Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Vocea României 2023: ei sunt concurenții care au trecut de cea de-a doua rundă de audiții pe nevăzute

Pe 15 septembrie 2023, Vocea României a continuat cu cea de-a doua rundă de audiții pe nevăzute. Noi concurenți au urcat pe scenă cu dorința de a-și face vocea auzită și au făcut spectacol. Te invităm să citești rezumatul serii.

Publicat

pe

Concurenții care au trecut de a doua rundă de audiții Vocea României 2023
Concurenții care au trecut de a doua rundă de audiții Vocea României 2023 │ FOTO: PRO TV

Emisiunea Vocea României a continuat la PRO TV cu o nouă ediție spectaculoasă. O explozie de voci, reacții și momente uluitoare, concurenți care au întors toate scaunele și i-au făcut pe antrenori să se lupte cu toate argumentele au fost câteva dintre atracțiile show-ului din această seară.

Telespectatorii s-au putut bucura și de un moment muzical surpriză. HB Orchestra a urcat pe scenă, iar Horia Brenciu și Theo Rose au cântat împreună și au creat un moment de senzație.

În cea de-a doua rundă a audițiilor, antrenorii au ascultat 11 concurenți. Unii au mers mai departe, alții au plecat acasă cu promisiunea că vor reveni. Cert este că seara de vineri a fost plină de emoție, energie și, bineînțeles, voce. Ei sunt cei 11 concurenți care au urcat pe scenă. Despre cei care au trecut mai departe, găsești mai multe detalii în corpul articolului.

Concurenți al doilea episod Vocea României 11

 1. Alexandra Sîrghi - piesă "A Natural Woman" - 4 DA, echipa Horia & Theo Rose
 2. Adriana Gavrilă - piesă "Inima no mai răbda" - 2 DA, echipa Irina Rimes
 3. Annabelle Bihina - piesă "I'd Rather Go Blind" - NU
 4. Laila Abdel Hafiz - piesă "No time to die" - 2 DA, echipa Horia & Theo Rose
 5. Daniela Bejan - piesă "La vie en rose" - 2 DA, echipa Smiley
 6. David Mihuț - piesă "Tu ești primăvara mea" - 4 DA, echipa Smiley
 7. Giulia Petre - piesă "Jolene" - 1 DA, echipa Smiley
 8. Alex Enăcică - piesă "Giant" - NU
 9. Ana Udroiu - piesă "Mein Herr" - 4 DA, echipa Smiley
 10. Valentin Vasopol - piesă "The Sound of Silence" - NU
 11. Norig - piesă "Aș da zile de la mine" - 4 DA, echipa Tudor

Despre concurenții care au mers mai departe în competiție:

Alexandra Sîrghi

Alexandra Sîrghi are 20 de ani și vine din Galați. Este studentă la Facultatea de Administrație și Afaceri din București. Mama sa a fost un model pentru tânăra concurentă, și persoana care i-a fost mereu alături. Femeia a încetat din viață în urmă cu trei ani, iar Alexandra a cântat la Vocea României cu gândul la mama sa și cu speranța că aceasta este mândră de interpretarea muzicală.

Concurenta a cântat piesa "A Natural Woman" și a întors toate scaunele.

"Eu sunt șocat de ce am auzit în seara asta! Doamne, ce note ai luat, ce <<floricele>> ai făcut! Sunt șocat, de-a dreptul! Nu îmi vine să cred! Ești fantastică! Nu știu unde ai fost până acum, ce ai făcut, unde te-ai ascuns de nu te-am văzut, nu te-am auzit, dar mă bucur atât de tare că ai venit la Vocea României. Îți mulțumesc, m-ai umplut de energie!", a spus Smiley.

Irina Rimes a adăugat:

"Alexandra, cred că ești cea mai bună voce care a fost până acum. Și cred că ești pretendentă la titlul de <<Vocea României>>. Anul ăsta sunt foarte determinată să vină la mine (n.r. trofeul). Pentru asta am nevoie de o voce ca a ta. Cu tine, simt că am o șansă".

