Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

A început Vocea României 2023; cum a decurs prima rundă de audiții

Cel de-al 11-lea sezon Vocea României a debutat pe 8 septembrie 2023. Unii dintre cei mai buni concurenți au ajuns pe scena care le oferă șansa să-și facă vocea auzită, iar antrenorii au luptat pentru cei pe care îi doresc în echipele lor. Află cum a decurs prima rundă a audițiilor pe nevăzute.

Publicat

pe

Concurenții care au trecut de prima rundă de audiții Vocea României 2023
Concurenții care au trecut de prima rundă de audiții Vocea României 2023 │ FOTO: PRO TV

Vocea României 2023 a venit cu noi schimbări în etapa audițiilor pe nevăzute. Dacă anul trecut antrenorii aveau doar butonul care le oferea ocazia să-și blocheze colegii, iar aceștia nu mai puteau fi aleși de concurentul de pe scenă, acum a mai apărut un buton în joc, cel de MUTE. Această nouă opțiune le dă ocazia antrenorilor să folosească butonul împotriva colegilor care se întorc alături de ei la anumite momente. Față de butonul "block", acesta îi "lasă fără cuvinte" pe ceilalți antrenori, adică concurenții se pot duce la ei în echipă, însă ei nu au voie să vorbească pe toată durata momentului. Trebuie să-i convingă pe cei de pe scenă pe... "Mute".

Tot sezonul acesta, în etapa audițiilor pe nevăzute, a apărut și camera învingătorilor - aceasta strânge momentele de victorie ale antrenorilor care au reușit să aducă în echipele lor concurenții pe care și i-au dorit.

În prima rundă a audițiilor, antrenorii au ascultat 11 concurenți. Unii au mers mai departe, alții au plecat acasă cu promisiunea că vor reveni. Cert este că seara de vineri a fost plină de emoție, energie și, bineînțeles, voce. Ei sunt cei 11 concurenți care au urcat pe scenă. Despre cei care au trecut mai departe, găsești mai multe detalii în corpul articolului.

Concurenți primul episod Vocea României 11

 1. Raluca Radu - piesă "Am I The One" - 4 DA, echipa Tudor Chirilă
 2. Iuliana Galia - piesă "The Power of Love" - 2 DA, echipa Irina Rimes
 3. Apollo - piesă "Parasmena Zehasmena" - NU
 4. Maria Guci - piesă "Alive", 3 DA, echipa Smiley
 5. Adrian Galbinu - piesă "Hallelujah", 4 DA, echipa Smiley
 6. Beatrice & Alen David - piesă "The Prayer" - NU
 7. Alexandra Căpitănescu - piesă "Welcome To The Jungle" - 4 DA, echipa Tudor Chirilă
 8. Andaluzia Marin - piesă "Rather Be" - Nu
 9. Iustin Paraschiv - piesă "Dancing On My Own" - 4 DA, echipa Smiley
 10. Denisa Lucan - piesă "Nu mă mai despart de tine" - 2 DA, echipa Horia & Brenciu
 11. Sandro Machado - piesă "Rise Like a Phoenix" - 4 DA, echipa Irina Rimes

Despre concurenții care au mers mai departe în competiție:

Raluca Radu

Prima etapă a audițiilor a început în forță cu Raluca Radu și cei 4 DA pe care i-a obținut. Concurenta are 26 de ani, este originară din Vaslui, dar locuiește în București. Se ocupă cu muzica și etnologia, considerând că cele două sunt unite de o "energie crudă". Pe scena de la Vocea României, Raluca a interpretat piesa "Am I The One" și a întors toate scaunele.

"Din punctul meu de vedere, ceea ce ai făcut tu în seara asta este una din audițiile alea de YouTube care o să facă sute de mii de vizualizări. Ești absolut extraordinară! Felicitări!", a spus Tudor Chirilă.

Antrenorul a adăugat:

"Într-o notă mai serioasă, mie mi se pare că deși pare că te revendici de la Beth Hart cu interpretarea asta, ai adus foarte multe plusuri de piesă. Ești o voce de finală. Cred că toată lumea e de acord cu asta. Te implor să-mi dai șansa să pot să lucrez cu tine".

