Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Barry Keoghan și Jacob Elordi trăiesc o poveste neconvențională în "Saltburn" - TRAILER

Barry Keoghan și Jacob Elordi se pregătesc pentru o vară de neuitat în trailerul oficial al filmului "Saltburn". Pelicula este regizată de Emerald Fennell. Găsești mai multe detalii și video în articol.

Publicat

pe

Trailer "Saltburn"
Trailer "Saltburn" │ FOTO: captură YouTube / MGM

Regizoarea Emerald Fennell aduce pe marile ecrane o nouă poveste atipică, ce își propune să exploreze concepte intime, de multe ori neobișnuite pentru o sală de cinema. Pelicula va debuta în cadrul celei de-a 67-a ediții a Festivalului de Film BFI London pe 4 octombrie, la Royal Festival Hall din Londra. Amazon Studios și MGM vor lansa "Saltburn" în cinematografe selectate pe 24 noiembrie, apoi global pe 1 decembrie.

Amplasată la mijlocul anilor 2000, drama întortocheată îl are ca protagonist pe Oliver Quick (Barry Keoghan), un student la Universitatea Oxford. El este invitat de colegul său aristocrat, Felix Catton (Jacob Elordi), să stea la Saltburn - moșia de lux a familiei sale, pentru o vară care nu va fi uitată niciodată.

Quick își dă seama că s-a implicat în ceva mult mai sinistru decât și-ar fi imaginat vreodată. Prins într-un conac cu oameni care sunt pe punctul de a ceda celor mai întunecate dorințe, Oliver este forțat să ia o decizie - să rămână și să în calcul sentimentele care l-au determinat să accepte oferta lui Felix de a rămâne la Saltburn sau de a scăpa înainte de a fi prea târziu.

Distribuția "Saltburn" este completată de Rosamund Pike, Richard E. Grant, Alison Oliver, Ewan Mitchell, Archie Madekwe, Lolly Adefioe, Reece Shearsmith, Paul Rhys și Carey Mulligan.

Barry Keoghan s-a bucurat de succes în ultimii ani, fiind implicat în producții precum "The Batman" și "The Green Knight". Dar poate cel mai prestigios rol la care a lucrat în această etapă a carierei sale a fost Dominic Kearney în "The Banshees of Inisherin". La rândul său, Jacob Elordi este în plină ascensiune. Este cunoscut cu rolul lui Nate Jacobs din serialul HBO "Euphoria", și urmează să-l portretizeze pe Elvis Presley în filmul "Priscilla" de Sofia Coppola.

TRAILER "Saltburn":

Trending