCUB

Trending