Irina Rimes a declarat:

"Tu ești o voce atât de versatilă. Ar fi o onoare pentru mine să lucrez cu ea. Eu vreau să-ți mulțumesc că ai venit la Vocea României pentru că, indiferent dacă o să vii în echipa mea sau nu, eu o să vreau să lucrez cu tine. Partea asta folclorică este viața mea în momentul ăsta. Eu asta încerc să descopăr, asta încerc să fac. Este un proiect pe care îl am în cap de foarte mult timp. O fi providența care mi te-a adus în cale, eu vreau să colaborez cu tine indiferent dacă vii sau nu în echipa mea".

Raluca Radu a ales să meargă în echipa lui Tudor Chirilă.

Iuliana Galia

Iuliana are 20 de ani, este originară din Timișoara, dar locuiește în Austria. Tânăra este mecanic auto, pasiune pe care a moștenit-o de la tatăl său. A declarat că la început i-a fost dificil să lucreze în acest domeniu dominat de bărbați, dar nu s-a lăsat intimidată și a vrut să arate că și femeile pot învăța această meserie.

Cu aceeași ambiție a urcat pe scena de la Vocea României unde a interpretat piesa "The Power Of Love". I-a convins pe Irina și pe Horia & Theo Rose.

"Iuliana, eu zic să faci alegerea corectă și să vii în echipa mea. Eu am văzut o fată foarte finuță, cu o cheie franceză în mână care a cântat o piesă foarte puternică", a spus Irina Rimes.

Argumentul a convins-o pe Iuliana. Concurenta a ales să meargă în echipa Irina Rimes.

Maria Guci

Maria are 29 de ani și vine din Găgăuzia. Este coafeză, iar în weekend-uri cântă la diverse evenimente. Muzica joacă un rol important în viața concurentei. A ajutat-o să treacă peste niște momente traumatizante din adolescență. La vârsta de 17 ani, Maria a fost hărțuită și abuzată de doi bărbați. Trauma suferită i-a cauzat depresie și tendințe suicidale. Cu toate acestea, tânăra nu s-a lăsat doborâtă și a reușit să depășească acea perioadă neagră.

Concurenta a cântat la Vocea României 2023 melodia "Alive" și a întors 3 scaune: Irina, Horia & Theo și Smiley.

Maria, ești fantastică! Ai o voce extraordinară! Ai o voce mare! Mă așteptam să spargă vreun reflector pe aici. Mă bucur foarte tare că ai venit la Vocea României și că am ocazia să lupt pentru tine", a spus Smiley.

Theo Rose a menționat:

"Cred că e important câteodată să facem niște alegeri care să ne surprindă și pe noi. S-ar putea tocmai să ne ajute mult mai mult. Eu am riscat mult de-a lungul vieții mele scurte până în punctul ăsta. Dar, de fiecare dată, asta a fost varianta câștigătoare. Am riscat, am continuat să risc și asta m-a adus în punctul ăsta. Așa că zic să ne iei în calcul, totuși".

Maria Guci a ales să meargă în echipa lui Smiley.

Adrian Galbinu

Adrian are 22 de ani și vine din comuna Drăgănești, județul Galați. Este student la Facultatea de Teologie din București. La Vocea României, Adrian a venit îmbrăcat în haine preoțești și a cântat piesa "Hallelujah". Vocea lui i-a surprins pe antrenori, toate scaunele întorcându-se până la finalul momentului.

Totuși, Tudor Chirilă a avut un as în mânecă și i-a pus pe mute pe Horia Brenciu și Theo Rose, pentru a avea mai multe posibilități de a-l convinge pe Adrian să vină în echipa lui.

"Și eu am cântat în biserică când eram mic. Pentru asta mergeam la biserică în primul rând, că îmi plăcea să cânt în strană. Îmi plac mult cântările bisericești, îmi place muzica bizantină foarte mult. În seara asta ai cântat așa curat, așa frumos. Nu aveam cum să nu mă întorc", a spus Smiley.

Adrian a ales să meargă în echipa lui Smiley.

Alexandra Căpitănescu

Alexandra Căpitănescu are 19 ani și este originară din Galați. În prezent, este studentă la Facultatea de Fizică. După terminarea studiilor, Alexandra se gândește să devină fizician medical. Deși întotdeauna a fost atrasă de științele exacte, are și o pasiune puternică pentru muzică.

La Vocea României 2023, Alexandra a debordat de energie cu piesa "Welcome To The Jungle". Tudor Chirilă și Irina Rimes s-au întors de la primele note, urmați de Horia & Theo Rose și Smiley.

