Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Vocea României 2023 a continuat cu cea de-a treia rundă de audiții pe nevăzute

Cel de-al 11-lea sezon al emisiunii Vocea României a continuat vineri, 22 septembrie, cu cea de-a treia ediție de audiții. Află ce concurenți i-au cucerit pe antrenori cu vocile lor.

Publicat

pe

Concurenții care au trecut de a treia rundă de audiții Vocea României 2023
Concurenții care au trecut de a treia rundă de audiții Vocea României 2023 │ FOTO: PRO TV

O explozie de voci, reacții și momente uluitoare, concurenți care au întors toate scaunele și i-au făcut pe antrenori să se lupte cu toate argumentele au fost câteva dintre atracțiile show-ului din această seară.

În cea de-a treia rundă a audițiilor, antrenorii au ascultat 12 concurenți. Unii au mers mai departe, alții au plecat acasă cu promisiunea că vor reveni. Cert este că seara de vineri a fost plină de emoție, energie și, bineînțeles, voce. Ei sunt cei 12 concurenți care au urcat pe scenă. Despre cei care au trecut mai departe, găsești mai multe detalii în corpul articolului.

Concurenți al treilea episod Vocea României 11

 1. Delia Constantin - piesă "Somebody to Love", 3 DA, echipa Irina Rimes
 2. Alexandru Gavrilescu - piesă "Give it Away", 3 DA, echipa Smiley
 3. Ada Chicoș - piesă "Enter Sandman" - 2 DA, echipa Tudor Chirilă
 4. Mariana Mihalache - piesă "Zig Zaga" - NU
 5. Imba - piesă "Boomerang" - 4 DA
 6. Ana Stănciulescu - piesă "Gangsta", 3 DA, echipa Horia & Theo Rose
 7. Elena Gatcin - piesă "Focul", 1 DA, echipa Tudor Chirilă
 8. Maria Băicănescu - piesă "Once upon a december", NU
 9. Vitalie Todirașcu - piesă "Carusso", 2 DA, echipa Smiley
 10. Melissa Antonesi - piesă "Think of Me", 4 DA, echipa Horia & Theo Rose
 11. Antonia Ivașcu - piesă "Inimă, nu fi de piatră", NU
 12. Dana Baldovici - piesă "Pice of My Heart", 4 DA, echipa Tudor Chirilă

Delia Constantin

Delia Constantin are 18 ani și este elevă la Colegiul Național de Muzică "George Enescu". Participarea la Vocea României este un pas foarte important pentru Delia și se bucură că a putut să trăiască această experiență direct de pe scena emisiunii. Concurenta a interpretat piesa "Somebody to Love" și a întors trei scaune: Irina Rimes, Horia & Theo și Smiley. Acesta din urmă a pus-o pe mute pe Irina Rimes și artista nu a putut să își susțină pledoariile de convingere.

"Delia, îmi doresc foarte tare o voce ca a ta la mine-n echipă. Nu am așa ceva, cred că putem să facem niște momente senzaționale la Vocea României. Mi-aș dori foarte tare să-mi dai ocazia asta. Ai tot pachetul! Ești fantastică!", a declarat Smiley.

Theo Rose a spus:

"Delia, sunt foarte multe voci bune care vin aici, pe scenă, și sunt multe voci bune la care se întâmplă și să nu ne întoarcem. Mi-am dat seama că diferența o face fix sufletul pe care îl pui în interpretare. Asta ne-a convins să ne întoarcem și la tine".

Irina Rimes nu a avut voie să vorbească cu Delia, dar i-a scris niște mesaje secrete pe telefon. Se pare că această strategie a funcționat deoarece concurenta a ales să meargă în echipa ei.

Alexandru Gavrilescu

Alexandru Gavrilescu a venit de la Visuri la Cheie la Vocea României. Concurentul este unul dintre arhitecții emisiunii și a declarat că cea mai mare împlinire profesională este când prezintă familiei rezultatul construcției, momentele finale când se arată noul proiect. Emoțiile și mulțumirile oamenilor reprezintă cea mai mare răsplată pe care Alexandru a primit-o vreodată.

În ceea ce privește partea muzicală, Alexandru a mărturisit că nu are vreo pregătire și cântă după ureche. Vocea României reprezintă o provocare pe care a dorit să o experimenteze. La audiții, concurentul a interpretat piesa "Give It Away" și a întors trei scaune: Irina Rimes, Horia & Theo și Smiley. 

"Aș spune că ai o arhitectură vocală deosebită", a glumit Horia Brenciu.

Smiley a comentat:

"Nu e ușor de cântat piesa. Îți trebuie ritm, îți trebuie suflu. Și eu sunt mare fan Red Hot Chili Peppers. N-avem cum să ratez ocazia de a mă întoarce la ceva neobișnuit".

Alexandru a ales să meargă în echipa Smiley.

Ada Chicoș

Ada Chicoș are 20 de ani și este studentă la Universitatea "Aurel Vlaicu" din Arad. Mama și verișoara sa sunt persoanele care îi susțin dragostea pentru muzică. Tot ele au fost alături de Ada și la audițiile de la Vocea României.

