Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Vocea României 2023 a continuat cu cea de-a treia rundă de audiții pe nevăzute

Cel de-al 11-lea sezon al emisiunii Vocea României a continuat vineri, 22 septembrie, cu cea de-a treia ediție de audiții. Află ce concurenți i-au cucerit pe antrenori cu vocile lor.

Publicat

pe

Concurenții care au trecut de a treia rundă de audiții Vocea României 2023
Concurenții care au trecut de a treia rundă de audiții Vocea României 2023 │ FOTO: PRO TV

O explozie de voci, reacții și momente uluitoare, concurenți care au întors toate scaunele și i-au făcut pe antrenori să se lupte cu toate argumentele au fost câteva dintre atracțiile show-ului din această seară.

În cea de-a treia rundă a audițiilor, antrenorii au ascultat 12 concurenți. Unii au mers mai departe, alții au plecat acasă cu promisiunea că vor reveni. Cert este că seara de vineri a fost plină de emoție, energie și, bineînțeles, voce. Ei sunt cei 12 concurenți care au urcat pe scenă. Despre cei care au trecut mai departe, găsești mai multe detalii în corpul articolului.

Concurenți al treilea episod Vocea României 11

 1. Delia Constantin - piesă "Somebody to Love", 3 DA, echipa Irina Rimes
 2. Alexandru Gavrilescu - piesă "Give it Away", 3 DA, echipa Smiley
 3. Ada Chicoș - piesă "Enter Sandman" - 2 DA, echipa Tudor Chirilă
 4. Mariana Mihalache - piesă "Zig Zaga" - NU
 5. Imba - piesă "Boomerang" - 4 DA
 6. Ana Stănciulescu - piesă "Gangsta", 3 DA, echipa Horia & Theo Rose
 7. Elena Gatcin - piesă "Focul", 1 DA, echipa Tudor Chirilă
 8. Maria Băicănescu - piesă "Once upon a december", NU
 9. Vitalie Todirașcu - piesă "Carusso", 2 DA, echipa Smiley
 10. Melissa Antonesi - piesă "Think of Me", 4 DA, echipa Horia & Theo Rose
 11. Antonia Ivașcu - piesă "Inimă, nu fi de piatră", NU
 12. Dana Baldovici - piesă "Pice of My Heart", 4 DA, echipa Tudor Chirilă

Delia Constantin

Delia Constantin are 18 ani și este elevă la Colegiul Național de Muzică "George Enescu". Participarea la Vocea României este un pas foarte important pentru Delia și se bucură că a putut să trăiască această experiență direct de pe scena emisiunii. Concurenta a interpretat piesa "Somebody to Love" și a întors trei scaune: Irina Rimes, Horia & Theo și Smiley. Acesta din urmă a pus-o pe mute pe Irina Rimes și artista nu a putut să își susțină pledoariile de convingere.

"Delia, îmi doresc foarte tare o voce ca a ta la mine-n echipă. Nu am așa ceva, cred că putem să facem niște momente senzaționale la Vocea României. Mi-aș dori foarte tare să-mi dai ocazia asta. Ai tot pachetul! Ești fantastică!", a declarat Smiley.

Theo Rose a spus:

"Delia, sunt foarte multe voci bune care vin aici, pe scenă, și sunt multe voci bune la care se întâmplă și să nu ne întoarcem. Mi-am dat seama că diferența o face fix sufletul pe care îl pui în interpretare. Asta ne-a convins să ne întoarcem și la tine".

Irina Rimes nu a avut voie să vorbească cu Delia, dar i-a scris niște mesaje secrete pe telefon. Se pare că această strategie a funcționat deoarece concurenta a ales să meargă în echipa ei.

Alexandru Gavrilescu

Alexandru Gavrilescu a venit de la Visuri la Cheie la Vocea României. Concurentul este unul dintre arhitecții emisiunii și a declarat că cea mai mare împlinire profesională este când prezintă familiei rezultatul construcției, momentele finale când se arată noul proiect. Emoțiile și mulțumirile oamenilor reprezintă cea mai mare răsplată pe care Alexandru a primit-o vreodată.

