Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Vezi primele imagini cu Angelina Jolie drept Maria Callas

Angelina Jolie se transformă în legendara cântăreață de operă Maria Callas în filmul biografic "Maria", regizat de Pablo Larraín. Vezi primele imagini cu actrița de 48 de ani de pe platourile de filmare.

Publicat

pe

Maria Callas și Angelina Jolie
Maria Callas și Angelina Jolie │ FOTO: capturi YouTube (Warner Classics / Sony Pictures Entertaiment)

"Maria" va explora viața legendarei cântărețe Maria Callas. Bazat pe relatări adevărate, filmul spune povestea povestea tumultoasă, frumoasă și tragică a celei mai mari cântărețe de operă din lume, în ultimele sale zile din Parisul anilor '70".

Producția filmului se va desfășura pe o perioadă de opt săptămâni la Paris, Grecia, Budapesta și Milano. Scenariul, care a fost finalizat înainte de greva scenariștilor, este scris de Steven Knight. Alături de Jolie, distribuția îi include pe Pierfrancesco Favino, Alba Rohrwacher, Haluk Bilginer, Kodi Smit-McPhee și Valeria Golino.

"Sunt incredibil de încântat să încep producția pentru <<Maria>>, care sper că va aduce în atenția publicului din întreaga lumea viața și munca remarcabile ale Mariei Callas, datorită scenariului magnific al lui Steven Knight, muncii întregii distribuții și echipe, și mai ales, contribuției geniale și pregătirii extraordinare ale Angelinei", a spus regizorul Pablo Larraín într-un comunicat.

Costumele purtate de Angelina Jolie se bazează pe piese vestimentare reale purtate de Callas, inclusiv articole vintage de blană din colecția designerului italian Massimo Cantini Parrini.

Maria Callas a fost o soprană americană și una dintre cele mai faimoase cântărețe de operă din secolul XX. S-a născut în Manhattan în 1923, dintr-o familie de greci imigrați. În 1937, părinții s-au despărțit și mama s-a întors împreună cu fiica sa în Grecia. În anul următor, Maria a fost admisă la Conservatorul din Atena, unde a studiat pianul cu Maria Trivella. În același timp a luat și lecții de canto.

Din anii 1940 până la moartea ei din 1977, la vârsta de 53 de ani, Callas a fost una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de operă din lume. Dar vocea ei, odinioară fără egal, și-a pierdut din strălucire spre sfârșitul anilor 1950. În 1957, ea și-a părăsit cariera și soțul pentru magnatul grec Aristotel Onassis, deși acesta avea să pună capăt relației lor un deceniu mai târziu pentru a se căsători cu Jaqueline Kennedy Onassis. Maria Calls și-a petrecut ultimii ani la Paris și s-a stins din viața în urma unui infarct.

Trending