Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Daniel Radcliffe produce un documentar despre cascadorul său din "Harry Potter", paralizat în timpul filmărilor

Documentarul se numește "David Holmes: The Boy Who Lived" și spune povestea cascadorului care a lucrat alături de Daniel Radcliffe în aproape toate filmele "Harry Potter", înainte de a se accidenta pe platourile de filmare din "Deathly Hallows Part 1". Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Daniel Radcliffe citind "Harry Potter și Piatra Filosofală"
Daniel Radcliffe citind "Harry Potter și Piatra Filosofală" │ FOTO: captură YouTube / Harry Potter

Documentarul "David Holmes: The Boy Who Lived" va avea premiera pe HBO și pe HBO Max pe 15 noiembrie. Este regizat de Dan Hartley și produs executiv de Daniel Radcliffe, acesta din urmă fiind prezent și în documentar. "David Holmes: The Boy Who Lived" este cea mai recentă colaborare dintre Radcliffe și Holmes. În timpul pandemiei din 2020, cei doi și-au unit forțele pentru a lansa podcastul "Cunning Stunts", în cadrul căruia au oferit mai multe detalii despre lumea cascadorilor de la Hollywood.

Documentarul este o poveste despre cascadorul David Holmes, un talentat gimnast din Essex, Anglia. El a fost selectat să facă cascadoriile lui Daniel Radcliffe în primul film "Harry Potter". Colaborarea a continuat pe durata următoarelor filme din serie. Mai mult, între cei doi s-a legat și o relație de prietenie. În penultimul proiect din franciză, "Deathly Hallows Part 1",  un accident tragic pe platourile de filmare l-a lăsat pe David paralizat de la piept în jos.

În timp ce Radcliffe și cei mai apropiați colegi s-au adunat pentru a-l sprijini pe David și familia lui în acele momente dificile, spiritul extraordinar de puternic al lui David a devenit cea mai mare sursă de inspirație pentru cei din jur.

"David Holmes: The Boy Who Lived" prezintă înregistrări personale filmate în ultimul deceniu, materiale din culise din portofoliul de cascador al lui Holmes, scene actuale din viața lui și interviuri emoționante cu David, Daniel Radcliffe, prieteni, familie și foști membri ai echipei de filmare.

Comentează

Trending