Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

NSYNC a lansat piesa "Better Place" - AUDIO

După mai bine de două decenii, trupa NSYNC s-a reunit și a lansat piesa optimistă "Better Place". Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

NSYNC - Better Place
NSYNC - Better Place │ FOTO: captură YouTube / NSYNC

Justin Timberlake, JC Chasez, Chris Kirkpatrick, Joey Fatone și Lance Bass și-au unit forțele din nou și le prezintă fanilor "Better Place". Melodia este extrasă de pe coloana sonoră a filmului de animație "Trolls Band Together". Va ajunge în cinematografe pe 17 noiembrie, iar Justin Timberlake îi va da voce lui Branch, personajul principal.

Într-un videoclip de culise lansat pe 15 septembrie, Timberlake a numit melodia "o scrisoare de dragoste pentru fanii noștri" și a spus că a fost "onorat" să asiste la reunirea grupului pentru compunerea și înregistrarea piesei.

"Better Place" marchează prima lansare muzicală a trupei NSYNC din 2002 și vine la doar câteva săptămâni după ce grupul a urcat împreună pe scenă la MTV Video Music Awards 2023 pentru a prezenta premiul pentru cel mai bun videoclip pop, adjudecat de Taylor Swift pentru "Anti-Hero".

Potrivit Billboard, nu există planuri pentru ca NSYNC să pornească într-un turneu în 2024, deși câștigurile pentru o astfel de călătorie sunt estimate la puțin peste 100 de milioane de dolari.

AUDIO: NSYNC - Better Place

Trending