Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Seria "Scream" continuă cu cel de-al șaptelea film

Ghostface se pregătește să revină cu noi acte atroce în "Scream 7". Pelicula va fi regizată de Christopher Landon. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Ghostface - "Scream 5"
Ghostface - "Scream 5" │ FOTO: YouTube / Paramount Pictures

Cea de-a șaptea parte a seriei "Scream" este în prezent în lucru. La cârma regizorală s-a produs o schimbare, Christopher Landon înlocuindu-i pe Matt Bettinelli-Olpin și Tyler Gillett (cunoscuți împreună sub numele de Radio Silence), care au regizat ultimele două filme "Scream". Landon este cunoscut mai ales pentru seria "Happy Death Day" și a filmului slasher "Freaky". Veteran al francizelor de groază, el a lucrat anterior ca scenarist pentru filmele "Paranormal Activity".

Bettinelli-Olpin și Gillett au renunțat la funcția de regizori după ce au repornit seria cu cel de-al cincilea film "Scream", lansat în 2022, și cu cel de-al șaselea, apărut anul acesta. Cu toate acestea, ei vor rămâne producători executivi alături de colaboratorul lor, Chad Villella.

Pentru moment, "Scream 7" nu are un scenarist atașat, aspect care nu se va schimba până când greva scenariștilor de la Hollywood nu va fi rezolvată. James Vanderbilt și Guy Busick au scris scenariile ultimelor două filme "Scream". În plus, este posibil ca Christopher Landon să-și folosească experiența de scris din trecut și să vină el însuși cu idei.

Potrivit The Hollywood Reporter, actorii actuali ai francizei - Jenna Ortega, Melissa Barrera și Mason Gooding - nu au semnat vreun contract pentru "Scream 7", dar sunt așteptați să revină pe ecran, odată ce greva actorilor va fi și ea soluționată.

"Scream 6" a doborât recordurile seriei, strângând 168 de milioane de dolari la box office-ul global. Predecesorul său a obținut 137,7 milioane de dolari la nivel global.

Trending