Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Află când are loc UNTOLD Dubai și cât costă primele abonamentele

UNTOLD își va face debutul în Orientul Mijlociu, la Expo City Dubai, între 15-18 februarie 2024. Primele 5000 de abonamente vor fi puse în vânzare la un preț special. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

UNTOLD Dubai 2024
UNTOLD Dubai 2024 │ FOTO: UNTOLD

În perioada 15-18 februarie 2024, în cele patru zile de festival, UNTOLD va transforma Expo City Dubai într-un paradis al diversității muzicale și culturale. Prima rundă de 5.000 de abonamente pentru cele 4 zile și 4 nopți de magie vor fi puse în vânzare pe 3 octombrie și vor fi disponibile pentru toți cei care se înregistrează pe site-ul festivalului.

La primul UNTOLD Dubai sunt așteptați peste 70.000 de fani pe zi și, în toate cele 4 zile, peste 280.000 de participanți din toate colțurile lumii. Festivalul UNTOLD Dubai, prezentat în colaborare cu Expo City Dubai, promite să ofere o experiență completă, cu genuri muzicale diverse, de la pop și R&B, la house sau techno, hip-hop și multe altele.

Abonamente la preț special din 3 octombrie

Fanii care s-au înregistrat pe site-ul oficial al festivalului sunt cei care vor beneficia de prețul special de 132 de euro pentru accesul general timp de 4 zile, față de prețul final de 395 de euro, în timp ce doritorii unei experiențe exclusiviste pot opta pentru abonamentele VIP Early Bird pentru 4 zile la doar 316 euro, în loc de prețul final de 658 de euro.

Organizatorii anunță că, pentru prima rundă de vânzare, vor fi disponibile doar 5.000 de abonamente. Acestea pot fi achiziționate doar de către cei care se înregistrează pe site. Tot acolo sunt disponibile și pachete de cazare.

UNTOLD Dubai va avea loc în faimoasa locație Expo City Dubai, un paradis al diversității muzicale și culturale, un loc care atrage anual peste 24 de milioane de vizitatori din toată lumea, iar iubitorii de festivaluri o pot explora în 2024, alături de show-urile extraordinare ale DJ-ilor, momentele live memorabile cu mari artiști ai lumii și experiențele pregătite de organizatori.

Dubai, un oraș cosmopolit și extravagant, va fi gazda ideală pentru UNTOLD, un festival care continuă să captiveze fanii din întreaga lume. Sprijinit de Departamentul de Economie și Turism din Emiratele Arabe Unite și în parteneriat cu Expo City Dubai, UNTOLD Dubai promite să fie momentul culminant al calendarului muzical din Orientul Mijlociu.

UNTOLD se află în top 3 festivaluri din Europa, alături de Tomorrowland și Glastonbury

La ediția din 2023 a festivalului UNTOLD au participat cele mai mari nume din industria muzicală: Imagine Dragons, David Guetta, Armin Van Buuren, Bebe Rexha, DJ Bliss, Martin Garrix, Steve Aoki, Camelphat, Tale Of Us, Years & Years și mulți alții, iar prima ediție din Dubai va oferi o altă extravaganță muzicală. Anul acesta, UNTOLD, festivalul care a pus România pe harta globală a marilor evenimente, se află în top 3 festivaluri din Europa, alături de Tomorrowland și Glastonbury.

Experiența unică UNTOLD Europe ocupă locul 6 în lume în Top 100 Festivals, clasament realizat de DJ Mag, alături de Tomorrowland, Ultra Miami, Glastonbury, EDC Las Vegas și Coachella. UNTOLD este cunoscut ca un brand important în industria de divertisment, la fiecare ediție au fost invitați peste 200 de artiști internaționali și peste 400.000 de fani din toată lumea. UNTOLD și-a cucerit publicul cu un mix unic de muzică și show-uri impresionante, iar ediția inaugurală UNTOLD Dubai va oferi un nou nivel în entertainment.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte joi, 15 februarie 2024

UNTOLD Dubai 2024

Loc
Expo City Dubai

Trending