Alexandra a ales să meargă mai departe cu Horia și Theo Rose.

Adriana Gavrilă

Adriana Gavrilă are 29 de ani și este profesoară de limba română. Îmbină pasiunea pentru muzică cu profesia de cadru didactic. Concurenta a declarat că încă se află în căutarea drumului său muzical, acesta fiind motivul pentru care a venit la audițiile de la Vocea României 2023 - o oportunitate de neratat în cariera artistică.

Adriana a interpretat piesa "Inima no mai răbda" și i-a convins pe Irina Rimes și echipa Horia Brenciu & Theo Rose.

"Mi-ar plăcea tare să am o voce ca a ta în echipă noastră, cu care să mă pot juca. Mi-ar plăcea să putem încerca foarte multe lucruri. Dacă e ceva ce ador la generația noastră e că suntem foarte deschiși către a învăța orice, către a cânta orice", a declarat Theo Rose.

Irina Rimes a spus:

"Cred că se ascunde aici o voce foarte bună care poate să cânte mult mai multe stiluri și eu cu asta vreau să mă joc".

Adriana a ales să meargă în echipa Irina Rimes.

Laila Abdel Hafiz

Laila Abdel Hafiz are 25 de ani și este actriță. A încercat și alte domenii, precum stand-up comedy și content creator pe social media. Muzica ocupă un loc special în sufletul tinerei, în ciuda faptului că nu i-a acordat prea multă atenția. Laila a vrut să se revanșeze, astfel încât s-a înscris la Vocea României. La audiții, concurenta a interpretat melodia "No time to die" și a întors 2 scaune: Irina Rimes, Horia & Theo Rose.

"Ai o voce foarte clară. Pe lângă asta, din interpretarea ta, se cunoaște că ai deprinderea de a te exprima lumii, de a spune ceva. A fost o interpretare care a transmis și noi ne dorim tare să vii în echipa noastră să lucrăm", a comentat Theo Rose.

Irina a menționat:

"Laila, eu consider că ești bună, dar poți să fii și mai bună. Sunt convinsă de asta și la asta vom lucra dacă vii în echipa mea. Scurt, clar și cuprinzător".

Laila a ales să meargă în echipa Horia & Theo Rose.

Daniela Bejan

Daniela Bejan are 22 de ani și este din Republica Moldova. Tânăra a venit la Vocea României însoțită de iubit și de bunici, aceștia din urmă fiind pentru prima oară în România. Concurenta a declarat că muzica este menirea ei și își dorește să încânte ascultătorii cu vocea sa. La audiții, Daniela a ales să interpreteze piesa "La vie en rose" și i-a convins pe Smiley și echipa Horia & Theo Rose.

"Daniela, ești superbă! Așa de mult mă bucur că ai venit la Vocea României, chiar mi-aș dori să-ți fiu antrenor. Nu am avut posibilitatea asta la Superstar, dar de data asta avem posibilitatea să interacționăm mai mult", a spus Smiley.

Theo Rose a declarat:

"Tu asta ești! Ești un om foarte cuminte, foarte curat, pe lângă o voce excepțională, care binedispune. Mi se pare că menirea ta pe Pământ e să aduci fericire și să împrăștii bunătate în jurul tău. Îți mulțumesc doar pentru că te-ai născut".

Daniela a ales să meargă în echipa Smiley.

David Mihuț

David are 17 ani și vine din Arad. Studiază canto clasic, domeniu insuflat și de familie. Mătușa sa este solistă la Opera Națională din Timișoara, iar sora lui face parte din corul aceleași instituții. Pe lângă voce, David a luat lecții de pian și chitară. Concurentul a declarat că are o atracție pentru piesele de dragoste și o slăbiciune pentru melodiile vechi românești. În audițiile pe nevăzute de la Vocea României, David a interpretat piesa "Tu ești primăvara mea" și a întors toate scaunele.