După mai multe experiențe neplăcute trăite în liceu, bullying și hărțuiri, Ada a găsit o speranță în muzică. Concurenta a declarat că darul de a cânta este cel mai bun lucru care i s-a întâmplat. Tânăra a interpretat "Enter Sandman" și i-a convins pe Tudor și Irina.

"Ada, ești foc! Mă tem c-o să te duci la Tudor că ai cântat rock. Nu știu ce trebuie să fac ca să te conving să vii-n echipa mea", a spus Irina Rimes.

Tudor Chirilă a declarat:

"Nu știu în ce echipă vei merge, dar nu am auzit niciodată o voce feminină cântând Metallica atât de convingător. E o performanță ce ai făcut, din punctul ăsta de vedere. Eu vreau să conserv această energie pentru că mie mi se pare că dincolo de voce tu ai avut un performance foarte coerent, foarte puternic, foarte exploziv, foarte dinamic, foarte nebun".

Ada a ales să meargă în echipa lui Tudor Chirilă.

Imba

Imba, pe numele din buletin Nika, este originară din Ucraina. Este cântăreața și lucrează cu soțul ei, de profesie chitarist. Au cântat pe stradă în Ucraina, Germania, iar acum în România. Imba a declarat că s-a mutat în România după ce o a patra bombă a căzut lângă casa ei. I-a fost dificil la început, mai ales din punct de vedere financiar, dar lucrurile s-au redresat odată ce a început să cânte pe stradă.

În audițiile de la Vocea României 2023, Imba a interpretat piesa "Boomerang" și a întors toate scaunele. Atât de impresionată a fost Irina Rimes de vocea concurentei încât l-a blocat pe Tudor Chirilă ca să nu aibă șansa de a o coopta pe Imba în echipa lui.

"Imba, ești o cântăreață bună! Mersi că ai venit la Vocea României și că ne-ai adus în suflet bucuria de a cânta. Mi-ar plăcea foarte mult să lucrez cu vocea ta pentru că ai niște calități vocale impresionante. Cred că te-ai conecta cel mai bine cu mine pentru că eu sunt cel mai aproape de ce ești tu, de unde vii tu și de ce simți în momentul ăsta. Cred că noi două ne-am înțelege foarte bine și cred că asta e important la Vocea României: să ai un antrenor cu care să poți să comunici foarte bine", a spus Irina Rimes.

Smiley a menționat:

"Imba, asta cu geografia conexiunilor mi se pare absurdă. Eu am lucrat cu oameni din toată lumea, de pe toată planeta și ne-am conectat fantastic. Cu unii am ajuns în finală. La mine nu contează de unde vii, contează cum cânți, cât de talentat ești, cât de bine te conectezi cu oamenii din România și cred că te potrivești bine cu mine".

Înainte de momentul alegerii, concurenta le-a spus antrenorilor că le-a verificat numărul de urmăritori pe care aceștia îl au pe social-media și că va merge în echipa celui care va face două cover-uri alături de ea și le va publica pe rețelele sociale. La auzul acestor vorbe, Smiley a spus:

"E o chestie pe care o întâlnesc pentru prima oară la Vocea României și sunt la Vocea României de la primul sezon. Aici e o treabă care nu se negociază. Aici nu negociem cine îmi dă și mie o piesă, cine face un cover cu mine la mine pe pagină. Lucrurile ori se întâmplă organic, ori nu. Nu așa se fac lucrurile și nici nu cred că e etic ca un antrenor să facă niște cover-uri cu un concurent doar pentru pagina concurentului".

În final, Imba a ales să meargă în echipa Irina Rimes.

Ana Stănciulescu

Ana Stănciulescu are 21 de ani și este studentă la Actorie. Concurenta a declarat că i-a dat voce lui Ariel în cea mai recentă adaptare, respectiv dublare în limba română. Pe scena de la Vocea României, Ana a ales că cânte piesa "Gangsta" și i-a convins pe Irina, Horia & Theo și Smiley.

"Eu cred că în interpretarea ta a lipsit o oarecare înțelepciune. Unii se nasc cu ea, alții o dobândesc prin experiență, se poate învăța destul de rapid. Eu mi-aș dori să vii la mine-n echipă pentru că pot să lucrez în tine această înțelepciunea momentului", a declarat Irina Rimes.

Smiley a adăugat:

"Ana, mie mi-a plăcut că ai cântat obraznic. Te știu de la SuperStar, mi-am dorit să lucrez cu tine, te-am chemat la o întâlnire, la studio, la care ai întârziat 2 ore. I-am spus atunci că nu lucrez cu oameni neserioși. Tu ai tot ce-ți trebuie, dar mi se pare că ești neserioasă. Eu în continuare cred că ai tot ce-ți trebuie să devii un super star. Dacă-mi dai ocazia să lucrez cu tine, o să-mi dau toată silința să reușești".

Ana a ales să meargă în echipa Horia & Theo Rose.

