Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Evenimentul caritabil Munteanu Fest 2023 a strâns 15.000 lei pentru campania "Grădinița Bună"

Aproximativ 350 de persoane au participat pe 11 octombrie în Grădina J’ai Bistrot din București la cea de-a șaptea ediție Munteanu Fest. Banii strânși din vânzarea biletelor au fost donați Asociației Casa Bună pentru construcția Grădiniței Bune din Ferentari.

Publicat

pe

Munteanu Fest 2023
Munteanu Fest 2023 │ FOTO: Cosmin Crețu

Evenimentul Munteanu Fest 2023 s-a întins pe o durată de peste 6 ore. La pupitrele de DJ s-au regăsit 9 nume ce au fost împărțite în 3 line-up-uri și care au participat pro-bono la festival: Asociația Casa Bună, Valentin Panduru, BandBook, Adrian Borănescu, Dorina Constantin, Cismaru, Pandutzu, Ligia Keșișian, Robert Volker.

Toți participanții care au achiziționat un bilet la eveniment au beneficiat de acces la maratonul muzical, și au donat automat suma aferentă biletului către campania "Grădinița Bună"  a celor de la Asociația Casa Bună.

Suma de 15.000 lei a fost strânsă din încasările și din donațiile obținute în urma evenimentului. Ea va fi donată în totalitate celor de la Asociația Casa Bună pentru campania "Grădinița Bună", alături de suma de 1000 euro oferită de platforma de ticketing iaBilet.

"Ediția a 7-a a Munteanu Fest a fost cu și despre oameni frumoși și inimoși. Și aș dori să-i amintesc pe această cale pe oamenii faini, prietenii și cunoscuții din fața scenei care au participat și au susținut cauza, pe cei de pe scenă ce s-au aflat la pupitrele de DJ și care ne-au încântat urechile și inimile, pe cei de la J’ai Bistrot care au găzduit impecabil festivalul și mai ales pe oamenii minunați de la Asociația Casa Bună care își doresc tare mult să construiască o grădiniță. Pot spune cu mâna pe inimă că a fost o mobilizare exemplară din partea tuturor. Și mă bucur că s-a strâns o sumă așa mare de bani în urma evenimentului caritabil. De asemenea, doresc să le mulțumesc partenerilor și prietenilor de la iaBilet care m-au ajutat mult cu partea de promovare, cu sistemul de ticketing pus la dispoziție fără costuri suplimentare și care au decis să doneze și ei o sumă de bani către Asociația Casa Bună. Pentru mine a fost impresionant să văd atâta solidaritate din partea oamenilor din jur pentru a susține o cauză socială", a spus Bogdan Munteanu, organizatorul evenimentului.

Despre Casa Bună

Casa Bună este o asociație care își dorește să îndrume și să ajute cât mai mulți copii din mediile defavorizate. Totul a început cu dorința ca toți copiii să aibă acces la o educație completă, dar și de perfecționare. Cu ajutorul voluntarilor, au fost create programe precum Grădinița de Sâmbătă, Duminica la Casa Bună, Lecțiile Online sau Taberele Casa Bună.

Al doilea obiectiv a fost să le ofere celor mici o viață sănătoasă, pentru că în mediile defavorizate vizitele regulate la medic și calitatea hranei au mult de suferit. Copiii beneficiază de controale medicale regulate, vizite stomatologice sau controale pediatrice, cu ajutorul Casa Bună, cu sprijinul Regina Maria.

În 2022, peste 400 de copii au primit sprijin educațional, medical, vocațional și pentru o viață decentă. Au fost alături de asociație 433 de voluntari, 3284 donatori individuali și 194 de companii. Cu ajutorul acestora, planurile s-au transformat în bucurii pentru peste 200 de familii din mai multe comunități din țară.

Trending