Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Trioul Il Volo va susține trei concerte în România, la Cluj-Napoca, Oradea și București

Celebrul trio IL VOLO va concerta în România la Cluj-Napoca, Oradea și București. Piero Barone, Ignazio Boschetto și Gianluca Ginoble vor urca mai întâi pe scena de la BT Arena, pe 30 septembrie. După Cluj, va urma concertul în premieră de la Oradea Arena, pe 2 octombrie. Ultima lor oprire programată în acest an în România va fi pe 4 octombrie la Sala Palatului din capitală.

Publicat

pe

Il Volo
Il Volo │ FOTO: Adrian Coleașă

La finalul lunii septembrie, trioul Il Volo revine în România pentru 3 concerte de excepție. Tenorii Piero Barone și Ignazio Boschetto alături de baritonul Gianluca Ginoble vor cânta pe 30 septembrie, la BT-Arena din Cluj-Napoca, pe 2 octombrie la Oradea Arena, iar pe 4 octombrie la Sala Palatului din București. Artiștii italieni vor fi acompaniați de o orchestră simfonică amplă, alcătuită din peste 30 de muzicieni profesioniști.

Cei trei artiști italieni călătoresc în jurul lumii încă din primăvara lui 2023, ajungând inclusiv în Japonia, Canada, Statele Unite și Australia. Show-urile lor cuprind interpretările inconfundabile ale unora dintre cele mai cunoscute arii de operă, melodii pop legendare, dar și hiturile care i-au consacrat. Il Volo a concertat și în locații italiene spectaculoase, precum Teatrul Antic din Taormina și Arena din Verona, înregistrând un număr record de spectatori.

Noul format de concert IL VOLO

Noul format de concert Il Volo aduce în prim-plan calitățile vocale surprinzătoare ale fiecărui membru în parte. Trei personalități artistice total diferite care se completează armonios grație pasiunii comune pentru muzică și a vocilor versatile excepționale. Cu un repertoriu bine definit și un concept scenic clasic, noul spectacol Il Volo se bucură de succes imens în rândul publicului de pe toate continentele.

„Marea provocare și dificultate a unui artist este să mențină succesul. De 15 ani suntem nedespărțiți. Avem respect și stimă unul pentru celălalt: până la urmă, doar așa putem merge înainte. Este minunat faptul că după toți acești ani, marile arene devin neîncăpătoare. Înseamnă că munca noastră constantă, alături de echipa puternică și unită care ne însoțește dă roade și acesta este cel mai important lucru. Să-ți poți exprima pasiunea la niveluri exponențiale și să știi că de la New York până la Tokyo există cineva care te așteaptă este cel mai frumos lucru care i se poate întâmpla unui artist. Marea bucurie este să le poți cânta acelor oameni care nu ne abandonează și vin să ne asculte de fiecare dată. Vom continua să le oferim proiecte de calitate și le promitem că întâlnirile noastre din sălile de spectacole vor rămâne în suflete ca fiind cele mai frumoase amintiri.” au transmis membrii Il Volo.

Concertul crossover al trupei IL VOLO ce va fi prezentat și pe scenele din Cluj, Oradea și București, cuprinde interpretări ale unor melodii pop-opera adorate de publicul din întreaga lume, dar și piesele de rezistență care i-au propulsat în topul celor mai apreciați artiști internaționali ai momentului. „O Sole Mio”, „Notte Stellata (The Swan)” sau „Grande Amore” sunt doar câteva dintre ingredientele show-ului completat cu momente fine de umor.

Biletele pentru concertele programate la BT-Arena Cluj-Napoca (30 septembrie), Oradea Arena (2 octombrie) și la Sala Palatului București (4 octombrie) pot fi achiziționate online, urmând linkurile de mai jos, din agenda InfoMusic. Prețurile pornesc de la 150 de lei, crescând în funcție de categoria de loc și de sala de spectacol.

Trending