Elena Gatcin

Elena Gatcin este originară din Republica Moldova, dar locuiește în Constanța de mai mult timp. Femeia a participat în trecut și la "Românii au talent", unde i-a cucerit pe jurații de acolo. Acum, Elena a venit cu aceeași intenție și la Vocea României. Concurenta a interpretat piesa "Focul" și l-a întors pe Tudor Chirilă.

"Mai mult decât interpretarea ta, mie mi-a plăcut vocea. Pentru asta m-am întors. Îmi pare bine că ești în echipa mea".

Bianca Ștefănescu

Bianca Ștefănescu are 22 de ani și este studentă la Facultatea de Inginerie a Instalațiilor. Concurenta a declarat că ar fi vrut să meargă la Conservator, dar tatăl a insistat să urmeze cursurile de inginerie. Pentru Bianca, audițiile de la Vocea României au jucat un rol foarte important. În funcție de deznodământul momentului, tânăra ar fi ales între muzică și inginerie.

Concurenta a cântat piesa "It's Crazy" și i-a întors pe Horia & Theo Rose și Smiley.

Ai o voce povestitoare. Ești foarte potrivită pentru show-ul ăsta și mai ales pentru echipa noastră. Noi avem de spus multe povești la Vocea României așa că te invităm să vii-n echipă la noi", a spus Theo Rose.

Bianca a ales să meargă în echipa Smiley.

Vitalie Todirașcu are 53 de ani și este din Chișinău. Muzica este marea sa pasiune la care mereu a revenit. A terminat Facultatea de Actorie din Iași, apoi s-a înscris la Conservator. După absolvire, a plecat în Italia deoarece din muzică nu făcea prea mulți bani.

Călătoria lui a continuat spre Grecia unde a cântat pe stradă, iar conexiunile cu oamenii care se opreau să îl asculte i-au rămas și acum întipărite în memorie.

La Vocea României, Vitalie a interpretat piesa "Carusso" și i-a întors pe Irina și Smiley.

"Nu m-aș fi întors, dar la un moment dat, publicul a început să aplaude. Și am zis că publicul a decis pentru mine", a spus Irina.

Smiley a menționat:

"Am ascultat piesa asta de foarte multe ori. O cântă o grămadă de oameni. Eu am fost în Sorrento și tu ai reușit, prin interpretarea ta, să mă readuci acolo. Ai reușit să creezi starea asta. Mi-a plăcut foarte mult interpretarea ta".

Vitalie a mers în echipa Smiley.

Melissa Antonesi

Melissa Antonesi are 23 de ani și locuiește în Manchester. A studiat la Institute of Contemporary Theatre. Muzica a jucat mereu un rol important în viața ei și speră ca Vocea României să fie o experiență prin care să se dezvolte și mai mult. La audiții, Melissa a interpretat piesa "Think of Me" și a întors toate scaunele. Tudor Chirilă a fost blocat de Smiley.

"Eu nu m-am gândit la nimic în timp ce cântai. Mi s-a părut atât de spectaculos că ai ales să cânți asta la Vocea României, iar acum când spui că tu cânți altceva și nu te-ai antrenat în direcția asta, te aplaud și mai tare. Mi se pare fantastic să-ți asumi riscul ăsta, să vii la Vocea României să cânți operetă.

L-am blocat pe colegul meu Tudor pentru că știu că are o afinitate pentru genul ăsta, știu că s-ar fi bătut până la sânge cu toată lumea. Aș vrea să-ți spun că m-aș fi bătut chiar și cu el până la capăt, dar sunt dispus să mă bat cu colegii mei până când vei veni în echipa mea", a spus Smiley.

Melissa s-a ghidat după instinct și a mers în echipa Horia & Theo Rose.

Dana Baldovici

Dana Baldovici are 18 ani, vine din Chișinău și este elevă la Colegiul de Muzică. A început să cânte de pe la vârsta de 3 ani, susținând recitaluri în bucătărie, la școală sau pe afară. Acum, tânăra se bucură de susținerea părinților în ceea ce privește muzica, dar a declarat că nu a fost mereu așa. Tatăl său își dorea un domeniu stabil pentru ea. La început credea că este o glumă sau, cel mai mult, un hobby. Și-a schimbat părerea între timp, iar audițiile de la Vocea României nu au fost decât o altă confirmare despre cât de serioasă este Dana în muzică.

Concurenta a umplut sala de energie cu piesa "Piece Of My Heart" de la Janis Joplin. Interpretarea sa i-a șocat pe antrenorii care nu doar că s-au întors, dar au și stat minute bune în picioare.

"Frate, cât de bine ai putut să cânți! Bravo, felicitări!", au fost printre primele vorbe adresate de Tudor Chirilă. Antrenorul a fost vizibil impresionat de interpretarea concurentei.

Smiley a adăugat:

"Doamne, ce trăire, ce nebunie! Mă bucur atât de tare că m-am întors mai repede să te văd. Doamne, ce figură! Fantastic!