"David, eu m-am întors primul și ei s-au întors după mine. S-au gândit toți că e un bărbat în toată firea, trecut de 40, 50 de ani. Aurelian Andreescu are un timbru inconfundabil, Cred că e una dintre cele mai mari voci masculine românești din toate timpurile. Timbrul este fantastic și felul în care poți tu să cânți, iar eu m-am întors pentru că eram intrigat și am zis că nu se poate să scăpăm o asemenea voce", a menționat Smiley.

Tudor Chirilă a adăugat:

"Eu nu sunt follower. M-am întors după ce m-am convins că e foarte bine. M-a întors și nostalgia, și un parfum, pentru că anii '70 în România au fost niște ani foarte prolifici pentru muzică. Faptul că o voce tânără reușește să aducă în prezent muzica aia este foarte tare".

David a ales să meargă în echipa Smiley.

Giulia Petre

Giulia are 20 de ani și este originară din Oradea. Iubește muzica și pasiunea ei este susținută de părinți. Tot ei au fost cei care au convins-o să vină la Vocea României. A interpretat piesa "Jolene" și l-a convins pe Smiley.

"Băi, ce bine m-am întors! Mie mi-a plăcut foarte mult cum ai cântat! Ai cântat o piesă foarte bună, ți se potrivește și vibrato-ul ăla, l-ai nimerit foarte bine!", a declarat Smiley.

Ana Udroiu

Ana are 33 de ani, este actriță și vine din București. La teatru i s-au confirmat calitățile vocale, iar Ana este pregătită să le exploateze, în cel mai bun sens al cuvântului. Concurenta a declarat că urmărește emisiunea Vocea României încă de la primul sezon și acum se simte pregătită să trăiască această experiență. La audiții, tânăra a interpretat piesa "Mein Herr" și a întors toate scaunele. Totuși, Tudor Chirilă a fost blocat de Horia & Theo Rose.

"Eu am fost blocat de Horia Brenciu. Nu-i nimic. Din perspectiva asta de om blocat nu pot decât să te ajut să iei decizia potrivită. Tu pui în mine niște informații și eu livrez rezultatul", a spus Tudor.

Horia a menționat:

"Îmi cer scuze că l-am blocat pe colegul meu Tudor, dar nu-mi pare rău. Vorba lui Smiley: <<aia e, aia e>>. Tare mult aș vrea să vii-n echipa noastră, într-o echipă în care vei găsi nu numai un antrenor, ci vei găsi niște prieteni".

Ana Udroiu a mers în echipa Smiley.

Norig

Norig are 49 de ani și vine din Paris. Iubește cântecele românești și a învățat să cânte în limba noastră în Franța împreună cu muzicieni români. Cântă de 20 de ani, iar înainte de a deveni cântăreață a fost creatoare de modă. Norig a declarat că profesorul său de canto i-a oferit niște discuri cu cântece românești, interpretate de artiste românce. A fost fascinată și și-a dorit să interpreteze și ea așa. Astfel, a descoperit nume precum Gabi Luncă, Romica Puceanu, Paula Lincan, Neluță Neagu sau taraful Haiducilor.

La audițiile de la Vocea României 2023, Norig a interpretat "Aș da zile de la mine" și a întors toate scaunele. 

"Eu te-am ascultat pe internet. Am văzut filmulețe cu tine pe YouTube cântând muzică lăutărească românească și eram șocat, de necrezut cât de bine cânți și ce feeling ai. Fantastic! E o mare bucurie să te ascult și o mare bucurie că ai venit să ne cânți cântece românești aici, la Vocea României", a declarat Smiley.

Pentru că Neluță Neagu este unul dintre artiștii pe care Norig îi ascultă cu drag, acesta a avut o apariție surpriză în emisiune. Concurenta a fost extrem pe emoționată văzându-l și ascultându-l live. Mai mult, cei doi au cântat împreună pe scenă.

