Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

A început Vocea României 2023; cum a decurs prima rundă de audiții

Cel de-al 11-lea sezon Vocea României a debutat pe 8 septembrie 2023. Unii dintre cei mai buni concurenți au ajuns pe scena care le oferă șansa să-și facă vocea auzită, iar antrenorii au luptat pentru cei pe care îi doresc în echipele lor. Află cum a decurs prima rundă a audițiilor pe nevăzute.

Publicat

pe

Concurenții care au trecut de prima rundă de audiții Vocea României 2023
Concurenții care au trecut de prima rundă de audiții Vocea României 2023 │ FOTO: PRO TV

Vocea României 2023 a venit cu noi schimbări în etapa audițiilor pe nevăzute. Dacă anul trecut antrenorii aveau doar butonul care le oferea ocazia să-și blocheze colegii, iar aceștia nu mai puteau fi aleși de concurentul de pe scenă, acum a mai apărut un buton în joc, cel de MUTE. Această nouă opțiune le dă ocazia antrenorilor să folosească butonul împotriva colegilor care se întorc alături de ei la anumite momente. Față de butonul "block", acesta îi "lasă fără cuvinte" pe ceilalți antrenori, adică concurenții se pot duce la ei în echipă, însă ei nu au voie să vorbească pe toată durata momentului. Trebuie să-i convingă pe cei de pe scenă pe... "Mute".

Tot sezonul acesta, în etapa audițiilor pe nevăzute, a apărut și camera învingătorilor - aceasta strânge momentele de victorie ale antrenorilor care au reușit să aducă în echipele lor concurenții pe care și i-au dorit.

În prima rundă a audițiilor, antrenorii au ascultat 11 concurenți. Unii au mers mai departe, alții au plecat acasă cu promisiunea că vor reveni. Cert este că seara de vineri a fost plină de emoție, energie și, bineînțeles, voce. Ei sunt cei 11 concurenți care au urcat pe scenă. Despre cei care au trecut mai departe, găsești mai multe detalii în corpul articolului.

Concurenți primul episod Vocea României 11

  1. Raluca Radu - piesă "Am I The One" - 4 DA, echipa Tudor Chirilă
  2. Iuliana Galia - piesă "The Power of Love" - 2 DA, echipa Irina Rimes
  3. Apollo - piesă "Parasmena Zehasmena" - NU
  4. Maria Guci - piesă "Alive", 3 DA, echipa Smiley
  5. Adrian Galbinu - piesă "Hallelujah", 4 DA, echipa Smiley
  6. Beatrice & Alen David - piesă "The Prayer" - NU
  7. Alexandra Căpitănescu - piesă "Welcome To The Jungle" - 4 DA, echipa Tudor Chirilă
  8. Andaluzia Marin - piesă "Rather Be" - Nu
  9. Iustin Paraschiv - piesă "Dancing On My Own" - 4 DA, echipa Smiley
  10. Denisa Lucan - piesă "Nu mă mai despart de tine" - 2 DA, echipa Horia & Brenciu
  11. Sandro Machado - piesă "Rise Like a Phoenix" - 4 DA, echipa Irina Rimes

Despre concurenții care au mers mai departe în competiție:

Raluca Radu

Prima etapă a audițiilor a început în forță cu Raluca Radu și cei 4 DA pe care i-a obținut. Concurenta are 26 de ani, este originară din Vaslui, dar locuiește în București. Se ocupă cu muzica și etnologia, considerând că cele două sunt unite de o "energie crudă". Pe scena de la Vocea României, Raluca a interpretat piesa "Am I The One" și a întors toate scaunele.

"Din punctul meu de vedere, ceea ce ai făcut tu în seara asta este una din audițiile alea de YouTube care o să facă sute de mii de vizualizări. Ești absolut extraordinară! Felicitări!", a spus Tudor Chirilă.

Antrenorul a adăugat:

"Într-o notă mai serioasă, mie mi se pare că deși pare că te revendici de la Beth Hart cu interpretarea asta, ai adus foarte multe plusuri de piesă. Ești o voce de finală. Cred că toată lumea e de acord cu asta. Te implor să-mi dai șansa să pot să lucrez cu tine".