Dana, eu sunt fascinat de ceea ce ai cântat tu, de felul în care te-ai manifestat pe scenă. Ești artist, clar. Ești până-n măduva oaselor artist. Mi-aș dori foarte tare să te am în echipa mea. Mi-aș dori să-mi dai posibilitatea să lucrez cu vocea ta, să te cunosc și să te descopăr".

Dana Baldovici a ales să meargă în echipa lui Tudor Chirilă.

PUBLICITATE
Comentează

Concerte & turnee

Massive Attack, Bring Me the Horizon, Queens of the Stone Age se numără printre artiștii care vin la Electric Castle 2024

Moș Nicolae a fost darnic cu fanii festivalului Electric Castle și a venit cu anunțarea primului val de artiști. Printre aceștia se găsesc Massive Attack, Bring Me the Horizon, Queens of the Stone Age, Chase & Status și alții. Te invităm să descoperi întreaga tranșă din lineup.

Publicat

pe

Deschiderea festivalului Electric Castle 2023 pe 19 iulie │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Electric Castle va reveni în 2024 cu cea de-a zecea ediție, una aniversară, care va promite concerte de neratat și o atmosferă electrizantă. Evenimentul va avea loc în perioada 17-21 iulie. Organizatorii au oferit o idee despre ce promite festivalul anul viitor și au anunțat primii artiști care vor urca pe scena de la Castelul Banffy.

Lineup Electric Castle 2023 (primul val de artiști)

 • Massive Attack
 • Bring Me the Horizon
 • Queens of the Stone Age
 • Chase & Status Live
 • Marc Rebillet
 • Nina Kraviz
 • DJ Shadow
 • Bonobo
 • Khruangbin
 • Cam0 & Krooked
 • Carlita
 • Jayda G
 • Kenya Grace
 • Eats Everything
 • DJ Diesel (Shaquille O'Neal)
 • Sleaford Mods
 • Subcarpați
 • Vița de Vie
 • Coma
 • Calibre
 • Ahmed Spins
 • Priya Ragu
 • Irina Rimes
 • DJ Krush
 • Fulu Miziki
 • Kings of the Rollers
 • Genesis Owusu
 • Daxta
 • Unglued
 • Degs
 • INJA
 • Anais
 • Hoax
 • PVC

Au pus bazele trip hop, unul din cele mai influente stiluri muzicale ale ultimelor decade, și au inspirat o întreagă generație de artiști prin extraordinara lor putere creativă în muzică, arte vizuale și activism. Massive Attack își merită pe deplin statutul de trupă cult, iar organizatorii Electric Castle sunt onorați să ofere publicului șansa de a asculta, live, piese emblematice precum "Teardrop", "Angel" sau "Unfinished Sympathy".

Bring Me The Horizon revin la Electric Castle, în plin turneu de promovare a unui nou album ce va surprinde fanii cu un sound diferit. La prima prezență a trupei în România, Queens of The Stone Age promite un masterclass în rock. QOTSA este pregătită cu un show ce trece prin toate perioadele din carieră, de la hituri precum "Nobody Knows" și "I Sat By The Ocean", la recentul "Carnavoyeur".

Cu 3 piese simultan în topurile din întreaga lume, Chase and Status sunt, în prezent, în formă maximă. Unii dintre cei mai buni artiști d'n'b vor fi la castel în formulă live, ceea ce se întâmplă foarte rar pentru duo-ul britanic. Două legende, ambele cu rădăcini în trip hop și o carieră impresionantă în spate: DJ Shadow, omul ce a transformat sampling-ul în artă, și Bonobo, producătorul a cărui discografie e o întreagă călătorie între stiluri muzicale, sunt, de asemenea, pe afișul Electric Castle 2024.

Pandemia i-a priit de minune lui Marc Rebillet, când o lume întreagă i-a descoperit set-urile improvizate în propria sufragerie. Între timp, "Loop Daddy", porecla inspirată de tehnicile de live-looping pe care le folosește, a trecut la concerte sold out și pregătește un show unic pentru Electric Castle, în timp ce Nina Kraviz va aduce în festival stilul ei unic ce combină house și techno. Una dintre cele mai recognoscibile figuri din lume, indiferent dacă e pe terenul de baschet sau în spatele platanelor: Shaquille O'Neal e pe afișul EC ca DJ Diesel, omul ce a convertit energia din sport în set-uri intense de dubstep.

Două trupe de ascultat pe repeat până la concertele lor la EC: Khruangbin, un amestec molipsitor de soul, funk și rock psihedelic, și Sleaford Mods, trupa britanică ce probează că muzica punk continuă să evolueze. Dintre prezențele feminine în line-up, fanii tinerei Kenya Grace așteaptă să descopere varianta de concert "Strangers", no. 1 în Marea Britanie în această toamnă. După o nominalizare la premiile Grammy, Jayda G, producătoarea care a lansat remix-uri pentru nume mari ca Taylor Swift sau Dua Lipa, își face debutul și la EC.