"Am admirat concentrarea ta absolut extraordinară și schimbarea dramatică, efectiv, din final, când ai redevenit o fetiță pe scenă, cu un zâmbet...Tu ai avut, de când ai venit pe scena asta, un personaj asumat, un moment coregrafic coerent. Părea că fiecare mișcare este știută, studiată și, în același timp, era și foarte multă improvizație", a fost de părere Tudor Chirilă.

Smiley a spus:

"N-am auzit piesa asta cântată așa niciodată la Vocea României. Atât de bine. Tot momentul a fost o trăire. Nu pot să delimitez cântatul de felul în care te-ai mișcat, de felul în care te-ai strâmbat cu fața. Totul a fost o trăire. La mine a ajuns ceva fantastic!"

Alexandra a ales să meargă în echipa lui Tudor Chirilă.

Iustin Paraschiv

Iustin este din Piatra Neamț și a împlinit 18 ani chiar în timpul filmărilor de la Vocea României. Concurentul a declarat că pasiunea pentru muzică a fost insuflată de tatăl său, care l-a și sprijinit în această direcție. Din păcate, s-a stins din viață în urmă cu un an, din cauza unei boli grele, dar Iustin continuă să fructifice dragostea pentru muzică.

La Vocea României, tânărul a interpretat cu emoție piesa "Dancing On My Own" și a cucerit toți antrenorii. 

"Iustin, sunt atât de bucuros că ți s-a întâmplat treaba asta. Mi se pare fantastic să faci 18 ani pe scenă la Vocea României și fix de ziua ta să întorci 4 scaune. Ți-ai făcut singur un cadou superb. Îți dai seama că nu o uiți niciodată treaba asta. Când ai intrat pe scenă, pe mine m-a trecut un fior pe șira spinării înainte să începi să cânți. Ai o sensibilitate aparte. Cred că am face o echipă senzațională la Vocea României", a declarat Smiley.

Cuvintele lui Smiley l-au convins pe Iustin să meargă în echipa lui.

Denisa Lucan

Denisa Lucan vine din Năvodari, are 21 de ani, studiază canto clasic și a mai venit de 5 ori la Vocea României. Viața tinerei se învârte în jurul muzicii, cântând la evenimente precum nunți, petreceri, la terase sau baruri. La Vocea României, concurenta a interpretat melodia "Nu mă mai despart de tine", care i-a convins pe Irina Rimes și echipa Horia & Theo Rose.

Theo Rose a fost impresionată și emoționată până la lacrimi, declarând:

"Piesa asta e piesa Doinei Spătaru. Am înregistrat-o neștiind dacă o să pun vreodată cover-ul ăsta undeva, dar, în cele din urmă, am descoperit pentru ce am înregistrat: a fost coloana sonoră a imaginilor cu nașterea lui Sasha. E o piesă extraordinară. M-a emoționat și piesa, și interpretarea ta. Mă bucur tare că ești aici! Sperăm să vii în echipa noastră și să reproducem emoția asta de câte ori avem ocazia".

Denisa Lucan a ales să meargă în echipa Horia & Theo Rose.

Sandro Machado

Sandro are 36 de ani și este originar din Brazilia. Locuiește de cinci ani în Timișoara, unde lucrează ca și contabil. Este fost cântăreț de operă. Totuși, muzica a rămas în sufletul lui, iar astăzi a venit la Vocea României și i-a impresionat pe antrenori cu piesa "Rise Like a Phoenix". Toate scaunele s-au întors.

"Surprize ca asta fac show-ul ăsta să meargă mai departe. Mi se pare absolut extraordinar că avem momentul ăsta în seara asta, la Vocea României. Felicitări!", a comentat Tudor Chirilă.

Smiley a adăugat:

"Sunt impresionat de ceea ce ai cântat tu astăzi. Mi-era greu să-mi găsesc cuvintele, mă gândeam că încă mai există voci care să ne uluiască. În fiecare sezon pentru asta vin. Vin să găsesc voci impresionante, artiști care vor să se exprime, care vor să vină cu ceva nou, care au ceva de spus".

Sandro a ales să meargă în echipa Irina Rimes.

PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

Vocea României 2023: ei sunt concurenții care au trecut de cea de-a doua rundă de audiții pe nevăzute

Pe 15 septembrie 2023, Vocea României a continuat cu cea de-a doua rundă de audiții pe nevăzute. Noi concurenți au urcat pe scenă cu dorința de a-și face vocea auzită și au făcut spectacol. Te invităm să citești rezumatul serii.

