Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Filmul "Thanksgiving" transformă Ziua Recunoștinței într-un coșmar sângeros - TRAILER

Sărbătorile sunt de obicei despre bucurie, iubire și timp petrecut alături de cei dragi. Ei bine, în noul film "Thanksgiving", regizat de Eli Roth, această perioadă a anului devine un coșmar care se desfășoară în Plymouth, Massachusetts, locul unde a luat naștere Ziua Recunoștinței. Găsești în articol detalii și trailer.

Publicat

pe

Trailer "Thanksgiving"
Trailer "Thanksgiving" │ FOTO: captură YouTube / Sony Pictures Entertainment

Bazat pe un pseudo-trailer creat de Roth pentru filmul "Grindhouse" din 2007, "Thanksgiving" este un nou slasher cu tematică de sărbători, ce îl are ca antagonist pe criminalul în serie John Carver. Trailerul prezintă orașul Plymouth unde avut loc o revoltă de Black Friday, ce a condus la moartea mai multor localnici. Un an mai târziu, orașul se află din nou sub teroare când un pelerin mascat (Carver) începe să ucidă în stânga și-n dreapta. La prima vedere, crimele care zguduie orașul par aleatorii, dar curând se dezvăluie faptul că ele fac parte dintr-un plan mult mai întunecat.

Din punct de vedere al distribuției, filmul are mai mulți ași în mâneca. Patrick Dempsey, alias Dr. McDreamy din "Grey's Anatomy", lasă deoparte bisturiul pentru a face față terorii. Addison Rae, cunoscută pentru prezența sa în social media și pentru hitul muzical "Obsessed", adaugă un strop de ritm într-un peisaj redus la tăcere de frică. Milo Manheim, vedeta din "Zombies", pare să se simtă ca acasă în acest decor post-apocaliptic.

La cârma acestui proiect se află Eli Roth, un nume greu în lumea filmelor de groază. Cu proiecte precum "Hostel" și "The Green Inferno", Roth nu este deloc străin de șoc și groază. Scenariul este scris de Jeff Rendell, care contribuie și el la crearea unei atmosfere dense și terifiante.

Pentru cei dornici să intre în atmosfera sărbătorilor cu un fior pe șira spinării, "Thanksgiving" va fi lansat în cinematografe pe 17 noiembrie.

VIDEO: Urmărește trailer-ul "Thanksgiving"

Trending