Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Vocea României 2023: Cosmin Mariciuc a fost concurentul pe care Irina Rimes i l-a furat de sub nas lui Tudor Chirilă

Cosmin Mariciuc a fost unul dintre concurenții pentru care antrenorii de la Vocea României 2023 s-au luptat cu toate armele. Află mai multe despre audiția tânărului.

Publicat

pe

Cosmin Mariciuc în audiții Vocea României 2023
Cosmin Mariciuc în audiții Vocea României 2023 │ FOTO: PRO TV

Cosmin Mariciuc are 23 de ani și este student la Academia de Muzică "Gheorghe Dima" din Cluj-Napoca. A început să cânte de la vârsta de 4 ani. Părinții lui sunt muzicieni, iar acest lucru a jucat un rol important în alegerea drumului profesional.

Rock-ul și metal-ul sunt genurile sale preferate. Mai mult, Cosmin are o trupă și își dorește să ajungă cât mai sus în industria muzicală cu acest proiect. La audiții, Cosmin a interpretat piesa "Whataya Want From Me" și a întors toate scaunele.

"Mie mi-a plăcut felul în care ai gradat tot momentul ăsta și m-am întors pentru că aveam sentimentul trupelor de anii '90, din pop-brit, Sweet, The Cure. Când m-am întors, am zis: <<uite o bucățică din Thom Yorke>>. Ai schimbat emisia la final, ai și riscat acolo. Mi s-a părut că ai crescut foarte bine pe cântec, ai spus o poveste de voce și nu a fost o piesă ușoară", a declarat Tudor.

Irina Rimes a spus:

"Eu vreau să zic că atunci când cântai îmi imaginam ceva mult mai rock, și vocea ta mult mai clean și mă gândeam la Periphery. Eu te văd Periphery. La un moment dat, dacă ți-ar plăcea și dacă ai veni în echipa mea poate facem un moment Periphery".

Smiley a completat:

"Nu știu ce trupă e asta, Periphery, nu am auzit-o niciodată. Nu este un gen pe care să-l ascult, nu e în playlistul meu zilnic, dar ce pot să-ți spun este că îmi place foarte mult vocea ta. Mi se pare că poți să cânți foarte multe genuri muzicale. Dacă te încântă să faci un moment Periphery și pentru asta ai venit la Vocea României, atunci nu îmi doresc să vii la mine-n echipă".

Theo Rose a menționat:

"Ești foarte ambițios în interpretare, nu te-ai lăsat până la finalul piesei. Ai dus-o cât de sus ar fi putut ea să fie dusă. Îți spun sincer: poate nu suntem pe același film, dar pentru un concurent ca tine, învăț absolut orice, fac un research cum nu se poate și mă pregătesc bine".

Cosmin a declarat că avea pe cineva în minte (Tudor Chirilă), dar socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg. În final, concurentul a mers în echipa Irina Rimes. Faptul a artista a menționat trupa Periphery a contat mult pentru Cosmin, fiind un fan înfocat.

"Cosmin este trofeul meu din seara asta. Știu că a venit cu Tudor în minte, știu că i-am schimbat părerea, dar de ce i-am schimbat părerea? Pentru că i-am dat cea mai bună sugestie de piesă. Dar de ce i-am dat cea mai bună sugestie? Pentru că sunt un antrenor bun", a conchis Irina Rimes.

Tudor Chirilă a mers în culise și i-a transmis lui Cosmin:

"Îmi pare rău că te-am pierdut. Foarte rău îmi pare. Probabil că ai simțit o afinitate când ea a zis Periphery. Dar asta a fost o decizie subiectivă, nu una obiectivă. Poate că-l recuperez la battle-uri".

Comentează

Concerte & turnee

Irina Rimes aduce la Arenele Romane "Descântatele", un nou concept muzical live

Irina Rimes va prezenta la Arenele Romane un nou spectacol captivant: "Descântatele". Concertul va avea loc pe 28 septembrie, în aer liber, și promite o experiență muzicală unică, împletită cu mituri și povești străvechi. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Irina Rimes
Irina Rimes │ FOTO: Vlad Braga (Bragosvki)

"Descântatele" promite să fie o poveste mitică despre cum natura își revendică locul și, alături de toate miturile sale, începe să înghită orașul, oamenii, muzica și Arenele Romane. Prin acest spectacol, Irina Rimes explorează o conexiune profundă cu folclorul și rădăcinile sale, oferind publicului o perspectivă nouă asupra muzicii sale.

Spectacolul va include piese de pe noul EP, "Origini", precum și alte cântece inedite, nelansate încă, care vor continua să surprindă și să încânte audiența. Cu un picior ancorat în realitate și cu altul în fantastic, publicul este invitat să danseze între lumi alături de Irina pe 28 septembrie.

Pe lângă iele, sânziene și zmei, Irina va avea numeroși invitați speciali pe scenă, care vor fi anunțați în curând. Fanii sunt așteptați să se bucure de un spectacol de neuitat, plin de surprize și emoții.

Prețuri bilete concert Irina Rimes - Descântatele

Bilete de acces se găsesc online, la prețuri cuprinse între 149 lei (+comision) și 279 lei (+comision), în funcție de categorie. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Află cine sunt invitații speciali ai concertului Vama de la Arenele Romane

Vama revine și anul acesta la Arenele Romane cu un concert spectaculos, devenit deja tradiție atât pentru trupă, cât și pentru fani. Tudor Chirilă și colegii săi au dezvăluit cine sunt invitații surpriză care vor urca pe scenă alături de ei. Te invităm să afli despre cine e vorba.

