Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

NSYNC a lansat piesa "Better Place" - AUDIO

După mai bine de două decenii, trupa NSYNC s-a reunit și a lansat piesa optimistă "Better Place". Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

NSYNC - Better Place
NSYNC - Better Place │ FOTO: captură YouTube / NSYNC

Justin Timberlake, JC Chasez, Chris Kirkpatrick, Joey Fatone și Lance Bass și-au unit forțele din nou și le prezintă fanilor "Better Place". Melodia este extrasă de pe coloana sonoră a filmului de animație "Trolls Band Together". Va ajunge în cinematografe pe 17 noiembrie, iar Justin Timberlake îi va da voce lui Branch, personajul principal.

Într-un videoclip de culise lansat pe 15 septembrie, Timberlake a numit melodia "o scrisoare de dragoste pentru fanii noștri" și a spus că a fost "onorat" să asiste la reunirea grupului pentru compunerea și înregistrarea piesei.

"Better Place" marchează prima lansare muzicală a trupei NSYNC din 2002 și vine la doar câteva săptămâni după ce grupul a urcat împreună pe scenă la MTV Video Music Awards 2023 pentru a prezenta premiul pentru cel mai bun videoclip pop, adjudecat de Taylor Swift pentru "Anti-Hero".

Potrivit Billboard, nu există planuri pentru ca NSYNC să pornească într-un turneu în 2024, deși câștigurile pentru o astfel de călătorie sunt estimate la puțin peste 100 de milioane de dolari.

AUDIO: NSYNC - Better Place

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Trupa NSYNC s-a reunit la 22 de ani de la ultimul album lansat

Din ciclul "reuniuni la care nu ne aşteptam", azi aflăm că trupa NSYNC s-a reunit la 22 de ani de la ultimul album lansat. Boy band-ul care făcea senzaţie la începutul anilor 2000 e gata să revină, cu Justin Timberlake în lineup.

Publicat

pe

NSYNC Reuniune VMA 2023
NSYNC Reuniune VMA 2023 │ FOTO: MTV

Trupa a fost văzută la premiile MTV Video Music Awards 2023 în formula completă. E vorba despre Justin Timberlake, JC Chasez, Lance Bass, Joey Fatone, Chris Kirkpatrick. Ei s-au reunit şi în studio pentru a înregistra un nou album, la 22 de ani de la ultimul LP lansat. Avem deja şi numele unei piese, "Better Place", care va debuta pe 29 septembrie.

Justin Timberlake a postat pe contul său de Instagram un teaser video şi un mesaj cu privire la viitorul release. În clip se poate auzi şi o parte din nouă piesă. Oficial povestea NSYNC s-a încheiat în 2007, odată cu despărţirea grupului. Se pare că noul single se va regăsi pe coloana sonoră a celui de-al treilea film "Trolls", al studioului DreamWorks Animation.

Numele său complet este "Trolls Band Together" şi regia îi aparţine lui Walt Dohrn şi Tim Heltz. Ajunge în cinematografe pe 17 noiembrie, iar Justin Timberlake va fi în distribuţie, dând voce personajului Branch (protagonistul).

Boy band-ul a vândut peste 56 de milioane de discuri şi zvonurile despre reunirea sa au abundat după apariţia celor 5 membri ai formaţiei la gala MTV Video Music Awards din New Jersey. Cei 5 artişti au prezentat premiul pentru cel mai bun videoclip pop, adjudecat de Taylor Swift prin piesa "Anti-Hero".

Ultimul album scos de NSYNC a fost "Celebrity", iar după destrămarea grupului Justin Timberlake şi-a început cariera solo odată cu lansarea discului "Justified", premiat cu Grammy. Am avut parte de o mini reuniune NSYNC în 2018 pentru a sărbători steaua de pe Hollywood Walk of Fame.

Povestea formaţiei începea în 1995 şi a ţinut până în 2007. A avut 4 albume, inclusiv unul de Crăciun, iar artiste că Hayley Williams şi Taylor Swift au povestit că au învăţat armoniile vocale de la NSYNC şi respectiv că au avut figurine cu artiştii.

Citește în continuare

Trending