Irina Rimes a declarat:

"Tu ești o voce atât de versatilă. Ar fi o onoare pentru mine să lucrez cu ea. Eu vreau să-ți mulțumesc că ai venit la Vocea României pentru că, indiferent dacă o să vii în echipa mea sau nu, eu o să vreau să lucrez cu tine. Partea asta folclorică este viața mea în momentul ăsta. Eu asta încerc să descopăr, asta încerc să fac. Este un proiect pe care îl am în cap de foarte mult timp. O fi providența care mi te-a adus în cale, eu vreau să colaborez cu tine indiferent dacă vii sau nu în echipa mea".

Raluca Radu a ales să meargă în echipa lui Tudor Chirilă.

Iuliana Galia

Iuliana are 20 de ani, este originară din Timișoara, dar locuiește în Austria. Tânăra este mecanic auto, pasiune pe care a moștenit-o de la tatăl său. A declarat că la început i-a fost dificil să lucreze în acest domeniu dominat de bărbați, dar nu s-a lăsat intimidată și a vrut să arate că și femeile pot învăța această meserie.

Cu aceeași ambiție a urcat pe scena de la Vocea României unde a interpretat piesa "The Power Of Love". I-a convins pe Irina și pe Horia & Theo Rose.

"Iuliana, eu zic să faci alegerea corectă și să vii în echipa mea. Eu am văzut o fată foarte finuță, cu o cheie franceză în mână care a cântat o piesă foarte puternică", a spus Irina Rimes.

Argumentul a convins-o pe Iuliana. Concurenta a ales să meargă în echipa Irina Rimes.

Maria Guci

Maria are 29 de ani și vine din Găgăuzia. Este coafeză, iar în weekend-uri cântă la diverse evenimente. Muzica joacă un rol important în viața concurentei. A ajutat-o să treacă peste niște momente traumatizante din adolescență. La vârsta de 17 ani, Maria a fost hărțuită și abuzată de doi bărbați. Trauma suferită i-a cauzat depresie și tendințe suicidale. Cu toate acestea, tânăra nu s-a lăsat doborâtă și a reușit să depășească acea perioadă neagră.

Concurenta a cântat la Vocea României 2023 melodia "Alive" și a întors 3 scaune: Irina, Horia & Theo și Smiley.

Maria, ești fantastică! Ai o voce extraordinară! Ai o voce mare! Mă așteptam să spargă vreun reflector pe aici. Mă bucur foarte tare că ai venit la Vocea României și că am ocazia să lupt pentru tine", a spus Smiley.

Theo Rose a menționat:

"Cred că e important câteodată să facem niște alegeri care să ne surprindă și pe noi. S-ar putea tocmai să ne ajute mult mai mult. Eu am riscat mult de-a lungul vieții mele scurte până în punctul ăsta. Dar, de fiecare dată, asta a fost varianta câștigătoare. Am riscat, am continuat să risc și asta m-a adus în punctul ăsta. Așa că zic să ne iei în calcul, totuși".

Maria Guci a ales să meargă în echipa lui Smiley.

Adrian Galbinu

Adrian are 22 de ani și vine din comuna Drăgănești, județul Galați. Este student la Facultatea de Teologie din București. La Vocea României, Adrian a venit îmbrăcat în haine preoțești și a cântat piesa "Hallelujah". Vocea lui i-a surprins pe antrenori, toate scaunele întorcându-se până la finalul momentului.

Totuși, Tudor Chirilă a avut un as în mânecă și i-a pus pe mute pe Horia Brenciu și Theo Rose, pentru a avea mai multe posibilități de a-l convinge pe Adrian să vină în echipa lui.

"Și eu am cântat în biserică când eram mic. Pentru asta mergeam la biserică în primul rând, că îmi plăcea să cânt în strană. Îmi plac mult cântările bisericești, îmi place muzica bizantină foarte mult. În seara asta ai cântat așa curat, așa frumos. Nu aveam cum să nu mă întorc", a spus Smiley.

Adrian a ales să meargă în echipa lui Smiley.