"Povestea ta este impresionantă. Faptul că tu vii dintr-o altă țară, faptul că tu vii din Franța și cânți muzică lăutărească și îți place, și ești atrasă de lucrul ăsta este flatant. Eu, ca cetățean al țării mele, vreau să-ți mulțumesc!", a spus Irina.

Norig a ales să meargă în echipa Tudor Chirilă.

Comentează

Industria muzicala

Piesa "Dudadu" a Irinei Rimes s-a auzit la Tomorrowland 2024

Vocea Irinei Rimes a răsunat la Tomorrowland, unul dintre cele mai mare festivaluri de muzică electronică din lume. Evenimentul are loc în Belgia și adună peste jumătate de milion de participanți la fiecare ediție.

Publicat

pe

Irina Rimes
Irina Rimes │ FOTO: Vlad Braga (Bragosvki)

Weekendul acesta, la Tomorrowland, piesa "Dudadu" a Irinei Rimes a venit ca o surpriză plăcută atât pentru audiență, cât și pentru artistă, în playlist-ul apreciatului grup de DJ-ii Keinemusik. Remixul realizat de talentatul DJ și producător Goldcher a captivat mulțimea cu fuziunea dintre muzica românească și sound-ul internațional.

"Dudadu" face parte din EP-ul "Origini", care vine cu un concept live inovator, numit "Descântatele". Irina Rimes va prezenta acest proiect artistic pe 28 septembrie la Arenele Romane, promițând o experiență muzicală captivantă pentru fani.

Acesta este un moment important pentru Irina Rimes, care continuă să își extindă influența internațională și să contribuie la diversificarea muzicii. Artista a avut o apariție surpriză în setul lui MoBlack de la Electric Castle, iar artiști precum Apache și BLOND:ISH au inclus-o în spectacolele lor. Tiesto a adăugat remix-ul realizat de Goldcher - "Dudadu Flip" în playlist-ul său de pe Spotify. Keinemusik a introdus piesa pentru prima dată la un eveniment din București, după care au luat-o cu ei la Berlin, demonstrând încă o dată potențialul global al muzicii Irinei Rimes.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Au început filmările pentru cel de-al 12-lea sezon Vocea României

Vocea României dă muzica mai tare și începe filmările viitorului sezon. De astăzi, concurenții vor cânta pentru antrenori în speranța că vocile și interpretărilor lor îi vor face pe aceștia să apese butonul și, astfel, să întoarcă cel puțin un scaun.

Publicat

pe

Sezonul 12 "Vocea României"
Sezonul 12 "Vocea României" │ FOTO: PRO TV

Cei care s-au înscris în competiția celui de-al 12-lea sezon, și au trecut de primele preselecții, se pregătesc să facă scena să vibreze. În culise, Pavel Bartoș va fi responsabil cu gestionarea emoțiilor și le va fi alături susținătorilor.

"Cu bucurie mă pregătesc de a lor interpretare și abia aștept să cunosc oameni faini și să văd cum vor face antrenorii tot posibilul să câștige concurenții favoriți în echipele lor – pentru că, vă spun din casă, vor fi voci extraordinare! Am ajuns la sezonul 12, iar entuziasmul e de fiecare dată mai mare pentru că show-ul ăsta are ceva aparte, care nu poate decât să-ți dea stare bună și efervescență! A, să nu uit... pentru prima dată în acest sezon, spun: SĂ FIE VOCE!", a declarat prezentatorul.

Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley și, pe scaunul dublu, Theo Rose & Horia Brenciu sunt pregătiți și determinați să-și formeze echipe cu voci senzaționale care vor face adevărate spectacole pe scenă. Fiecare dintre ei își dorește să câștige finala, iar pentru asta, audițiile pe nevăzute sunt încărcate cu decizii importante, întrucât nu este suficient doar să se întoarcă, ci și să găsească argumentele potrivite pentru ca participanții să vină în echipa lor, dacă aceștia vor convinge mai mulți antrenori.