Prețuri bilete Electric Castle 2023

Abonamentele pentru ediția 2024 a festivalului sunt disponibile la prețul de 119 Euro, în ofertă specială până la data de 20 decembrie, cu posibilitatea de achiziție în 6 rate. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Au început live-urile de la Vocea României 2023, o ediție numai cu melodii românești

Prima ediție live de la Vocea României 2023 a debutat într-o zi de sărbătoare - 1 decembrie, Ziua României. 12 concurenți au urcat pe scenă, opt dintre aceștia mergând mai departe în competiție. Află despre cine e vorba.

Publicat

pe

Antrenori Vocea României 2023
Antrenori Vocea României 2023 │ FOTO: PRO TV

Fiecare antrenor și-a prezentat cei trei concurenți pe care i-a ales până în această etapă a competiției, iar publicul și-a putut susține favoriții. Antrenorii nu au mai putut alege cine să meargă mai departe, iar destinul concurenților la Vocea României a stat doar în mâinile publicului, care și-a votat favoriții fie prin sms, fie online.

Echipa Irina

Sandro Machado a deschis prima rundă de audiții. Concurentul a interpretat piesa "Drumurile noastre".

"Am urmărit parcursul tău, momentele tale au fost unele dintre cele mai virale. Felicitări!", a spus Theo Rose.

Horia Brenciu a felicitat-o pe Irina Rimes pentru alegerea muzicală și pentru felul în care a îmbinat elemente de Charleston cu apreciatul șlagăr românesc.

"Foarte mișto ce ai făcut în seara asta. Neașteptată interpretarea asta a lui Dan Spătaru", a adăugat Smiley.

Delia Constantin a urmat pe scenă și a creat un moment plin de emoție dedicat mamei sale. Concurenta a cântat melodia "Mulțumesc, iubită mamă".

Delia, arăți fantastic, cânți senzațional! Foarte bună alegerea piesei, cred că ți se potrivește foarte bine! Foarte bun momentul, felicitări!, a spus Smiley.

Theo Rose s-a simțit inspirată de momentul Deliei și i-a mulțumit mamei sale pentru tot și pentru că a avut grijă de Sasha pentru ca ea să poată participa în primul live de la Vocea României.

"Cred că e foarte greu să cânți piesa asta privindu-ți mama în ochi", a adăugat artista.

Vlad Musta a încheiat seria interpretărilor din echipa Irina. Concurentul a cântat "Cerul".

"E o piesă grea, cu o amprentă vocală puternică. Ai interpretat foarte bine piesa asta. Ai găsit și părțile din tine de pus pe piesă", a fost de părere Tudor. 

Irina Rimes s-a bucurat foarte mult că drumurile lor s-au întâlnit la Vocea României și își dorește să colaboreze cu Vlad și dincolo de concurs.

"Vlad, ești fantastic. Eu am încredere în tine, trebuie să ai și tu încredere în tine. Îți doresc să ai succes și să te voteze lumea", a conchis Smiley.

Publicul a decis ca Vlad Musta și Delia Constantin să meargă mai departe. Sandro Machado a părăsit competiția.

Echipa Horia & Theo Rose

Alexandra Sîrghi a fost prima concurentă din echipa Horia și Theo Rose care a urcat pe scenă. Tânăra a interpretat melodia "România".

"Ai o voce foarte bună, a strălucit în seara asta! Felicitări!", a spus Tudor.

Smiley a adăugat:

"Alexandra, e foarte clar că tu trebuie să fii pe scenă. Foarte bine îți sună vocea pe tot ce ai cântat până acum."

Irina Rimes a menționat că interpretarea Alexandrei a transpus-o pe meleagurile românești și în etape din istoria țării noastre.

Gilberta Wilson a adus emoție pe scenă cu melodia "Numai iubirea".

"Îmi place foarte mult vocea ta. Ai fost reținută și mi se pare o chestie de bun gust", a menționat Tudor.

Smiley a spus:

"E o piesa greu de cântat mai ales în maniera asta. Ești vocea perfectă să redea piesa asta la Vocea României."

Atât Horia, cât și Theo au fost de părere că România are nevoie de o voce ca a Gilbertei.

Melisa Antonesi a fost ultima concurentă din echipa Horia & Theo. A cântat piesa "Lie, Ciocârlie".

"Felicitări, Melisa! Foarte frumos momentul tău. Mi-a plăcut partea ta de opera. Ai o voce foarte interesantă", a declarat Tudor Chirilă.

Irina a menționat:

"Superbă piesă! Superb moment! Tu ești superb îmbrăcată."

Smiley a concluzionat:

"Cel mai bun moment de până acum din această seară!"

Publicul a decis ca Alexandra Sîrghi și Melisa Antonesi să meargă mai departe. Gilberta Wilson a părăsit competiția.

Echipa Smiley

Alex Maxim a dat startul momentelor muzicale din echipa lui Smiley. Concurentul a cântat melodia "Nicio lacrimă".

"Nu știu dacă ești cea mai buna voce, însă ești cel mai spectaculos personaj din concursul ăsta", a spus Irina.

