Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

UNTOLD Dubai 2024: Primele 10.000 de abonamente s-au epuizat

10.000 de fani din întreaga lume și-au asigurat intrarea la prima ediție UNTOLD Dubai. Evenimentul va avea loc la EXPO CITY DUBAI, în perioada 15-18 februarie 2024.

Publicat

pe

UNTOLD Dubai
UNTOLD Dubai │ FOTO: captură YouTube / UNTOLD

Prima rundă de vânzare a abonamentelor pentru prima ediție a festivalului UNTOLD Dubai a fost un succes. Deși organizatorii au pregătit inițial 5.000 de abonamente, datorită numărului mare de fani care așteptau pe site-ul oficial al evenimentului să-și asigure intrarea la prima ediție a festivalului UNTOLD Dubai, aceștia au dublat numărul biletelor, așa că 10.000 de oameni din întreaga lume și-au asigurat accesul la cel mai așteptat eveniment muzical din Dubai.

La prima etapă de vânzare au avut acces doar fanii care s-au înregistrat pe site-ul festivalului. La UNTOLD Dubai, în cele 4 zile de festival, sunt așteptați peste 280.000 de participanți din întreaga lume.

Următoarele abonamente sunt disponibile din 5 octombrie

Din data de 5 octombrie 2023, abonamentele pentru prima ediție UNTOLD Dubai vor fi la vânzare la următoarele prețuri: 158 euro (167 USD) pentru accesul general timp de 4 zile, iar cei care doresc o experiență exclusivistă pot opta pentru abonamentele VIP pentru 4 zile la 316 euro (333 USD). Tot pe site sunt disponibile și pachete de cazare.

Organizatorii spun că, în curând, vor fi anunțați și primii artiști care vor urca pe scenele festivalului.

În perioada 15-18 februarie 2024, UNTOLD va transforma Expo City Dubai într-un univers al diversității muzicale și culturale. UNTOLD, un festival recunoscut la nivel mondial pentru show-urile și producțiile vizuale impresionante, își face debutul în Orientul Mijlociu, la Expo City Dubai. Festivalul UNTOLD Dubai, prezentat în colaborare cu Expo City Dubai, promite să ofere o adevărată extravaganță muzicală.

În 2023, UNTOLD se află în top 3 festivaluri din Europa, alături de Tomorrowland și Glastonbury, și pe locul 6 la nivel mondial, în Top 100 Festivals, clasament realizat de DJ Mag. UNTOLD și-a cucerit fanii cu un mix unic de muzică și show-uri impresionante, iar ediția inaugurală UNTOLD Dubai va seta un nou nivel în entertainment.

Comentează

Trending