Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Serialul "The Idol" a fost anulat după numai un sezon

Controversatul serial "The Idol", creat de The Weeknd, nu va beneficia de un al doilea sezon. Seria a avut-o ca protagonistă pe Lily-Rose Depp și a fost difuzată de HBO. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Teaser "The Idol"
Teaser "The Idol" │ FOTO: captură YouTube

"The Idol" a fost creat de The Weeknd împreună cu Sam Levinson, cunoscut pentru "Euphoria" și scenaristul Reza Fahim. The Weeknd, pe numele real Abel Tesfaye, a avut, de asemenea, un rol în serial. El l-a interpretat pe Tedros, un "guru" ce intră într-o relație cu o vedetă pop în ascensiune - Jocelyn - jucată de Lily-Rose Depp și preia controlul asupra fiecărui aspect al vieții ei.

Primul sezon s-a încheiat pe 2 iulie, după doar cinci episoade. Decizia de a anula serialul a fost luată recent, după ce s-a pus problema potențialului pe care proiectul l-ar avea în continuare, atât pentru telespectatori, cât și pentru membrii distribuției.

"<<The Idol>> a fost unul dintre cele mai provocatoare programe originale HBO și suntem mulțumiți de răspunsul puternic al publicului. După multă considerație, HBO, precum și creatorii și producătorii au decis să nu continue cu un al doilea sezon. Le suntem recunoscători creatorilor, distribuției și echipei pentru munca lor incredibilă", a declarat un purtător de cuvânt al HBO.

"The Idol" a avut premiera la Festivalul de Film de la Cannes anul acesta, urmat de eventualul său debut pe HBO. Rating-urile au fost medii. Primul episod a debutat cu 913.000 de spectatori, numărul crescând la 3,6 milioane de telespectatori după prima săptămână. Episodul 2 a scăzut la 800.000 de spectatori la apariția sa.

Pe lângă povestea cinematografică, "The Idol" a livrat și câteva piese originale, printre care "Lesser Man", "Popular", "Double Fantasy" sau "One Of The Girls".

Trending