Smiley a comentat:

"Pentru mine e o mare bucurie că te cunosc, că am ocazia să lucrez cu tine. De fiecare dată când te văd pe scenă e ca atunci când deschid un cadou. Abia aștept să văd ce vei cânta, cum vei cânta. Ai abilitatea de a face fiecare piesă pe care o cânți a ta și parca e prima dată când am auzit piesa asta. Îți mulțumesc foarte tare."

Ana Stănciulescu a reinterpretat piesa "Iartă", cântată original de Mihaela Runceanu.

"Ai o voce care merită să fie în etapa asta a concursului Vocea României", a spus Chirilă.

Irina și Horia Brenciu au apreciat și coregrafie momentului, cel din urmă chiar asemănându-l cu un musical.

"E o doză de risc în remake-uri. Mă bucur că și-au asumat cu toții acest risc. Ai toate datele să fii un superstar și meriți să fii la Vocea României. Meriți să îți clădești o carieră în muzică", a declarat Smiley.

Johnny Bădulescu a electrizat scena cu o reinterpretare a piesei "Unde dragoste nu e, nimic nu e".

"Aș vrea să te văd în etapa următoare, a spus Horia.

Colega de scaun, Theo, a adăugat: "Nu există vreo șansă să dezamăgești."

Cu sinceritate, Tudor a spus că această piesă nu este pe gustul lui, însă interpretarea lui Johnny l-a făcut să aprecieze melodia.

"Johnny, ești foarte bun! Îmi place atât de tare să lucrez cu tine. Ești foarte receptiv. Îți mulțumesc pentru provocarea pe care ți-am propus-o. M-aș bucura ca oamenii să te voteze și să te ducă mai departe", a spus Smiley.

Publicul a decis ca Ana Stănciulescu și Alex Maxim să meargă mai departe. Johnny Bădulescu a părăsit competiția.

Echipa Tudor

Maria Chideanu a fost prima dintre cele trei concurente din echipa Tudor care a urcat pe scenă. Tânăra a cântat melodia "Între noi". 

"Ai o voce foarte foarte bună! Arăți minunat în seara asta. Singurul minus au fost niște scăpări de ritm", a spus Smiley.

Irina a comentat:

Mie mi-a plăcut foarte mult și mă bucur că am avut ocazia să ascult veleitățile vocii tale.

Raluca Radu a creat o poveste memorabilă cu "Doina din Dolj".

"Vocea ta unește, iar noi avem nevoie de uniune între oameni. Felicitări pentru vocea ta, o voce care unește", a spus Irina.

Smiley a zis:

"A fost o trăire, a fost dincolo de muzică. Mă bucur că am avut ocazia să văd așa ceva pe scenă la Vocea României."

Alexandra Căpitănescu a încheiat prima seară de live-uri cu piesa "Niciun Glonț" (cover Vama).

"Cred că Alexandra este o plastilină adevărată pentru un antrenor nebun cum e Tudor. Am auzit acolo o bogăție de sonorități. Cred că ai făcut și mai grea alegerea telespectatorilor", a spus Horia Brenciu.

Smiley a adăugat:

"Lipsea genul asta de moment din emisiune. Mă bazam pe Tudor să ne ofere un moment de genul".

Tudor Chirilă a ținut să le mulțumească colegilor din trupa Vama pentru această partitură muzicală. Trupa a făcut un cover după Killa Fonic, iar această reinterpretare a fost utilizată pentru momentul Alexandrei de la Vocea României.

Publicul a decis ca Raluca Radu și Alexandra Căpitănescu să meargă mai departe. Maria Chideanu a părăsit competiția.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Vocea României 2023: ei sunt concurenții care merg în live-uri, după etapa knockout-urilor

Pe 24 noiembrie, a avut loc ultima etapă de la Vocea României, înainte de edițiile live. Concurenții au fost pregătiți pentru KO, iar antrenorii au avut de făcut alegeri importante. Află cine a mers mai departe.

Publicat

pe

Antrenori Vocea României 2023, etapa KO
Antrenori Vocea României 2023, etapa KO │ FOTO: PRO TV

Vocea României 2023 le-a adus din nou românilor emoție, efervescență, bucurie și le-a asigurat o seară de vineri în care muzica s-a îmbinat perfect cu dansul și cu discuțiile savuroase ale antrenorilor. Fiecare antrenor a avut câte trei momente de KO, iar la finalul serii au trebuit să aleagă câte un concurent din fiecare.

Ei sunt concurenții care merg în live-urile de la Vocea României 2023:

 • Echipa Tudor: Raluca Radu, Alexandra Căpitănescu, Maria Chideanu
 • Echipa Irina: Vlad Musta, Delia Constantin, Sandro Machado
 • Echipa Horia & Theo Rose: Alexandra Sîrghi, Melissa Antonesi, Gilberta Wilson
 • Echipa Smiley: Johnny Bădulescu, Ana Stănciulescu, Alex Maxim

Trio Raluca Radu, Andra Herța și Norig - echipa Tudor Chirilă

 • Raluca Radu - piesa "Maria Lisboa"
 • Andra Herța - piesa "Every Breath You Take"
 • Norig - piesa "Sanie cu zurgălăi" (franceză și română)

"Așa trebuie să arate coperta albumelor voastre. Dincolo de melodii, vestimentațiile voastre au fost senzaționale. Felicitări! Bravo, fetelor!", a spus Horia.