Alexandra Căpitănescu

Alexandra Căpitănescu are 19 ani și este originară din Galați. În prezent, este studentă la Facultatea de Fizică. După terminarea studiilor, Alexandra se gândește să devină fizician medical. Deși întotdeauna a fost atrasă de științele exacte, are și o pasiune puternică pentru muzică.

La Vocea României 2023, Alexandra a debordat de energie cu piesa "Welcome To The Jungle". Tudor Chirilă și Irina Rimes s-au întors de la primele note, urmați de Horia & Theo Rose și Smiley.

"Am admirat concentrarea ta absolut extraordinară și schimbarea dramatică, efectiv, din final, când ai redevenit o fetiță pe scenă, cu un zâmbet...Tu ai avut, de când ai venit pe scena asta, un personaj asumat, un moment coregrafic coerent. Părea că fiecare mișcare este știută, studiată și, în același timp, era și foarte multă improvizație", a fost de părere Tudor Chirilă.

Smiley a spus:

"N-am auzit piesa asta cântată așa niciodată la Vocea României. Atât de bine. Tot momentul a fost o trăire. Nu pot să delimitez cântatul de felul în care te-ai mișcat, de felul în care te-ai strâmbat cu fața. Totul a fost o trăire. La mine a ajuns ceva fantastic!"

Alexandra a ales să meargă în echipa lui Tudor Chirilă.

Iustin Paraschiv

Iustin este din Piatra Neamț și a împlinit 18 ani chiar în timpul filmărilor de la Vocea României. Concurentul a declarat că pasiunea pentru muzică a fost insuflată de tatăl său, care l-a și sprijinit în această direcție. Din păcate, s-a stins din viață în urmă cu un an, din cauza unei boli grele, dar Iustin continuă să fructifice dragostea pentru muzică.

La Vocea României, tânărul a interpretat cu emoție piesa "Dancing On My Own" și a cucerit toți antrenorii. 

"Iustin, sunt atât de bucuros că ți s-a întâmplat treaba asta. Mi se pare fantastic să faci 18 ani pe scenă la Vocea României și fix de ziua ta să întorci 4 scaune. Ți-ai făcut singur un cadou superb. Îți dai seama că nu o uiți niciodată treaba asta. Când ai intrat pe scenă, pe mine m-a trecut un fior pe șira spinării înainte să începi să cânți. Ai o sensibilitate aparte. Cred că am face o echipă senzațională la Vocea României", a declarat Smiley.

Cuvintele lui Smiley l-au convins pe Iustin să meargă în echipa lui.

Denisa Lucan

Denisa Lucan vine din Năvodari, are 21 de ani, studiază canto clasic și a mai venit de 5 ori la Vocea României. Viața tinerei se învârte în jurul muzicii, cântând la evenimente precum nunți, petreceri, la terase sau baruri. La Vocea României, concurenta a interpretat melodia "Nu mă mai despart de tine", care i-a convins pe Irina Rimes și echipa Horia & Theo Rose.

Theo Rose a fost impresionată și emoționată până la lacrimi, declarând:

"Piesa asta e piesa Doinei Spătaru. Am înregistrat-o neștiind dacă o să pun vreodată cover-ul ăsta undeva, dar, în cele din urmă, am descoperit pentru ce am înregistrat: a fost coloana sonoră a imaginilor cu nașterea lui Sasha. E o piesă extraordinară. M-a emoționat și piesa, și interpretarea ta. Mă bucur tare că ești aici! Sperăm să vii în echipa noastră și să reproducem emoția asta de câte ori avem ocazia".

Denisa Lucan a ales să meargă în echipa Horia & Theo Rose.

Sandro Machado

Sandro are 36 de ani și este originar din Brazilia. Locuiește de cinci ani în Timișoara, unde lucrează ca și contabil. Este fost cântăreț de operă. Totuși, muzica a rămas în sufletul lui, iar astăzi a venit la Vocea României și i-a impresionat pe antrenori cu piesa "Rise Like a Phoenix". Toate scaunele s-au întors.

"Surprize ca asta fac show-ul ăsta să meargă mai departe. Mi se pare absolut extraordinar că avem momentul ăsta în seara asta, la Vocea României. Felicitări!", a comentat Tudor Chirilă.

