Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Urmărește trailerul "Încă Două Lozuri" - VIDEO

A apărut trailerul oficial al comediei "Încă Două Lozuri". Filmul îi are în roluri principale pe Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol și va ajunge în cinematografele din toată țara pe 27 octombrie.

Publicat

pe

Trailer "Încă Două Lozuri"
Trailer "Încă Două Lozuri" │ FOTO: captură YouTube / Încă Două Lozuri

Regizată de Paul Negoescu, comedia este o continuare a peliculei "Două Lozuri", lansată în urmă cu 7 ani și bucurându-se de un succes răsunător, cu săli de cinema pline și cu aprecieri din partea criticilor la festivalurile de film din țară și din străinătate.

Deși au dispărut de pe ecrane, în toți acești ani, personajele Sile, Dinel și Pompiliu au rămas drept figuri memorabile în mințile fanilor. Iată că e momentul ca cele trei personaje să revină în prim plan cu același umor de calitate și comic de situație, însă cu o temă apropiată zilelor noastre. "Încă Două Lozuri" surprinde ideea îmbogățirii peste noapte, în era digitală a anului 2023 și prețul scump plătit de unii dintre cei care au pariat pe cryptomonede - o trecere subită de la extaz la agonie.

Rezumat "Încă Două Lozuri"

Sile iese din închisoare cu ideea să se îmbogățească minând cryptomonede. Împreună cu Dinel și Pompiliu îl cunosc pe Ionuț, premiantul județului, cu ajutorul căruia reușesc să mineze cyptomonede în valoare de 6 milioane de euro, pe care le stochează pe un stick USB. Dinel e responsabil de păstrarea în siguranță a stick-ului, dar reușește performanța să-l piardă foarte repede, așa că cei trei pornesc în căutarea lui. Din distribuția filmului fac parte următorii actori: Dragoș Bucur, Dorian Boguță, Alexandru Papadopol, Iulian Postelnicu, Rodica Lazăr, Mihai Bobonete și Ilona Brezoianu.

Detalii despre producția "Încă Două Lozuri":

20 de zile au durat filmările pentru filmul "Încă Două Lozuri" și au fost făcute în perioada septembrie 2022- mai 2023. La 7 ani de la primul film,  echipa a revenit în locurile în care s-au filmat scenele și au descoperit cât de mult s-au schimbat orașele României din 2016 încoace. Au găsit în multe orașe străzi mai sufocate de mașini, clădiri refăcute, altele lăsate în paragină, așa se face că anumite decoruri au fost recreate de la zero, într-un platou de filmare. Scenele au fost filmate în mai multe locații din București, precum și în Slatina, Craiova, Curtea de Argeș, Alexandria și Turnu Măgurele, Ploiești, Băiculești, Decindea, Giurgiu, Mihai Bravu, Corabia, Limanu și Platourile Giulești.

Soundtrack "Încă Două Lozuri"

Comedia "Încă Două Lozuri" a avut parte de colaborări inedite. Echipa filmului a lucrat cu Mario Fresh și RENVTO și au creat piesa și videoclipul "Ce seară minunată", lansate recent. Ineditul constă în faptul că doi dintre actorii principali din film, Dragoș Bucur și Dorian Boguță, au înregistrat o strofă din piesă.

VIDEO: Urmărește trailerul "Încă Două Lozuri"

Trending