În ceea ce privește partea muzicală, Alexandru a mărturisit că nu are vreo pregătire și cântă după ureche. Vocea României reprezintă o provocare pe care a dorit să o experimenteze. La audiții, concurentul a interpretat piesa "Give It Away" și a întors trei scaune: Irina Rimes, Horia & Theo și Smiley. 

"Aș spune că ai o arhitectură vocală deosebită", a glumit Horia Brenciu.

Smiley a comentat:

"Nu e ușor de cântat piesa. Îți trebuie ritm, îți trebuie suflu. Și eu sunt mare fan Red Hot Chili Peppers. N-avem cum să ratez ocazia de a mă întoarce la ceva neobișnuit".

Alexandru a ales să meargă în echipa Smiley.

Ada Chicoș

Ada Chicoș are 20 de ani și este studentă la Universitatea "Aurel Vlaicu" din Arad. Mama și verișoara sa sunt persoanele care îi susțin dragostea pentru muzică. Tot ele au fost alături de Ada și la audițiile de la Vocea României.

După mai multe experiențe neplăcute trăite în liceu, bullying și hărțuiri, Ada a găsit o speranță în muzică. Concurenta a declarat că darul de a cânta este cel mai bun lucru care i s-a întâmplat. Tânăra a interpretat "Enter Sandman" și i-a convins pe Tudor și Irina.

"Ada, ești foc! Mă tem c-o să te duci la Tudor că ai cântat rock. Nu știu ce trebuie să fac ca să te conving să vii-n echipa mea", a spus Irina Rimes.

Tudor Chirilă a declarat:

"Nu știu în ce echipă vei merge, dar nu am auzit niciodată o voce feminină cântând Metallica atât de convingător. E o performanță ce ai făcut, din punctul ăsta de vedere. Eu vreau să conserv această energie pentru că mie mi se pare că dincolo de voce tu ai avut un performance foarte coerent, foarte puternic, foarte exploziv, foarte dinamic, foarte nebun".

Ada a ales să meargă în echipa lui Tudor Chirilă.

Imba

Imba, pe numele din buletin Nika, este originară din Ucraina. Este cântăreața și lucrează cu soțul ei, de profesie chitarist. Au cântat pe stradă în Ucraina, Germania, iar acum în România. Imba a declarat că s-a mutat în România după ce o a patra bombă a căzut lângă casa ei. I-a fost dificil la început, mai ales din punct de vedere financiar, dar lucrurile s-au redresat odată ce a început să cânte pe stradă.

În audițiile de la Vocea României 2023, Imba a interpretat piesa "Boomerang" și a întors toate scaunele. Atât de impresionată a fost Irina Rimes de vocea concurentei încât l-a blocat pe Tudor Chirilă ca să nu aibă șansa de a o coopta pe Imba în echipa lui.

"Imba, ești o cântăreață bună! Mersi că ai venit la Vocea României și că ne-ai adus în suflet bucuria de a cânta. Mi-ar plăcea foarte mult să lucrez cu vocea ta pentru că ai niște calități vocale impresionante. Cred că te-ai conecta cel mai bine cu mine pentru că eu sunt cel mai aproape de ce ești tu, de unde vii tu și de ce simți în momentul ăsta. Cred că noi două ne-am înțelege foarte bine și cred că asta e important la Vocea României: să ai un antrenor cu care să poți să comunici foarte bine", a spus Irina Rimes.

Smiley a menționat:

"Imba, asta cu geografia conexiunilor mi se pare absurdă. Eu am lucrat cu oameni din toată lumea, de pe toată planeta și ne-am conectat fantastic. Cu unii am ajuns în finală. La mine nu contează de unde vii, contează cum cânți, cât de talentat ești, cât de bine te conectezi cu oamenii din România și cred că te potrivești bine cu mine".

