Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Julia Roberts, Ethan Hawke, Mahershala Ali joacă în filmul "Leave the World Behind", produs de soții Obama - TRAILER

Netflix a lansat trailerul filmului "Leave the World Behind", produs de Barack și Michelle Obama. Pelicula va ajunge în anumite cinematografe pe 22 noiembrie și pe serviciul de streaming pe 8 decembrie. Detalii și video în articol.

Publicat

pe

TRAILER: Leave the World Behind
TRAILER: Leave the World Behind │ FOTO: captură YouTube / Netflix

Scris și regizat de Sam Esmail, "Leave the World Behind" îi are în rolurile principale pe Julia Roberts și Ethan Hawke drept un cuplu care rezervă o escapadă de weekend alături de copiii lor (Farrah Mackenzie și Charlie Evans). Sejurul le este întrerupt în mijlocul nopții de proprietarul casei (Mahershala Ali) și de fiica lui (Myha'la Herrold) care aduc niște vești despre un atac cibernetic. Pe măsură ce lumea se apropie aparent de sfârșit, personajele trebuie să se ajute pentru a supraviețui.

Distribuția este completată de Kevin Bacon care interpretează un muncitor în construcții obsedat de teorii ale conspirației.

"Leave the World Behind" este primul film de ficțiune produs de compania soților Obama, Higher Ground Productions, care s-a concentrat anterior pe programe pentru copii, documentare și drame istorice. Regizorul Sam Esmail, creatorul filmului "Mr. Robot", a adaptat scenariul din romanul cu același nume al lui Rumaan Alam din 2020. Barack Obama a plasat romanul lui Alam pe lista sa de lectură din vara 2021 și i-a oferit lui Esmail sugestii pentru scenariu.

"În schițele originale ale scenariului, cu siguranță am exagerat lucrurile mai mult decât au rămas în film, iar președintele Obama, având experiența pe care o are, a fost capabil să mă instruiască puțin asupra modului în care lucrurile s-ar putea derula în realitate", a spus Sam Esmail pentru Vanity Fair.

TRAILER: Leave the World Behind

Trending