Publicat

pe

Concurenții care au trecut de a doua rundă de audiții Vocea României 2023
Concurenții care au trecut de a doua rundă de audiții Vocea României 2023 │ FOTO: PRO TV

Emisiunea Vocea României a continuat la PRO TV cu o nouă ediție spectaculoasă. O explozie de voci, reacții și momente uluitoare, concurenți care au întors toate scaunele și i-au făcut pe antrenori să se lupte cu toate argumentele au fost câteva dintre atracțiile show-ului din această seară.

Telespectatorii s-au putut bucura și de un moment muzical surpriză. HB Orchestra a urcat pe scenă, iar Horia Brenciu și Theo Rose au cântat împreună și au creat un moment de senzație.

În cea de-a doua rundă a audițiilor, antrenorii au ascultat 11 concurenți. Unii au mers mai departe, alții au plecat acasă cu promisiunea că vor reveni. Cert este că seara de vineri a fost plină de emoție, energie și, bineînțeles, voce. Ei sunt cei 11 concurenți care au urcat pe scenă. Despre cei care au trecut mai departe, găsești mai multe detalii în corpul articolului.

Concurenți al doilea episod Vocea României 11

 1. Alexandra Sîrghi - piesă "A Natural Woman" - 4 DA, echipa Horia & Theo Rose
 2. Adriana Gavrilă - piesă "Inima no mai răbda" - 2 DA, echipa Irina Rimes
 3. Annabelle Bihina - piesă "I'd Rather Go Blind" - NU
 4. Laila Abdel Hafiz - piesă "No time to die" - 2 DA, echipa Horia & Theo Rose
 5. Daniela Bejan - piesă "La vie en rose" - 2 DA, echipa Smiley
 6. David Mihuț - piesă "Tu ești primăvara mea" - 4 DA, echipa Smiley
 7. Giulia Petre - piesă "Jolene" - 1 DA, echipa Smiley
 8. Alex Enăcică - piesă "Giant" - NU
 9. Ana Udroiu - piesă "Mein Herr" - 4 DA, echipa Smiley
 10. Valentin Vasopol - piesă "The Sound of Silence" - NU
 11. Norig - piesă "Aș da zile de la mine" - 4 DA, echipa Tudor

Despre concurenții care au mers mai departe în competiție:

Alexandra Sîrghi

Alexandra Sîrghi are 20 de ani și vine din Galați. Este studentă la Facultatea de Administrație și Afaceri din București. Mama sa a fost un model pentru tânăra concurentă, și persoana care i-a fost mereu alături. Femeia a încetat din viață în urmă cu trei ani, iar Alexandra a cântat la Vocea României cu gândul la mama sa și cu speranța că aceasta este mândră de interpretarea muzicală.

Concurenta a cântat piesa "A Natural Woman" și a întors toate scaunele.

"Eu sunt șocat de ce am auzit în seara asta! Doamne, ce note ai luat, ce <<floricele>> ai făcut! Sunt șocat, de-a dreptul! Nu îmi vine să cred! Ești fantastică! Nu știu unde ai fost până acum, ce ai făcut, unde te-ai ascuns de nu te-am văzut, nu te-am auzit, dar mă bucur atât de tare că ai venit la Vocea României. Îți mulțumesc, m-ai umplut de energie!", a spus Smiley.

Irina Rimes a adăugat:

"Alexandra, cred că ești cea mai bună voce care a fost până acum. Și cred că ești pretendentă la titlul de <<Vocea României>>. Anul ăsta sunt foarte determinată să vină la mine (n.r. trofeul). Pentru asta am nevoie de o voce ca a ta. Cu tine, simt că am o șansă".

Alexandra a ales să meargă mai departe cu Horia și Theo Rose.

Adriana Gavrilă

Adriana Gavrilă are 29 de ani și este profesoară de limba română. Îmbină pasiunea pentru muzică cu profesia de cadru didactic. Concurenta a declarat că încă se află în căutarea drumului său muzical, acesta fiind motivul pentru care a venit la audițiile de la Vocea României 2023 - o oportunitate de neratat în cariera artistică.

Adriana a interpretat piesa "Inima no mai răbda" și i-a convins pe Irina Rimes și echipa Horia Brenciu & Theo Rose.

