Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Zac Efron și Jeremy Allen White sunt protagoniștii filmului "The Iron Claw" - TRAILER

Zac Efron și Jeremy Allen White sunt pregătiți să intre în ringul de luptă odată cu filmul "The Iron Claw", ce ajunge în cinematografe pe 22 decembrie. Detalii și trailer în articol.

Publicat

pe

Zac Efron în trailerul filmului "The Iron Claw"
Zac Efron în trailerul filmului "The Iron Claw" │ FOTO: captură YouTube / A24

"The Iron Claw" este regizat de Sean Durkin și spune povestea familiei Von Erich. Condusă de patriarhul Fritz Van Erich (Holt McCallany), dinastia Von Erich a dominat sfera luptelor profesioniste în anii 1980, în special circuitul de lupte World Class Championship din Texas. În timp ce Kerry (Jeremy Allen White), cunoscut și sub numele de "Războinicul modern" sau "Tornada din Texas", a fost probabil cel mai cunoscut Von Erich, Kevin (Zac Efron) și David (Harris Dickinson) au devenit, de asemenea, nume importante ale circuitului, cunoscute ca "Războinicul de Aur", respectiv "Trandafirul galben al Texasului".

Din păcate, mai multe tragedii au lovit familia Von Erich. Primul copil, Jack Jr. a murit electrocutat, la vârsta de 6 ani. David a pierit din cauza unei enterite acute, iar frații Kerry, Chris și Mike și-au pus capăt zilelor. Aceste incidente au dus la nașterea la ideea că familia Von Erich este blestemată.

"The Iron Claw" este cel mai recent film biografic în care joacă Zac Efron, după "Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile", în care l-a portretizat pe Ted Bundy. Jeremy White este cunoscut mai ales pentru personajele Philip Gallagher din "Shameless" și Carmy Berzato din "The Bear". Distribuția "The Iron Claw" este completată de Lily James și Maura Tierney. Pelicula este produsă de A24, BBC Films, House Productions și Access Entertainment.

Regizorul și scenaristul Sean Durkin este cunoscut pentru drame psihologice apreciate de critici, printre care "The Nest" și "Martha Marcy May Marlene", ambele având premiera la Festivalul de Film de la Sundance.

TRAILER "The Iron Claw":

Trending