Smiley a adăugat:

"Sunt impresionat de ceea ce ai cântat tu astăzi. Mi-era greu să-mi găsesc cuvintele, mă gândeam că încă mai există voci care să ne uluiască. În fiecare sezon pentru asta vin. Vin să găsesc voci impresionante, artiști care vor să se exprime, care vor să vină cu ceva nou, care au ceva de spus".

Sandro a ales să meargă în echipa Irina Rimes.

Comentează

Sport & Divertisment

Andra, Smiley, Andreea Esca cântă "Visăm Împreună", imnul echipei naționale pentru EURO 2024 - VIDEO

Piesa "Visăm Împreună" îi aduce la un loc pe fotbaliștii echipei naționale, pe unele dintre cele mai cunoscute vedete PRO TV (Smiley, Andreea Esca, Andra, Pavel Bartoș, Theo Rose, Irina Rimes, Cătălin Măruță, Corina Caragea, Ramona Păun și Cosmin Seleși) și pe suporterii tricolori.

Publicat

pe

Imn "Visăm Împreună"
Imn "Visăm Împreună" │ FOTO: captură YouTube / FRF TV

PRO TV și FRF au lansat imnul echipei naționale pentru EURO 2024. Sub egida HaHaHa Production, "Visăm Împreună" este interpretată de artiști în vogă precum Smiley, Andra, Theo Rose, Irina Rimes, alături de cele mai apreciate fețe ale postului PRO TV - Andreea Esca, Pavel Bartoș, Cătălin Măruță, Corina Caragea, Ramona Păun și Cosmin Seleși.

Noul imn al echipei naționale pentru EURO 2024 este acompaniat de un videoclip în care apar numele mai sus menționate, dar și fotbaliști și suporteri. Mesajul versurile este accentuat de succesiunea emoționantă de imagini, în care dragostea pentru fotbal și patriotismul se contopesc.

În inimile suporterilor, fiecare meci al Echipei Naționale este o poveste despre pasiune și devotament. EURO 2024, cel mai așteptat eveniment fotbalistic al anului, nu este doar despre jocul de pe teren, ci și despre conexiunea emoțională dintre suporteri și jucători, despre forța pe care o împărtășesc atunci când luptă împreună pentru o întreagă națiune.

Campionatul European va începe pe 14 iunie și va putea fi urmărit la PRO TV, PRO ARENA și pe VOYO, suporterii având ocazia să trăiască la intensitate maximă toate meciurile de la turneul final. România face parte din grupa E și va întâlni Ucraina, Belgia și Slovacia în prima fază a competiției.

VIDEO: Visăm Împreună | Imnul echipei naționale pentru EURO 2024

Citește în continuare

Concerte & turnee

Smiley, Alina Eremia, Feli cântă la Big Little Festival, un eveniment dedicat conexiunii dintre părinți și copii

Între 21 și 23 iunie, Cetatea Râșnov și Dino Parc Râșnov se transformă într-un loc în care cei mari și cei mici se vor distra cu cele mai tari concerte și activități. Prima ediție Big Little Festival, singurul festival din Europa de Est dedicat exclusiv conexiunii dintre părinți și copii, promite să fie memorabilă. Te invităm să afli mai multe detalii despre bilete și program.

Publicat

pe

Artiști Big Little Festival 2024
Artiști Big Little Festival 2024 │ FOTO: Big Little Festival

Râșnov, localitatea aflată în centrul țării, cu nenumărate atracții, locuri de cazare și peisaje de vis, va deveni în primul weekend din vacanța de vară capitala distracțiilor în familie cu prilejul Big Little Festival care va avea 3 zone mari, diverse și atractive de desfășurare.

Nerf Arena, HaHaHa Production Music Camp, Slime Fest, Competiția Familiilor - un maraton de jocuri vechi și noi, Live Cooking Area, Gaming Area cu competiții de Minecraft, FIFA sau BrawlStars, Lego și Nintendo, zone interactive de lectură, spectacole de teatru, ateliere de yoga, aerobic, dans, pictură, tatuaje, gătit, zonă de filme și desene animate vor fi parte din experiențele care vor aduce copiii de ieri și de azi împreună.