"Mi-ar plăcea tare să am o voce ca a ta în echipă noastră, cu care să mă pot juca. Mi-ar plăcea să putem încerca foarte multe lucruri. Dacă e ceva ce ador la generația noastră e că suntem foarte deschiși către a învăța orice, către a cânta orice", a declarat Theo Rose.

Irina Rimes a spus:

"Cred că se ascunde aici o voce foarte bună care poate să cânte mult mai multe stiluri și eu cu asta vreau să mă joc".

Adriana a ales să meargă în echipa Irina Rimes.

Laila Abdel Hafiz

Laila Abdel Hafiz are 25 de ani și este actriță. A încercat și alte domenii, precum stand-up comedy și content creator pe social media. Muzica ocupă un loc special în sufletul tinerei, în ciuda faptului că nu i-a acordat prea multă atenția. Laila a vrut să se revanșeze, astfel încât s-a înscris la Vocea României. La audiții, concurenta a interpretat melodia "No time to die" și a întors 2 scaune: Irina Rimes, Horia & Theo Rose.

"Ai o voce foarte clară. Pe lângă asta, din interpretarea ta, se cunoaște că ai deprinderea de a te exprima lumii, de a spune ceva. A fost o interpretare care a transmis și noi ne dorim tare să vii în echipa noastră să lucrăm", a comentat Theo Rose.

Irina a menționat:

"Laila, eu consider că ești bună, dar poți să fii și mai bună. Sunt convinsă de asta și la asta vom lucra dacă vii în echipa mea. Scurt, clar și cuprinzător".

Laila a ales să meargă în echipa Horia & Theo Rose.

Daniela Bejan

Daniela Bejan are 22 de ani și este din Republica Moldova. Tânăra a venit la Vocea României însoțită de iubit și de bunici, aceștia din urmă fiind pentru prima oară în România. Concurenta a declarat că muzica este menirea ei și își dorește să încânte ascultătorii cu vocea sa. La audiții, Daniela a ales să interpreteze piesa "La vie en rose" și i-a convins pe Smiley și echipa Horia & Theo Rose.

"Daniela, ești superbă! Așa de mult mă bucur că ai venit la Vocea României, chiar mi-aș dori să-ți fiu antrenor. Nu am avut posibilitatea asta la Superstar, dar de data asta avem posibilitatea să interacționăm mai mult", a spus Smiley.

Theo Rose a declarat:

"Tu asta ești! Ești un om foarte cuminte, foarte curat, pe lângă o voce excepțională, care binedispune. Mi se pare că menirea ta pe Pământ e să aduci fericire și să împrăștii bunătate în jurul tău. Îți mulțumesc doar pentru că te-ai născut".

Daniela a ales să meargă în echipa Smiley.

David Mihuț

David are 17 ani și vine din Arad. Studiază canto clasic, domeniu insuflat și de familie. Mătușa sa este solistă la Opera Națională din Timișoara, iar sora lui face parte din corul aceleași instituții. Pe lângă voce, David a luat lecții de pian și chitară. Concurentul a declarat că are o atracție pentru piesele de dragoste și o slăbiciune pentru melodiile vechi românești. În audițiile pe nevăzute de la Vocea României, David a interpretat piesa "Tu ești primăvara mea" și a întors toate scaunele.

"David, eu m-am întors primul și ei s-au întors după mine. S-au gândit toți că e un bărbat în toată firea, trecut de 40, 50 de ani. Aurelian Andreescu are un timbru inconfundabil, Cred că e una dintre cele mai mari voci masculine românești din toate timpurile. Timbrul este fantastic și felul în care poți tu să cânți, iar eu m-am întors pentru că eram intrigat și am zis că nu se poate să scăpăm o asemenea voce", a menționat Smiley.

Tudor Chirilă a adăugat:

"Eu nu sunt follower. M-am întors după ce m-am convins că e foarte bine. M-a întors și nostalgia, și un parfum, pentru că anii '70 în România au fost niște ani foarte prolifici pentru muzică. Faptul că o voce tânără reușește să aducă în prezent muzica aia este foarte tare".

David a ales să meargă în echipa Smiley.

Giulia Petre

Giulia are 20 de ani și este originară din Oradea. Iubește muzica și pasiunea ei este susținută de părinți. Tot ei au fost cei care au convins-o să vină la Vocea României. A interpretat piesa "Jolene" și l-a convins pe Smiley.