Înainte de momentul alegerii, concurenta le-a spus antrenorilor că le-a verificat numărul de urmăritori pe care aceștia îl au pe social-media și că va merge în echipa celui care va face două cover-uri alături de ea și le va publica pe rețelele sociale. La auzul acestor vorbe, Smiley a spus:

"E o chestie pe care o întâlnesc pentru prima oară la Vocea României și sunt la Vocea României de la primul sezon. Aici e o treabă care nu se negociază. Aici nu negociem cine îmi dă și mie o piesă, cine face un cover cu mine la mine pe pagină. Lucrurile ori se întâmplă organic, ori nu. Nu așa se fac lucrurile și nici nu cred că e etic ca un antrenor să facă niște cover-uri cu un concurent doar pentru pagina concurentului".

În final, Imba a ales să meargă în echipa Irina Rimes.

Ana Stănciulescu

Ana Stănciulescu are 21 de ani și este studentă la Actorie. Concurenta a declarat că i-a dat voce lui Ariel în cea mai recentă adaptare, respectiv dublare în limba română. Pe scena de la Vocea României, Ana a ales că cânte piesa "Gangsta" și i-a convins pe Irina, Horia & Theo și Smiley.

"Eu cred că în interpretarea ta a lipsit o oarecare înțelepciune. Unii se nasc cu ea, alții o dobândesc prin experiență, se poate învăța destul de rapid. Eu mi-aș dori să vii la mine-n echipă pentru că pot să lucrez în tine această înțelepciunea momentului", a declarat Irina Rimes.

Smiley a adăugat:

"Ana, mie mi-a plăcut că ai cântat obraznic. Te știu de la SuperStar, mi-am dorit să lucrez cu tine, te-am chemat la o întâlnire, la studio, la care ai întârziat 2 ore. I-am spus atunci că nu lucrez cu oameni neserioși. Tu ai tot ce-ți trebuie, dar mi se pare că ești neserioasă. Eu în continuare cred că ai tot ce-ți trebuie să devii un super star. Dacă-mi dai ocazia să lucrez cu tine, o să-mi dau toată silința să reușești".

Ana a ales să meargă în echipa Horia & Theo Rose.

Elena Gatcin

Elena Gatcin este originară din Republica Moldova, dar locuiește în Constanța de mai mult timp. Femeia a participat în trecut și la "Românii au talent", unde i-a cucerit pe jurații de acolo. Acum, Elena a venit cu aceeași intenție și la Vocea României. Concurenta a interpretat piesa "Focul" și l-a întors pe Tudor Chirilă.

"Mai mult decât interpretarea ta, mie mi-a plăcut vocea. Pentru asta m-am întors. Îmi pare bine că ești în echipa mea".

Bianca Ștefănescu

Bianca Ștefănescu are 22 de ani și este studentă la Facultatea de Inginerie a Instalațiilor. Concurenta a declarat că ar fi vrut să meargă la Conservator, dar tatăl a insistat să urmeze cursurile de inginerie. Pentru Bianca, audițiile de la Vocea României au jucat un rol foarte important. În funcție de deznodământul momentului, tânăra ar fi ales între muzică și inginerie.

Concurenta a cântat piesa "It's Crazy" și i-a întors pe Horia & Theo Rose și Smiley.

Ai o voce povestitoare. Ești foarte potrivită pentru show-ul ăsta și mai ales pentru echipa noastră. Noi avem de spus multe povești la Vocea României așa că te invităm să vii-n echipă la noi", a spus Theo Rose.

Bianca a ales să meargă în echipa Smiley.

Vitalie Todirașcu are 53 de ani și este din Chișinău. Muzica este marea sa pasiune la care mereu a revenit. A terminat Facultatea de Actorie din Iași, apoi s-a înscris la Conservator. După absolvire, a plecat în Italia deoarece din muzică nu făcea prea mulți bani.

Călătoria lui a continuat spre Grecia unde a cântat pe stradă, iar conexiunile cu oamenii care se opreau să îl asculte i-au rămas și acum întipărite în memorie.

