Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

S-a lansat trailerul "Dragoste pe muchie de cuțit", prima comedie romantico-culinară din România

"Dragoste pe muchie de cuțit" este primul film românesc ce combină romantismul cu o temă culinară. Dragostea gustului de altădată se împletește cu dragostea din copilărie, un strop de umor și un deznodământ cu totul neașteptat. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Trailer "Dragoste pe muchie de cuțit"
Trailer "Dragoste pe muchie de cuțit" │ FOTO: captură YouTube / Dragoste pe muchie de cuțit

"Dragoste pe muchie de cuțit" va avea premiera în cinematografele din România pe 29 septembrie. Pelicula are toate ingredientele unei comedii romantice numai bune de savurat în cinema - umor, romantism, o rețetă secretă autentic românească veche de 1.000 de ani și personaje spumoase jucate de actori cunoscuți. Din distribuție fac parte Carmen Tănase, Răzvan Bănică, Ada Galeș, Marian Râlea, Mirela Zeța, Alin Panc și Alexandru Pop.

Marius Moga, prin intermediul casei de producție DeMoga Music, este pentru prima dată co-producător într-un lungmetraj. Marius Moga a lucrat îndeaproape cu echipa peliculei și au creat împreună muzica ce susține emoția și suspansul scenelor din film. Mai mult, regizorul Germain Kanda face trecerea de la producții de publicitate la cinematografie și realizează astfel primul său lungmetraj.

Filmul "Dragoste pe muchie de cuțit" este produs de PAPA Pictures și co-producătorii DeMoga Music și Vent D'Est, după scenariul de Salex Iatma și Alex Panc și distribuit de PAPA Pictures.

Intriga filmului "Dragoste pe muchie de cuțit"

Două familii rivale, proprietare de restaurante, au fost toată viața în conflict, iar subiectele principale au fost rețeta ursului de mămăligă și trofeul murăturii anului. Rivalitatea dintre cele două familii stă și în calea poveștii de dragoste dintre copiii lor, Marina și Ducu. La maturitate, întâmplător, Ducu o reîntâlnește pe fata de care era îndrăgostit în copilărie și se dă drept bucătar pentru a petrece cât mai mult timp alături de ea, în restaurant.

Ursul de mămăligă, o rețetă autentică locală din Transilvania, transmisă din generație în generație de 1.000 de ani reprezintă tema conflictului din film. Rețeta a fost o provocare chiar și pentru echipa filmului, care a trebuit să o prepare ca la carte. L-au avut alături pe Chef Samuel, care nu doar a gătit, ci are și un rol în film, și pe bucătarul Cristian Lapte.

Trailer "Dragoste pe muchie de cuțit":

Comentează

Trending