Ce artiști cântă la Big Little Festival 2024

Smiley, Alina Eremia, Feli, Jean Gavril, Bibi, Andra Gogan, Jo, Mario Fresh, Mark Stam, Nicole Cherry, Cabron, Misha Miller sunt doar câțiva dintre artiștii care vor cânta, dar se vor și juca la Big Little Festival alături de prezentatorul Cosmin Seleși și cele 15 000 de familii, aproximativ 50 000 de persoane, așteptate să participe în spațiul de peste 11 hectare amenajat în cel mai creativ și colorat mod pentru a sărbători relația părinte-copil prin experiențe în tandem unice în România.

Program Big Litte Festival 2024

Vineri, 21 iunie

  • Bibi
  • Misha Miller
  • Alina Eremia
  • Jean Gavril

Sâmbătă, 22 iunie

  • Smiley
  • Andra Gogan
  • Feli
  • Mark Stam

Duminică, 23 iunie

  • Mario Fresh
  • JO
  • Cabron
  • Nicole Cherry

Biletul de festival deschide porțile Dino Parc Râșnov

Dino Parc Râșnov, Marele Câștigător al Premiului Telespectatorilor "Destinația anului 2023", și al categoriei Parcuri de distracție și aventură, va putea fi vizitat gratuit în weekendul 21-23 iunie, de către toți posesorii de bilet de acces la Big Little Festival. Acesta este cel mai mare parc de dinozauri din sud-estul Europei, dar și un muzeu în aer liber, situat în mijlocul pădurii transilvănene.

Cu o suprafață de peste 4 hectare, Dino Parc Râșnov găzduiește peste 120 de dinozauri certificați științific, reproduși în mărime naturală, conform celor mai recente descoperiri paleontologice. Pe lângă traseul impresionant cu 120 de dinozauri, parcul dispune și de locuri de joacă pentru copii, căsuțe în copaci cu expoziții științifice, un cinematograf, o cameră labirint cu lasere și alte zone interactive.

Cetatea Râșnov transformată într-o bibliotecă de basm

Cetatea Râșnov, aflată la 2 minute de mers pe jos de Dino Parc Râșnov, va deveni cu ocazia festivalului Cetatea educației, a jocului și a învățării prin joc. Decorată precum o bibliotecă nonconformistă, cu rafturi pline cu cărți de răsfoit, cu standuri de vânzare de carte, cu locuri amenajate cu perne, balansoare și hamace, ideale pentru citit, cu băncuțe pentru părinți și copii și mese de creație pentru desenat, pictat, modelat, decupat și bricolat, Cetatea Râșnov va fi locul perfect pentru activități de educație și distracție părinți-copii prin cultură. Ateliere artistice pentru copii, întâlniri cu autorii de cărți pentru copii, cu actori și păpușari, ateliere de face painting și de transformare în personaje celebre, toate vor fi parte din metamorfoza istoricei Cetăți Râșnov în filă de istorie fericită de familie.

Copiii de ieri și azi împreună

Platoul de 3000 de mp de la baza Dino Parc Râșnov va fi amenajat ca un orășel al distracției, creat și construit în spiritul conceptului primei ediții: Copiii de ieri și azi împreună. Copiii de ieri (părinții) vor avea posibilitatea să se joace jocurile copilăriei lor împreună cu copiii de astăzi și invers. Aici vor fi amenajate zone VERSUS: șotron vs. Dance Revolution, țeavă cu cornete vs. Nerf, Baba Oarba vs VR, "șapte pietre" vs. Lego, V-ați ascunselea vs. Treasure Hunt etc.

Main stage-ul pentru concertele marilor artiști, art stage-ul pentru spectacole de teatru, studiourile de creație muzicală ale HaHaHa Production și cel de creație multimedia, zona de gaming, organizată de Bucharest Gaming Week, zona de console, de tehnologie, de laptopuri și de mobile, zona retro cu Arcade Machines, zona Nintendo vor aduce variante infinite de interacțiune părinți-copii.

Distracție la cort

Organizatorii pun la dispoziția familiilor amatoare de experiențe complete și palpitante alături de copiii lor un număr limitat de pachete de cazare la cort în cadrul Big Little Festival, în care vor fi incluse activități nocturne de observare a stelelor și planetelor, precum și alte provocări memorabile.

