Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Serialul "The Office" ar putea reveni pe micile ecrane

Greg Daniels, creatorul "The Office", are în plan să revină asupra serialului și să prezinte un nou capitol din povestea angajaților Dunder Mifflin. Această inițiativă vine în contextul în care greva scenariștilor de la Hollywood s-ar încheia după cinci luni de la debut. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

The Office - "First Aid Fail"
The Office - "First Aid Fail" │ FOTO: captură YouTube / The Office

"The Office", unul dintre cele mai amuzante sitcom-uri americane, se pare că va reveni la televizor. Informația vine după soluționarea grevei scenariștilor, iar showrunner-ul Greg Daniels este de așteptat să revină cu noi forțe creative.

De asemenea, mai mulți membri ai distribuției și-au exprimat interesul de a portretiza din nou personajele lor emblematice. Printre ei se numără Jenna Fischer (Pam), Angela Kinsey (Angela), Creed Bratton (Creed) sau Leslie David Baker (Stanley).

Greg Daniels a dezvăluit anterior că s-a gândit la un reboot ce ar cuprinde personajele originale, dar și actori noi, care lucrează în același birou Dunder Mifflin din Scranton. Cu toate acestea, el și-a exprimat și reticența în ceea ce privește reluarea, principala sa grijă fiind să nu dezamăgească fanii serialului.

Acum, că s-a ajuns la un consens legat de greva scenariștilor de la Hollywood, mai multe producții și scenarii sunt așteptate cu sufletul la gură de întreaga industrie.

Serialul a debutat în 2005 și s-a încheiat în 2013, acumulând nouă sezoane. Cu personaje credibile și cu un umor atemporal, "The Office" poate fi catalogat drept unul dintre cele mai amuzante seriale televizate. Gândit ca un pseudo-documentar, "The Office" descrie viața de zi cu zi a angajaților companiei fictive Dunder Mifflin.

Comentează

Trending