La Vocea României, Vitalie a interpretat piesa "Carusso" și i-a întors pe Irina și Smiley.

"Nu m-aș fi întors, dar la un moment dat, publicul a început să aplaude. Și am zis că publicul a decis pentru mine", a spus Irina.

Smiley a menționat:

"Am ascultat piesa asta de foarte multe ori. O cântă o grămadă de oameni. Eu am fost în Sorrento și tu ai reușit, prin interpretarea ta, să mă readuci acolo. Ai reușit să creezi starea asta. Mi-a plăcut foarte mult interpretarea ta".

Vitalie a mers în echipa Smiley.

Melissa Antonesi

Melissa Antonesi are 23 de ani și locuiește în Manchester. A studiat la Institute of Contemporary Theatre. Muzica a jucat mereu un rol important în viața ei și speră ca Vocea României să fie o experiență prin care să se dezvolte și mai mult. La audiții, Melissa a interpretat piesa "Think of Me" și a întors toate scaunele. Tudor Chirilă a fost blocat de Smiley.

"Eu nu m-am gândit la nimic în timp ce cântai. Mi s-a părut atât de spectaculos că ai ales să cânți asta la Vocea României, iar acum când spui că tu cânți altceva și nu te-ai antrenat în direcția asta, te aplaud și mai tare. Mi se pare fantastic să-ți asumi riscul ăsta, să vii la Vocea României să cânți operetă.

L-am blocat pe colegul meu Tudor pentru că știu că are o afinitate pentru genul ăsta, știu că s-ar fi bătut până la sânge cu toată lumea. Aș vrea să-ți spun că m-aș fi bătut chiar și cu el până la capăt, dar sunt dispus să mă bat cu colegii mei până când vei veni în echipa mea", a spus Smiley.

Melissa s-a ghidat după instinct și a mers în echipa Horia & Theo Rose.

Dana Baldovici

Dana Baldovici are 18 ani, vine din Chișinău și este elevă la Colegiul de Muzică. A început să cânte de pe la vârsta de 3 ani, susținând recitaluri în bucătărie, la școală sau pe afară. Acum, tânăra se bucură de susținerea părinților în ceea ce privește muzica, dar a declarat că nu a fost mereu așa. Tatăl său își dorea un domeniu stabil pentru ea. La început credea că este o glumă sau, cel mai mult, un hobby. Și-a schimbat părerea între timp, iar audițiile de la Vocea României nu au fost decât o altă confirmare despre cât de serioasă este Dana în muzică.

Concurenta a umplut sala de energie cu piesa "Piece Of My Heart" de la Janis Joplin. Interpretarea sa i-a șocat pe antrenorii care nu doar că s-au întors, dar au și stat minute bune în picioare.

"Frate, cât de bine ai putut să cânți! Bravo, felicitări!", au fost printre primele vorbe adresate de Tudor Chirilă. Antrenorul a fost vizibil impresionat de interpretarea concurentei.

Smiley a adăugat:

"Doamne, ce trăire, ce nebunie! Mă bucur atât de tare că m-am întors mai repede să te văd. Doamne, ce figură! Fantastic!

Dana, eu sunt fascinat de ceea ce ai cântat tu, de felul în care te-ai manifestat pe scenă. Ești artist, clar. Ești până-n măduva oaselor artist. Mi-aș dori foarte tare să te am în echipa mea. Mi-aș dori să-mi dai posibilitatea să lucrez cu vocea ta, să te cunosc și să te descopăr".

Dana Baldovici a ales să meargă în echipa lui Tudor Chirilă.

Comentează

Emisiuni radio-tv

Au început filmările pentru cel de-al 12-lea sezon Vocea României

Vocea României dă muzica mai tare și începe filmările viitorului sezon. De astăzi, concurenții vor cânta pentru antrenori în speranța că vocile și interpretărilor lor îi vor face pe aceștia să apese butonul și, astfel, să întoarcă cel puțin un scaun.

