Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Urmărește "The Killer", un film regizat de David Fincher, cu Michael Fassbender în rolul principal

Thriller-ul psihologic "The Killer" în are ca protagonist pe Michael Fassbender drept un asasin care se confruntă cu o criză existențială. Pelicula va fi disponibilă atât în cinematografe, cât și pe Netflix. Mai multe detalii și trailer în articol.

Publicat

pe

Trailer "The Killer"
Trailer "The Killer" │ FOTO: captură YouTube / Netflix

Ideea ca David Fincher să regizeze "The Killer" a luat naștere în 2007. Iată că, după 16 ani, ea prinde viață cu viitoarea peliculă. Va debuta în cinematografe pe 28 octombrie și pe Netflix pe 10 noiembrie.

"The Killer" este bazat pe seria de romane grafice franțuzești create de Alexis Nolent și a fost adaptat de scenaristul Andrew Kevin Walker ("Fight Club", "Se7en"). Filmul îl prezintă pe Michael Fassbender în rolul unui asasin în pragul colapsului. În timp ce călătorește pe tot globul cu misiunea de a-și distruge ultima țintă, nu numai că dușmanii lui îl urmăresc, dar asasinul are de-a face și cu cel mai mare adversar al său - el însuși. Pelicula promite să amestece momente de acțiune cu puternice aspecte psihologice.

Alături de Fassbender, distribuția îi mai include pe Tilda Swinton, Arliss Howard, Sophie Charlotte și Charles Parnell, Kerry O’Malley, Sala Baker. Coloana sonoră va fi realizată de Trent Reznor și Atticus Ross, vechi colaboratori cu Fincher.

"The Killer" este cea mai nouă colaborare Fincher & Netflix. Anterior, regizorul a lucrat pentru producții Netflix ca "Mindhunter", "House of Cards" și "Love, Death and Robots".

Cel mai recent film semnat Fincher este "Mank", lansat în 2020, care a primit 10 nominalizări la Oscar, inclusiv pentru "Cel mai bun film" și "Cel mai bun regizor".

TRAILER "The Killer":

Trending