Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Actorul Brian Cox găzduiește o competiție televizată cu tematică James Bond - TRAILER

În viitorului reality show "007: Road to a Million", Brian Cox controlează soarta a nouă perechi de aspiranți James Bonds, în timp ce aceștia acceptă provocări inspirate de emblematicul spion, totul pentru șansa de a câștiga 1 milion de lire sterline. Mai multe detalii și video în articol.

Publicat

pe

TRAILER "007: Road to a Million"
TRAILER "007: Road to a Million" │ FOTO: captură YouTube / Prime Video

"Am pus oameni adevărați într-o aventură marca James Bond pentru a câștiga 1 milion de lire sterline. Singurul lucru care le stă în cale sunt eu", menționează Brian Cox în trailerul emisiunii.

Clipul video prezintă câteva dintre provocările la care sunt supuși concurenții, inclusiv cățărarea pe o macara, menținerea echilibrului pe un tren în mișcare sau conducerea unui Aston Martin pe dealuri întortocheate. Starul serialului "Succession" devine "The Controller", creierul din spatele jocului, care dictează unde merg perechile și ce trebuie să facă. El monitorizează misiunea fiecărei perechi, bucurându-se de drama care se desfășoară ca urmare a provocărilor complicate și adesea necruțătoare.

În calitate de "Controller", Cox a ascuns 10 întrebări în întreaga lume pentru fiecare pereche de concurenți. Răspunsul pentru fiecare întrebare este dezvăluit doar la finalizarea misiunilor de tip James Bond, sarcini care le vor pune la încercare concurenților forța fizică și mintală. Dacă răspunde corect, perechea păstrează banii și trece la următoare provocare. O mișcare greșită și aventura s-a încheiat.

Provenind de la producătorii francizei James Bond, "007: Road to a Million" va fi lansat pe Prime Video în peste 240 de țări și teritorii pe 10 noiembrie.

TRAILER "007: Road to a Million":

Trending