Colega de scaun, Theo Rose, a adăugat:

"Raluca știe deja, i-am mai spus, că este una dintre vocile mele preferate de anul ăsta de la Vocea României și mă bucur tare că ești aici și că poți să te descoperi. Mă bucur chiar și că ești în echipa lui Tudor și te poate provoca așa frumos."

Tudor a ales să meargă în live-uri cu Raluca Radu.

Trio Arina Bădulescu, Laila Abdel Hafiz și Vlad Musta - echipa Irina Rimes

 • Arina Bădulescu - piesa "Russian Roulette"
 • Vlad Musta - piesa "Sex on fire"
 • Laila Abdel Hafiz - piesa "Gypsy Love"

"Dacă ar fi să mă gândesc cu cine aș vrea să explorez ceva ce mi s-a părut că a strălucit doar puțin, ar fi Laila. Cred că poate să cânte acolo sus ceva foarte interesant și încă nu a încercat", a fost părerea lui Tudor.

Horia Brenciu a fost în asentiment și tot pe Laila ar fi ales-o și el.

"Dacă ar fi după mine, aș merge mai departe cu Vlad", a spus Smiley.

Irina Rimes a ales să meargă în live-uri cu Vlad Musta.

Trio Leon Mureșan, Alexandra Sîrghi și Marinică Burcea - echipa Horia & The Rose

 • Leon Mureșan - piesa "I Can't Dance"
 • Alexandra Sîrghi - piesa "Bang Bang"
 • Marinică Burcea - piesa "The Show Must Go On"

"Chiar dacă mi-au plăcut mai mult acutele lui Marinică, cred că mai pregătită pentru etapa următoare este Alexandra", a spus Irina. 

Smiley a spus:

"Cele trei momente sunt greu de comparat. Într-adevăr, Alexandra are o voce super spectaculoasă, super stabilă. Leon are o voce de cap foarte frumoasă, iar Marinică, din punctul meu de vedere, a evoluat extrem de mult în emisiune."

Horia & Theo Rose au ales să meargă în live-uri cu Alexandra Sîrghi.

Trio Izabela Simion, Johnny Bădulescu și Ioana Neagu - echipa Smiley

 • Izabela Simion - piesa "The Voice Within"
 • Johnny Bădulescu - piesa "Train Wreck"
 • Ioana Neagu - piesa "Don't You Worry 'bout A Thing"

Horia Brenciu a fost de părere că Johnny că nu a avut noroc, dar, în același timp, antrenorul a fost de părere că oamenii care fac lucruri frumoase vor atrage norocul în viața lor.

"Eu nu cred în noroc, eu cred în muncă și perseverență, în pasiune, stabilirea unor țeluri clare pentru că atunci apar și șansele. Mi-e greu să vă departajez pentru că sunteți toți foarte, foarte buni.", a spus Smiley.

Totuși, antrenorul a trebuit să ia o decizie. Smiley a ales să meargă în live-uri cu Johnny Bădulescu.

Trio Alexandra Căpitănescu, Rania Petricescu și Cristina Budeanu - echipa Tudor

 • Alexandra Căpitănescu - piesa "Sunt vagabondul vieții mele"
 • Rania Petricescu - piesa "Love You I Do"
 • Cristina Budeanu - piesa "All For Us"

"Cel mai nebun moment a fost al Alexandrei. A trecut prin trei genuri diferite. Foarte mișto fiecare parte. După care a venit Rania. De unde vocea asta? Eu n-am auzit niciodată o femeie cântând așa. Mi se pare fantastică. Mi se pare că ți-a ieșit superb. Iar Cristina n-a avut nicio scăpare", a spus Smiley.

Tudor a menționat:

"Pe mine mă bucură foarte mult că antrenorii-colegi văd progresul. La fiecare dintre voi."

Tudor a ales să meargă în live-uri cu Alexandra.

Trio Beti Iordăchescu, Cosmin Mariciuc și Delia Constantin - echipa Irina

 • Beti Iordachescu - piesa "Ignorance"
 • Cosmin Mariciun - piesa "Unholy"
 • Delia Constantin - piesa "Come Together"

"Mi-a plăcut mai mult piesa lui Beti, dar ca moment mi-a plăcut parcă mai tare Delia. Iar Cosmin m-a spart definitiv", a spus Theo Rose.

Tudor Chirilă a comentat:

"Sunt cele mai bune momente din knckout-uri de la Irina, alegerile pieselor mi-au plăcut foarte mult. Să recomand pe unul dintre ei mi se pare un afront adus celorlalți doi. Știi cum se zice: în fața marilor decizii suntem singuri."

Irina a ales să meargă în live-uri cu Delia.