"Băi, ce bine m-am întors! Mie mi-a plăcut foarte mult cum ai cântat! Ai cântat o piesă foarte bună, ți se potrivește și vibrato-ul ăla, l-ai nimerit foarte bine!", a declarat Smiley.

Ana Udroiu

Ana are 33 de ani, este actriță și vine din București. La teatru i s-au confirmat calitățile vocale, iar Ana este pregătită să le exploateze, în cel mai bun sens al cuvântului. Concurenta a declarat că urmărește emisiunea Vocea României încă de la primul sezon și acum se simte pregătită să trăiască această experiență. La audiții, tânăra a interpretat piesa "Mein Herr" și a întors toate scaunele. Totuși, Tudor Chirilă a fost blocat de Horia & Theo Rose.

"Eu am fost blocat de Horia Brenciu. Nu-i nimic. Din perspectiva asta de om blocat nu pot decât să te ajut să iei decizia potrivită. Tu pui în mine niște informații și eu livrez rezultatul", a spus Tudor.

Horia a menționat:

"Îmi cer scuze că l-am blocat pe colegul meu Tudor, dar nu-mi pare rău. Vorba lui Smiley: <<aia e, aia e>>. Tare mult aș vrea să vii-n echipa noastră, într-o echipă în care vei găsi nu numai un antrenor, ci vei găsi niște prieteni".

Ana Udroiu a mers în echipa Smiley.

Norig

Norig are 49 de ani și vine din Paris. Iubește cântecele românești și a învățat să cânte în limba noastră în Franța împreună cu muzicieni români. Cântă de 20 de ani, iar înainte de a deveni cântăreață a fost creatoare de modă. Norig a declarat că profesorul său de canto i-a oferit niște discuri cu cântece românești, interpretate de artiste românce. A fost fascinată și și-a dorit să interpreteze și ea așa. Astfel, a descoperit nume precum Gabi Luncă, Romica Puceanu, Paula Lincan, Neluță Neagu sau taraful Haiducilor.

La audițiile de la Vocea României 2023, Norig a interpretat "Aș da zile de la mine" și a întors toate scaunele. 

"Eu te-am ascultat pe internet. Am văzut filmulețe cu tine pe YouTube cântând muzică lăutărească românească și eram șocat, de necrezut cât de bine cânți și ce feeling ai. Fantastic! E o mare bucurie să te ascult și o mare bucurie că ai venit să ne cânți cântece românești aici, la Vocea României", a declarat Smiley.

Pentru că Neluță Neagu este unul dintre artiștii pe care Norig îi ascultă cu drag, acesta a avut o apariție surpriză în emisiune. Concurenta a fost extrem pe emoționată văzându-l și ascultându-l live. Mai mult, cei doi au cântat împreună pe scenă.

"Povestea ta este impresionantă. Faptul că tu vii dintr-o altă țară, faptul că tu vii din Franța și cânți muzică lăutărească și îți place, și ești atrasă de lucrul ăsta este flatant. Eu, ca cetățean al țării mele, vreau să-ți mulțumesc!", a spus Irina.

Norig a ales să meargă în echipa Tudor Chirilă.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Anisia Gafton a întors toate scaunele la Vocea României 2023 - VIDEO

Anisia Gafton a fost o adevărată surpriză în cea de-a doua rundă a audițiilor pe nevăzute de la Vocea României 2023. A cântat piesa "What's Up" (4 Non Blondies) și a întors toate scaunele. Doar că alegerea ei i-a șocat pe antrenori. Detalii și video în articol.

Publicat

pe

Anisia Gafton la Vocea României 2023
Anisia Gafton la Vocea României 2023 │ FOTO: Facebook Vocea României www.facebook.com

Anisia Gafton a declarat că a venit "la caterincă" în audițiile de la Vocea României 2023. Așa cum se știe, socoteala din târg nu se potrivește cu cea de acasă, iar actrița a reușit să întoarcă toate scaunele cu interpretarea piesei "What's Up". Antrenorii au fost mai mult decât surprinși să o vadă pe scenă și au întrebat-o dacă nu cumva a greșit emisiunea. În același timp, i-au complimentat calitățile vocale, pentru care au și apăsat butonul.

"Anisia, tu acum o să ai o mare problemă. Pentru toamna asta, la revedere cu spectacolele. De azi înainte o să-ți sune telefoanele: <<Alo, domnișoara Anisia, nu doriți să ne cântați puțin?>>
<<Nu, eu fac glume>>.
<<Păi, v-am văzut la Vocea României>>.