800 de persoane dansează pe Calea Victoriei - flashmob-manifest

Big Little Festival va fi anunțat oficial și public printr-un flashmob-manifest în care cel puțin 800 de copii și părinți vor dansa sincron și își vor cânta și striga dorința de a-și petrece cât mai mult timp împreună. Flashmob-ul-manifest se va desfășura în cadrul evenimentului "Străzi Deschise", pe Calea Victoriei, în zona Bisericii Kretzulescu duminică, 14 aprilie, de la ora 11 unde sunt așteptați să participe toți părinții și copiii care își doresc timp și joacă împreună.

Prețuri bilete Big Little Festival 2024

  • Abonamentele și biletele pe zi se găsesc online, la prețuri ce pornesc de la 125 lei (+comision). Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.
  • Activitățile din cadrul Big Little Festival sunt gratuite, pe baza biletului de intrare ce include și accesul în Dino Parc și în Cetatea Râșnov.
  • Accesul la Big Little Festival este permis doar pe baza biletului de intrare și doar împreună cu un copil în grup. Niciun adult nu poate cumpăra separat bilet la Festival, doar împreună cu un copil, alături de care să-și petreacă timpul, să se joace, să concureze, să râdă și să se distreze, pentru că misiunea Big Little Festival este să creeze scena perfectă de joacă pentru copiii de ieri și de azi împreună.
Citește în continuare

Industria muzicala

Irina Rimes cântă live dintr-o sufragerie piesele "Ultima" și "Nimic" - VIDEO

Irina Rimes a lansat piesele "Ultima" și "Nimic", în variantă live, din sufragerie. Artista își invită ascultătorii în intimitatea casei sale, să fie mai aproape de ea și de mesajele pe care le transmite cu fiecare melodie. Te invităm să urmărești fragmentele video care acompaniază partitura muzicală.

Publicat

pe

Irina Rimes cântând live piesa "Ultima"
Irina Rimes cântând live piesa "Ultima" │ FOTO: captură YouTube

Irina Rimes se află în plin turneu național cu "Sufrageria Irinei", un concept muzical prin care artista își deschide porțile sufletului și cântă cele mai iubite piese din repertoriul său. Pentru cei care nu pot ajunge la concerte, dar și pentru fanii care vor să retrăiască emoțiile transmise de muzica Irinei, acesta a lansat două variante live, direct din sufragerie.

Acompaniată de trupa sa, Irina interpretează "Ultima" și "Nimic". Ambele melodii sunt scrise de artistă, producția muzicală fiind realizată de Alex Cotoi pentru prima și Andrei Comaroni pentru cea de-a doua piesă.

Irina Rimes - Ultima

Irina Rimes - Nimic

Începând cu 28 martie, Irina Rimes va transforma România în scena și locul ei de joacă. Muzica emoționantă, atmosfera plină de bucurie și profunzimea versurilor artistei vor fi prezente în fiecare colț, deoarece artista va pleca într-un turneu oficial "Sufrageria Irinei".

Irina Rimes este unul dintre artiştii emblematici ai industriei muzicale actuale din România, care şi-a pus amprenta asupra publicului, topurilor radio şi TV prin stilul unic de interpretare, piese statement, peste 340 de show-uri live intense şi pline de emoţie și peste 450 de milioane de vizualizări pe YouTube.

"Despre el", "Cosmos", "Pastila" și "ACASĂ" sunt cele patru albume compuse de Irina care includ hituri precum "Visele", "Ce s-a întâmplat cu noi", "Iubirea noastră mută", "Bandana", "Bolnavi amândoi", "Nu ştii tu să fii bărbat", iar colaborările cu artişti precum Guess Who, Carla's Dreams, The Motans, INNA, Grasu XXL, Bruja sau Cris Cab, dar şi piesele compuse pentru Andra, Antonia, Nicole Cherry, confirmă versatilitatea sa.

În 2023, Irina și-a încântat audiența cu piese precum "Neiubita ta", "Flori de mai", "Changer", "Gelos", dar și colaborarea cu Theo Rose pentru "Stinge Luminile", extrasă de pe soundtrack-ul filmului "Miami Bici 2".

Citește în continuare

Trending