Anul acesta, producția le-a pregătit noi surprize antrenorilor și vor avea parte de beneficii - acestea, însă, se pot întoarce împotriva lor. Despre ce este vorba, vom vedea în cel de-al 12-lea sezon Vocea României.

Citește în continuare

Concerte & turnee

UNTOLD 2024: Descoperă lineup-ul complet

Cea de-a noua ediție UNTOLD se apropie cu pași repezi, iar organizatorii au anunțat lineup-ul complet. În perioada 8-11 august, festivalul își va redeschide porțile pentru fani și pentru cei peste 250 de artiști naționali și internaționali.

Publicat

pe

Concert VAMA la UNTOLD 2023
Concert VAMA la UNTOLD 2023 │ FOTO: YouTube VAMA

Cei mai mari artiști și cei mai cunoscuți DJ din lume, nume în premieră pregătite de creatorii UNTOLD, vor transforma Cluj-Arena într-un paradis al muzicii. Cu o combinație variate de genuri, artiștii de la Mainstage vor electriza atmosfera celor patru zile și patru nopți de festival: Lenny Kravitz, Sam Smith, Burna Boy, Louis Tomlinson, Tom Grennan, Milky Chance, Irina Rimes, Vama, Swedish House Mafia, Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Alok, Timmy Trumpet, Steve Aoki, Lost Frequencies, Purple Disco Machine, Salvatore Ganacci, Mahmut Orhan, Nicky Romero, Tujamo, Blasterjaxx, Jaxomi, Zerb, Jax Jones, DJ Bliss,  Partydul Kiss FM, Almud.

Scena Galaxy aduce patru titani ai stilului techno

Scena Galaxy, casa techno a festivalului UNTOLD, va oferi fanilor set-urile celor mai mari DJ din cultura underground: Black Coffee, Carl Cox (Hybrid Live Set), FISHER, Solomun, Stephan Bodzin, Sara Bluma, Nusha, Cezar, Prâslea, Mihigh, Priku b2b Arapu, SIT, Gordo, Deaf Jules, Mahony, Persic, Grigoré, Charlie, Peredel, Marwan Dua, Akos și brazilianul Alok cu un Special Show.

Cei mai așteptați artiști de hip hop, drum'n'bass și dubstep pe scena Alchemy

De la trap, hip-hop, drum’n’bass sau dubstep, până la genuri experimentale, scena Alchemy este pregătită pentru cei mai cunoscuți artiști naționali și internaționali: Aerozen, Alex Super Beats, Andy C, Azteca, Bad & Boujee, Calinacho, Candyboii X Solomon, Deliric X Silent Strike With Muse Orchestra, Doc, Dub Fx feat. Woodnote, Faust, Funky Drop, Grasu XXL, Guess Who,  Hvnds,  Ian,  Idk,  Jeru The Damaja, Killa Fonic, K-LU b2b Zo, Macanache, Macky Gee,  Marko Glass ft. Bvcovia,  M.G.L., Netsky, Og Eastbull,  Oscar,  Phunk B, Puya, Rava, Satoshi, Șatra B.E.N.Z., Ștefan Costea x George Pitariu, Tussin,  Vlad Flueraru, Vescan, Yny Sebi.

Scena Fortune este destinația perfectă pentru toți fanii stilului trance

Pe festivalierii care doresc să se bucure de o experiență uplifting în cadrul festivalului UNTOLD îi așteaptă Scena Fortune, alături de: Ahmed Helmy, Ahmed Romel, Airwave, Alex M.O.R.P.H., Artento Divini, Asteroid, Avao, Ben Gold, Bogdan Vix, Cold Blue, D-Block & S-Te-Fan, Daxson, Dim3nsion, Dj T.H., Exolight, Factor B, Giuseppe Ottaviani, Hel:Sløwed, Indecent Noise, John O'Callaghan, Laura Van Dam, Luke Bond, Maddix, Markus Schulz, Nifra, Nikolauss, Omar Sherif, Ontune, Paul Denton, Philippe El Sisi, Ram & Richard Durand Pres. Digital Culture, Roger Shah, Ruben De Ronde, Somna, Suncatcher, Sunny Lax, Talla 2xlc Pres. Rraw!, Tekno, The WLT, Tim Clark, Xijaro & Pitch.