Și încep probleme tale", a glumit Horia Brenciu. 

Irina Rimes i-a spus Anisiei:

"Noi ne completăm foarte bine. Nu vorbesc deloc. Tu vorbești tot".

Concurenta-surpriză le-a transmis câteva gânduri antrenorilor, începând cu Irina Rimes:

"Ești o artistă senzațională. Creatoare, moldoveancă autentică și singura din juriu care e mai scundă decât Pavel Bartoș. Dar, în același timp, îmi place și echipa Horia și Theo. Faceți niște melodii incredibile, senzaționale, pe sufletul meu. Tudor Chirilă care, aoleu, primul s-a întors. Smiley, nu mai zic...Smiley, eu te iubesc! Nu vrei să știi cât de mult te iubesc și nu pentru că ești producător și ai putea să mă propulsezi..."

Ce antrenor a ales Anisia Gafton la Vocea României 2023?

Așa cum se obișnuiește la Vocea României, concurentul pentru care s-au întors mai multe scaune trebuie să decidă în ce echipă să meargă. Doar că alegerea actriței nu a fost Tudor, Irina, Horia & Theo Rose sau Smiley. Anisia a ales să meargă în echipa "Săriți de pe fix", show ce a debutat pe 14 septembrie pe PRO TV. Apariția Anisiei Gafton la Vocea României a fost de a promova noua emisiune de comedie.

"Săriți de pe fix" este singurul show din România în care marele premiu este râsul. Emisiunea este prezentată de Cabral, iar Anisia Gafton, Anca Dinicu, Emily Burghelea, Paul Ipate, Alex Bogdan, Drăcea, Mihai Rait și Lucian Ghimiși vor accepta toate provocările la care-i va supune Cabral. Prima ediție a show-ului i-a avut ca invitați speciali pe Andreea Marin și Florin Răducioiu.

VIDEO: Anisia Gafton la Vocea României 2023

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Încep preselecțiile pentru cel de-al 14-lea sezon "Românii au talent"

Show-ul "Românii au talent" ajunge la cel de-al 14-lea sezon. Curajoșii care vor să fie cunoscuți de cei de acasă sunt invitați să vină la preselecții, programate pentru luna septembrie în mai multe orașe din țară.

Publicat

pe

Preselecții "Românii au talent" sezonul 14
Preselecții "Românii au talent" sezonul 14 │ FOTO: PRO TV

Scena care face ca telespectatorii să creadă în spectacolul adevărat, care le oferă concurenților șansa de a străluci sub lumina reflectoarelor și care aduce în fiecare an surprize nemărginite se pregătește pentru un nou sezon. Și de această dată, toți cei care au muncit pentru talentul lor și care au decis să facă un pas în față își vor găsi locul în show-ul "Românii au talent".

În luna septembrie, echipa de producție va merge prin țară în căutarea celor mai talentați concurenți:

 • 10 septembrie, Iași (Hotel Unirea)
 • 17 septembrie, Cluj (Hotel Golden Tulip Ana Dome)
 • 23 și 24 septembrie, la Hotel World Trade Center, în București va fi ultima oprire și ultima șansă pentru cei mai talentați să facă parte din distribuția celui de-al 14-lea sezon.

Smiley și Pavel Bartoș, prezentatorii emisiunii, așteaptă cu entuziasm începerea filmărilor și îi încurajează pe toți să se înscrie:

"Abia așteptăm să vedem cum va fi sezonul 14. Înscrierile sunt în toi, dacă știți pe cineva talentat, trebuie să-l demascăm. Vă așteptăm cu mare drag", a spus Smiley.

Pavel Bartoș a adăugat:

"Pentru că toți suntem talentați, ne pricepem la ceva, îi rog pe cei care și-au descoperit talentul, să se înscrie în acest sezon. Haideți să ne cunoaștem, să ne bucurăm cu toții".

Mai mult, Rareș Prisacariu, câștigătorul sezonului anterior "Românii au talent", îi încurajează pe oameni să își urmeze visul și să participe la emisiune:

"Sunt foarte emoționat că am putut să dau o impresie bună și oamenii m-au votat. Nu mă așteptam să câștig. Am avut multe emoții și cred că am transmis. I-aș sfătui pe toți să vină la <<Românii au talent>> pentru că știu că toți au un har".

Citește în continuare

Trending