Trio Andreea Oprea, Andrei Petruș și Melissa Antonesi - echipa Horia & Theo Rose

 • Andreea Oprea - piesa "Sar Penen"
 • Andrei Petruș - piesa "Ce s-ar face inima"
 • Melissa Antonesi - piesa "Așk"

"Cel mai emoționat am fost de prima jumătate a Andreei", a spus Tudor.

Smiley a declarat:

"Aș vrea să consemnez faptul că dacă nu se făcea echipa asta - Brenciu și Theo - nu aveam ocazia niciodată să ascult aceste trei piese la Vocea României. Recunosc că nu le-am auzit în viața mea. Dacă ar fi să merg mai departe cu cineva, cu Melissa cred că aș merge mai departe."

Horia & Theo Rose au ales să meargă în live-uri cu Melissa.

Trio Adrian Galbinu, Ana Stănciulescu și Alejandro Fernandez - echipa Smiley

 • Adrian Galbinu - piesa "Whole Lotta Love"
 • Alejandro Fernandez - piesa "Golden Hour"
 • Ana Stănciulescu - piesa "Clown"

"Ana m-a sensibilizat cel mai tare dintre toți trei. A avut o emoție pe scenă extraordinară. Ce ai scos din tine cu piesa asta...A fost nemaipomenit! Ai încercat să-ți îneci lacrimile ca să nu împiedice la cântat. E foarte greu să cânți cu nodu-n gât și știu. Cu toate astea, tu ai cântat extraordinar! Ai dat cu piesa asta de pământ", a declarat Theo Rose.

Tudor a menționat:

"Ana, pentru mine a fost mult mai puțin important ce ai cântat decât ce ai trăit. Iar ăsta este un avantaj pe care orice antrenor cred că ar trebui să-l ia în seamă."

Smiley a ales să meargă în live-uri cu Ana.

Trio Dana Baldovici, Maria Chideanu și Katia Florea - echipa Tudor

 • Dana Baldovici - piesa "Someone You Loved"
 • Maria Chideanu - piesa "Știu că vei pleca"
 • Katia Florea - piesa "Find Me"

"Astăzi mi-a plăcut Katia chiar dacă a avut niște scăpări la voce acolo sus. Mi-a plăcut intenția ei de cântat", a spus Irina.

Smiley a declarat:

"Am stat și m-am gândit cum aș putea să departajez cele trei performance-uri. Cred că felul în care s-au transpus pe scenă și cred că la capitolul ăsta cel mai bine a stat Maria."

Tudor a ales să meargă în live-uri cu Maria.

Trio Sara Cucu, Imba și Sandro Machado - echipa Irina

 • Sara Cucu - piesa "Habits"
 • Imba - piesa "7 rings"
 • Sandro Machado - piesa "Copacul"

"Ce bogăție, ce bucurie, ce voci, ce interpretări, ce melodii! Nu știu cu cine să mă duc mai departe. Toți trei sunt perfecți pentru finală. Toți trei sunt bestiali! Bravo, copii!", a spus Horia.

Theo Rose a adăugat:

"Felicitări, Irina, pentru alegerea pieselor, dar în special vreau să-ți mulțumesc că i-ai dat lui Sandro o piesă ca asta - <<Copacul>>. Ne-ai arătat ce muzică avem, cât de mare e muzica noastră românească. Îți mulțumim tare că te-ai ocupat atât de frumos și atât de bine. Că ai respectat-o în cântare. A fost nemaipomenit!"

Irina a ales să meargă în live-uri cu Sandro.

Trio Silvia Vișinescu, Cynthia Elisoa și Gilberta Wilson - echipa Horia & Theo Rose

 • Silvia Vișinescu - piesa "Anyone"
 • Cynthia Elisoa - piesa "Circle of Life"
 • Gilberta Wilson - piesa "Cancao do Mar"

"Fetelor, arătați minunat! M-ați purtat printr-o călătorie pe globul pământesc. Voi, ca și voci, sunteți foarte, foarte bune! Acum, nu știu cum o să departajeze antrenorii voștri. Cred că cele mai bune au fost Silvia și Gilberta. Cred că Silvia a fost mult mai sigură decât Gilberta", a fost de părere Smiley.

Theo Rose a declarat:

"Fetelor, a fost cea mai mare bucurie să lucrăm cu voi! Vă mulțumesc tare și ați cântat foarte bine în seara asta! Suntem foarte mândri de voi!

Horia & Theo Rose au ales să meargă în live-uri cu Gilberta.

Trio Ana Udroiu, Iustin Paraschiv și Alex Maxim - echipa Smiley

 • Ana Udroiu - piesa "Marea"
 • Iustin Paraschiv - piesa "Iris"
 • Alex Maxim - piesa "Jelem Jelem"

"Dacă nu ăsta este sensul unui act de interpretare, să te urci pe scenă, să faci ca toate visele și să trezești o emoție în cei care stau și se uită la tine și să le smulgi urale înseamnă că eu sunt degeaba pe scaunul ăsta. Felicitări!", a spus Tudor Chirilă referindu-se la momentul lui Alex Maxim.

Smiley a ales să meargă în live-uri cu Alex.

Citește în continuare

Trending