Publicat

pe

Sezonul 12 "Vocea României"
Sezonul 12 "Vocea României" │ FOTO: PRO TV

Cei care s-au înscris în competiția celui de-al 12-lea sezon, și au trecut de primele preselecții, se pregătesc să facă scena să vibreze. În culise, Pavel Bartoș va fi responsabil cu gestionarea emoțiilor și le va fi alături susținătorilor.

"Cu bucurie mă pregătesc de a lor interpretare și abia aștept să cunosc oameni faini și să văd cum vor face antrenorii tot posibilul să câștige concurenții favoriți în echipele lor – pentru că, vă spun din casă, vor fi voci extraordinare! Am ajuns la sezonul 12, iar entuziasmul e de fiecare dată mai mare pentru că show-ul ăsta are ceva aparte, care nu poate decât să-ți dea stare bună și efervescență! A, să nu uit... pentru prima dată în acest sezon, spun: SĂ FIE VOCE!", a declarat prezentatorul.

Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley și, pe scaunul dublu, Theo Rose & Horia Brenciu sunt pregătiți și determinați să-și formeze echipe cu voci senzaționale care vor face adevărate spectacole pe scenă. Fiecare dintre ei își dorește să câștige finala, iar pentru asta, audițiile pe nevăzute sunt încărcate cu decizii importante, întrucât nu este suficient doar să se întoarcă, ci și să găsească argumentele potrivite pentru ca participanții să vină în echipa lor, dacă aceștia vor convinge mai mulți antrenori.

Anul acesta, producția le-a pregătit noi surprize antrenorilor și vor avea parte de beneficii - acestea, însă, se pot întoarce împotriva lor. Despre ce este vorba, vom vedea în cel de-al 12-lea sezon Vocea României.

Citește în continuare

Concerte & turnee

UNTOLD 2024: Descoperă lineup-ul complet

Cea de-a noua ediție UNTOLD se apropie cu pași repezi, iar organizatorii au anunțat lineup-ul complet. În perioada 8-11 august, festivalul își va redeschide porțile pentru fani și pentru cei peste 250 de artiști naționali și internaționali.

Publicat

pe

Concert VAMA la UNTOLD 2023
Concert VAMA la UNTOLD 2023 │ FOTO: YouTube VAMA

Cei mai mari artiști și cei mai cunoscuți DJ din lume, nume în premieră pregătite de creatorii UNTOLD, vor transforma Cluj-Arena într-un paradis al muzicii. Cu o combinație variate de genuri, artiștii de la Mainstage vor electriza atmosfera celor patru zile și patru nopți de festival: Lenny Kravitz, Sam Smith, Burna Boy, Louis Tomlinson, Tom Grennan, Milky Chance, Irina Rimes, Vama, Swedish House Mafia, Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Alok, Timmy Trumpet, Steve Aoki, Lost Frequencies, Purple Disco Machine, Salvatore Ganacci, Mahmut Orhan, Nicky Romero, Tujamo, Blasterjaxx, Jaxomi, Zerb, Jax Jones, DJ Bliss,  Partydul Kiss FM, Almud.

Scena Galaxy aduce patru titani ai stilului techno

Scena Galaxy, casa techno a festivalului UNTOLD, va oferi fanilor set-urile celor mai mari DJ din cultura underground: Black Coffee, Carl Cox (Hybrid Live Set), FISHER, Solomun, Stephan Bodzin, Sara Bluma, Nusha, Cezar, Prâslea, Mihigh, Priku b2b Arapu, SIT, Gordo, Deaf Jules, Mahony, Persic, Grigoré, Charlie, Peredel, Marwan Dua, Akos și brazilianul Alok cu un Special Show.

