Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Află când are loc Neversea 2024

Neversea revine la Constanța cu cea de-a șasea ediție. Fanii se pot aștepta la o nouă poveste plină de personaje colorate, de animatori, dansatori, decoruri fantastice și scenele festivalului care asigură diversitatea muzicală, totul alături de adevărații headlineri: plaja și marea.

Publicat

pe

Neversea 2023
Neversea 2023 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Porțile festivalului Neversea se redeschid pentru cea de-a șasea ediție, una plină de energie, culoare și muzică. Ediția din 2024 va avea loc în perioada 4-7 iulie, pe plaja Neversea, din Constanța.

Unul dintre cele mai mari festivaluri organizate pe o plajă din Europa își propune să aducă împreună cea mai tare gașcă de prieteni, care va cânta și dansa alături de artiștii lor preferați, pentru o vară plină de răsărituri de neuitat.

Cu dorul de vară la purtător, organizatorii festivalului Neversea sunt deja în pregătiri. Ediția 2023 a festivalul Neversea a oferit un mix perfect de genuri muzicale, iar în cele 4 zile de festival, 277.000 de fani s-au bucurat de muzică, de mare, de răsărit și de experiențe memorabile, alături de prieteni și de cei peste 150 de artiști din lineup.

Ediția aniversară a festivalului Neversea a fost plină de culoare, de piese ascultate în premieră, de lacrimi de bucurie, de hohote de râs, de dans până la răsărit. Neversea 2023 a fost locul în care participanții au construit noi amintiri.

Abonamente Neversea 2024

Toți fanii Neversea au posibilitatea de a achiziționa abonamente la un preț special, înregistrându-se pe platformă și completând acest formular. Toți cei care se înregistrează pe platformă vor beneficia de un voucher de 100 RON pe care îl vor putea folosi la achiziția abonamentului de festival.

Prețul unui abonament General Acces are prețul de 554,40 lei, iar un abonament VIP costă 1114,40 lei.

Trending