Scena Daydreaming - show-uri de deep, tech și chill house

Amatorii de deep house, tech house și chill house se vor bucura de show-uri magice la scena Daydreaming, alături de: Arapu b2b Priku, Bora Uzer, Day Dreamers (Marwan Dua, Dub Fx, Woodnote), Giz, Glauco Di Mambro, Guy Gerber, Henrik Schwarz Live, Hraach Live, Igor Marijuan, Jan Blomqvist, Julian M, Maga, Marwan Dua, Mihai Popoviciu, Oceanvs Orientalis, Paax (Tulum), Powel, Rampue Live, Rhem, Rodriguez Jr. Live, Sarah Kreis, Satori, Sébastien Léger b2b Tim Green, Sarah Kreis, Seen Vybe, Shimza,  Stavroz Dj Set, Three Less One, Tooker Live, Viken Arman b2b Matthew Dekay, Vizan, Yokoo b2b Nico Stojan. 

Andreea Esca, Otrava și Laura Giurcanu pe Scena Time

Un concept imersiv unde nu există noțiunea de spațiu ori timp, scena Time este locul care te invită la o călătorie printre clepsidre și hărți stelare, este tărâmul minunilor atemporale. Anul acesta la această scenă vor ajunge: Aaron Sevilla, Adrian Eftimie & Dj Optick, Adrien b2b Imen, Alex Twin, Alexandru Demeter (Untold Creators), Alb Who b2b Du Mad, Andor Gabriel b2b Arias, Andre Rizo, Andreea Esca & Otrava, Andrew Dum, Andrew Maze b2b Belle, Chapter 47, Dj Dark & Mentol, Hvmza, Jay Ko b2b Mike Kross, John Trend, Karol Diac, Laura Giurcanu b2b 4awl, Mademoiselle Sabah, Manuel Riva b2b Dj Andi, Marius Onuc b2b Elchinsoul, Marko Di b2b Sasu, Pascal Junior, Paul Damixie b2b Moonsound, Peppe Citarella, Rbor b2b Adrian Saguna, Rhum G b2b Deny, Sezer Uysal, Simone Vitullo, Vladimir.

Bobonete,  Fly Project, Shurubel la Scena Retro

Scena Retro Fantesia este locul unde viitorul face o călătorie nostalgică, dedicată fanilor care găsesc bucurie în amintiri împreună cu: Aurik & Pelin, Bobonete, Dan T & MC Zedho, DJ Cosmin Nadasan, Fly Project, Gringo, Pappa M & Mc Dylma, Pixar Stelar, Shurubel.

 Scena Tramvai - atmosferă intimă și plină de energie

Aflată în inima festivalului, Scena Tramvai oferă o platformă pentru artiști locali și internaționali. Cu o atmosferă intimă și plină de energie, această scenă atrage mii de fani care se bucură de muzică de calitate și de o experiență unică în fiecare seară alături de:  AWL, Albin Kaczka, Alex Tripon & Mc Shuthy, Andrew Ickx, Aurik & Pelin, BIPOLVR, Candino D, CDJ Cristian-Daniel, Celavi, Cristian B, Dacian T., DJ Fo-K, Dj Junior, DJ Mă-Ta, DJ Pici, Draos, Eddy Ianceu, Graziano, Kamil, Los Vagabondos, Marc Rayen, Mircea Ivan, NRB b2b BRN, Puri, Serginio & Lucas, Simea, Underr, Villain, Yoyo.

Citește în continuare

Trending