Cei mai așteptați artiști de hip hop, drum'n'bass și dubstep pe scena Alchemy

De la trap, hip-hop, drum’n’bass sau dubstep, până la genuri experimentale, scena Alchemy este pregătită pentru cei mai cunoscuți artiști naționali și internaționali: Aerozen, Alex Super Beats, Andy C, Azteca, Bad & Boujee, Calinacho, Candyboii X Solomon, Deliric X Silent Strike With Muse Orchestra, Doc, Dub Fx feat. Woodnote, Faust, Funky Drop, Grasu XXL, Guess Who,  Hvnds,  Ian,  Idk,  Jeru The Damaja, Killa Fonic, K-LU b2b Zo, Macanache, Macky Gee,  Marko Glass ft. Bvcovia,  M.G.L., Netsky, Og Eastbull,  Oscar,  Phunk B, Puya, Rava, Satoshi, Șatra B.E.N.Z., Ștefan Costea x George Pitariu, Tussin,  Vlad Flueraru, Vescan, Yny Sebi.

Scena Fortune este destinația perfectă pentru toți fanii stilului trance

Pe festivalierii care doresc să se bucure de o experiență uplifting în cadrul festivalului UNTOLD îi așteaptă Scena Fortune, alături de: Ahmed Helmy, Ahmed Romel, Airwave, Alex M.O.R.P.H., Artento Divini, Asteroid, Avao, Ben Gold, Bogdan Vix, Cold Blue, D-Block & S-Te-Fan, Daxson, Dim3nsion, Dj T.H., Exolight, Factor B, Giuseppe Ottaviani, Hel:Sløwed, Indecent Noise, John O'Callaghan, Laura Van Dam, Luke Bond, Maddix, Markus Schulz, Nifra, Nikolauss, Omar Sherif, Ontune, Paul Denton, Philippe El Sisi, Ram & Richard Durand Pres. Digital Culture, Roger Shah, Ruben De Ronde, Somna, Suncatcher, Sunny Lax, Talla 2xlc Pres. Rraw!, Tekno, The WLT, Tim Clark, Xijaro & Pitch.

Scena Daydreaming - show-uri de deep, tech și chill house

Amatorii de deep house, tech house și chill house se vor bucura de show-uri magice la scena Daydreaming, alături de: Arapu b2b Priku, Bora Uzer, Day Dreamers (Marwan Dua, Dub Fx, Woodnote), Giz, Glauco Di Mambro, Guy Gerber, Henrik Schwarz Live, Hraach Live, Igor Marijuan, Jan Blomqvist, Julian M, Maga, Marwan Dua, Mihai Popoviciu, Oceanvs Orientalis, Paax (Tulum), Powel, Rampue Live, Rhem, Rodriguez Jr. Live, Sarah Kreis, Satori, Sébastien Léger b2b Tim Green, Sarah Kreis, Seen Vybe, Shimza,  Stavroz Dj Set, Three Less One, Tooker Live, Viken Arman b2b Matthew Dekay, Vizan, Yokoo b2b Nico Stojan. 

Andreea Esca, Otrava și Laura Giurcanu pe Scena Time

Un concept imersiv unde nu există noțiunea de spațiu ori timp, scena Time este locul care te invită la o călătorie printre clepsidre și hărți stelare, este tărâmul minunilor atemporale. Anul acesta la această scenă vor ajunge: Aaron Sevilla, Adrian Eftimie & Dj Optick, Adrien b2b Imen, Alex Twin, Alexandru Demeter (Untold Creators), Alb Who b2b Du Mad, Andor Gabriel b2b Arias, Andre Rizo, Andreea Esca & Otrava, Andrew Dum, Andrew Maze b2b Belle, Chapter 47, Dj Dark & Mentol, Hvmza, Jay Ko b2b Mike Kross, John Trend, Karol Diac, Laura Giurcanu b2b 4awl, Mademoiselle Sabah, Manuel Riva b2b Dj Andi, Marius Onuc b2b Elchinsoul, Marko Di b2b Sasu, Pascal Junior, Paul Damixie b2b Moonsound, Peppe Citarella, Rbor b2b Adrian Saguna, Rhum G b2b Deny, Sezer Uysal, Simone Vitullo, Vladimir.