Publicat

pe

VAMA în concertul About Us de la Arenele Romane pe 21 septembrie 2018 │ FOTO: Alexandru Drăgoi / InfoMusic.ro

Pe 27 iulie, Vama va urca pe scena Arenelor Romane cu un show complex. Pe participați îi vor așteaptă hit-uri îndrăgite, piese pline de energie, dar și momente emoționante. Mai mult, trupa a invitat o serie de colegi de breaslă pentru niște reprezentații muzicale memorabile.

Cine sunt invitații speciali ai concertului Vama de la Arenele Romane?

Delia

Primul invitat anunțat a fost Delia Matache, care promite să aducă o energie debordantă la Arenele Romane. Artista a fost surprinsă la repetiții cântând la flaut, în timp ce Chirilă exersa la clarinet.

Una din cele mai emblematice artiste din România, Delia se află constant pe cele mai înalte poziții din topurile muzicale datorită hit-urilor pe care le lansează. Universul ei artistic este într-o continuă dezvoltare, iar acest lucru este cel mai vizibil în show-urile ei sold-out de la Sala Palatului: "Deliria", "Psihedelia", "Acadelia", show-urile în aer liber de la Verde Stop Arena: "Cum era" și "Rockadelia", "Flex" sau evenimentul excusivist "Delia's Winter Wonderland" de la Teatrul Național din București.

Smiley

Coleg în industrie și camarad la Vocea României cu Tudor Chirilă, Smiley a acceptat invitația de a împărtăși cu Vama cele mai frumoase momente muzicale.

"Dacă tot a fost Campionatul European de Fotbal, l-am provocat pe Smiley la un joc. Reguli simple: Pierzi, cânți la Arenele Romane. Câștigi, tot cânți la Arene! Așa că, Smiley, așteptăm revanșa pe 27.07", a transmis trupa Vama.

Artiștii din deschidere

Concertul Vama de la Arenele Romane va fi deschis de două artiste fresh, care promit multe din punct de vedere muzical.

IOVA

IOVA este artista alături de care trupa a lansat recent piesa "Ești sigură că vrei".Solistă și compozitoare, tânăra a încântat lumea cu talentul ei. Pasiunea pentru muzică a început la vârsta de 11 ani, când a început să ia lecții de chitară și pian. Doi ani mai târziu, și-a format propria trupă rock. IOVA s-a afirmat ca artist solo după ce a fost membru LaLa Band.

Drumul ei în industria muzicală a început după ce a trimis un demo la HaHaHa Production în toamna lui 2015, ca mai apoi să își lanseze primul single - "Be like water" în 2018. De-a lungul carierei, IOVA s-a ridicat mereu la un nou nivel. A acceptat provocarea label-ului ei de a crea 26 de piese ceea ce a dus la apariția conceptului "Bi-Polar: Why tf am I like this?!", o poveste împărțită în 4 acte (PEOPLE, SEARCHING, HER și SELF), fiecare reprezentând o parte din călătoria artistei.

Alexandra Căpitănescu

Alexandra Căpitănescu, câștigătoarea Vocea României 2023 și cea care a adus din nou victoria în echipa lui Tudor Chirilă, va aduce rock-ul la Arenele Romane. Maestrul și ucenicul vor cânta pe aceeași scenă și vor retrăi momente pline de emoție așa cum au făcut-o în timpul emisiunii.

Alexandra Căpitănescu este un artist unic, cu autenticitate, originalitate, trăire și o voce cameleonică. Are potențialul de a susține un concert live cu intensitate de la început până la sfârșit. Are ușurința de a-și construi momente muzicale memorabile și să facă un show exploziv. Recent, Alexandra a lansat "Căpitanu", primul EP din carieră.

Prețuri bilete concert Vama la Arenele Romane

  • Biletele de acces sunt disponibile online, la prețul de 149 lei (+comision) - Acces General. Copiii cu vârsta între 7-14 ani beneficiază de reducere - 49 lei (+comision).
Citește în continuare

Industria muzicala

Piesa "Dudadu" a Irinei Rimes s-a auzit la Tomorrowland 2024

Vocea Irinei Rimes a răsunat la Tomorrowland, unul dintre cele mai mare festivaluri de muzică electronică din lume. Evenimentul are loc în Belgia și adună peste jumătate de milion de participanți la fiecare ediție.

Publicat

pe

Irina Rimes
Irina Rimes │ FOTO: Vlad Braga (Bragosvki)

Weekendul acesta, la Tomorrowland, piesa "Dudadu" a Irinei Rimes a venit ca o surpriză plăcută atât pentru audiență, cât și pentru artistă, în playlist-ul apreciatului grup de DJ-ii Keinemusik. Remixul realizat de talentatul DJ și producător Goldcher a captivat mulțimea cu fuziunea dintre muzica românească și sound-ul internațional.

"Dudadu" face parte din EP-ul "Origini", care vine cu un concept live inovator, numit "Descântatele". Irina Rimes va prezenta acest proiect artistic pe 28 septembrie la Arenele Romane, promițând o experiență muzicală captivantă pentru fani.

Acesta este un moment important pentru Irina Rimes, care continuă să își extindă influența internațională și să contribuie la diversificarea muzicii. Artista a avut o apariție surpriză în setul lui MoBlack de la Electric Castle, iar artiști precum Apache și BLOND:ISH au inclus-o în spectacolele lor. Tiesto a adăugat remix-ul realizat de Goldcher - "Dudadu Flip" în playlist-ul său de pe Spotify. Keinemusik a introdus piesa pentru prima dată la un eveniment din București, după care au luat-o cu ei la Berlin, demonstrând încă o dată potențialul global al muzicii Irinei Rimes.

Citește în continuare

Trending