Bobonete,  Fly Project, Shurubel la Scena Retro

Scena Retro Fantesia este locul unde viitorul face o călătorie nostalgică, dedicată fanilor care găsesc bucurie în amintiri împreună cu: Aurik & Pelin, Bobonete, Dan T & MC Zedho, DJ Cosmin Nadasan, Fly Project, Gringo, Pappa M & Mc Dylma, Pixar Stelar, Shurubel.

 Scena Tramvai - atmosferă intimă și plină de energie

Aflată în inima festivalului, Scena Tramvai oferă o platformă pentru artiști locali și internaționali. Cu o atmosferă intimă și plină de energie, această scenă atrage mii de fani care se bucură de muzică de calitate și de o experiență unică în fiecare seară alături de:  AWL, Albin Kaczka, Alex Tripon & Mc Shuthy, Andrew Ickx, Aurik & Pelin, BIPOLVR, Candino D, CDJ Cristian-Daniel, Celavi, Cristian B, Dacian T., DJ Fo-K, Dj Junior, DJ Mă-Ta, DJ Pici, Draos, Eddy Ianceu, Graziano, Kamil, Los Vagabondos, Marc Rayen, Mircea Ivan, NRB b2b BRN, Puri, Serginio & Lucas, Simea, Underr, Villain, Yoyo.

Citește în continuare

Muzică nouă

Irina Rimes a lansat piesa "Dulce amară" - AUDIO

Irina Rimes prezintă "Dulce amară", o piesă perfectă pentru vară. Este disponibilă de ascultat în articol.

Publicat

pe

Irina Rimes - Dulce amară
Irina Rimes - Dulce amară │ FOTO: captură YouTube

Compusă de Irina Rimes și produsă de Alex Cotoi, "Dulce amară" este o melodie dinamică, ce va îndemna la dans și cel mai rezervat ascultător. Versurile descriu puterea feminină, în toată complexitatea sa.

Recent, Irina Rimes a lansat EP-ul "Origini", un material ce aduce la viață personaje mistice și peisaje de poveste, trezind nostalgia și conexiunea cu rădăcinile culturale. Irina Rimes reușește să îmbine tradițiile străvechi cu o abordare contemporană, demonstrându-și talentul de a lega generațiile prin muzica sa.

Irina Rimes este unul dintre artiştii emblematici ai industriei muzicale actuale din România, care şi-a pus amprenta asupra publicului, topurilor radio şi TV prin stilul unic de interpretare, piese statement, peste 340 de show-uri live intense şi pline de emoţie și peste 450 de milioane de vizualizări pe YouTube. "Despre el", "Cosmos", "Pastila" și "ACASĂ" sunt cele patru albume compuse de Irina care includ hituri precum "Visele", "Ce s-a întâmplat cu noi", "Iubirea noastră mută", "Bandana", "Bolnavi amândoi", "Nu ştii tu să fii bărbat", iar colaborările cu artişti precum Guess Who, Carla's Dreams, The Motans, INNA, Grasu XXL, Bruja sau Cris Cab, dar şi piesele compuse pentru Andra, Antonia, Nicole Cherry confirmă versatilitatea sa.

În 2022, Irina a lansat și mini seria de documentare "Pe drumul meu", ce s-a bucurat de un real suport atât în mediul online, în special din partea fanilor, cât și în offline. De asemenea, artista a redevenit unul dintre jurații show-ului Vocea României, difuzat pe PROTV și a avut, conform audiențelor Media Forest, cea mai ascultată piesă a verii lui 2022, "Ba ba ba - Inima mea bate". În 2023, Irina și-a încântat audiența cu piese precum "Neiubita ta", "Flori de mai", "Gelos", dar și cu "Stinge Luminile" alături de Theo Rose, piesă de pe soundtrack-ul oficial Miami Bici 2. Anul 2024 a început cu succesul muzical adus de colaborarea cu Dan Bălan pentru piesa "Ultima noapte".

AUDIO: Irina Rimes - Dulce amară

Citește în continuare

Trending