Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Hozier a lansat albumul "Unreal Unearth" - TRACKLIST

Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii lui Hozier. Artistul irlandez a lansat "Unreal Unearth", cel de-al treilea album de studio din carieră. Te invităm să afli mai multe detalii despre material.

Publicat

pe

Hozier - Unreal Unearth
Hozier - Unreal Unearth │ FOTO: Universal Music

Astăzi, 18 august, Hozier a lansat "Unreal Unearth", un album ambițios, format din 16 piese inspirate de "Infernul" lui Dante și structurate în jurul celor nouă cercuri ale iadului. În ultimele luni, cântărețul de 33 de ani a prezentat fragmente din noul material prin intermediul unor single-uri lansate cu videoclip. De exemplu, "Francesca" explorează teme ale dragostei și face trimitere la Francesca da Rimini, personaj care apare în cel de-al doilea cerc al Infernului - desfrânații.

Piesa "Unknowm / Nth" vorbește despre distanțarea și trădarea în cuplu și este inspirată din cercul nouă al iadului, cunoscut sub numele de "Cercul trădării", unde cei care au comis acte de trădare sunt pedepsiți. Cercul este împărțit în patru regiuni, fiecare pedepsind o formă diferită de trădare, iar păcătoșii sunt prinși în gheață și izolați, idee ce ar putea simboliza un sentiment de izolare emoțională.

Muzical, "Unreal Unearth" abordează o varietate de stiluri, de la partituri melancolice de pian ("Butchered Tongue"), folk-pop up-tempo ("Anything But"), funky disco ("De Selby Part 2) la energeticele ritmuri indie-rock din "Damage Gets Done", în colaborare cu Brandi Carlile.

Hozier a scris albumul în timpul pandemiei de COVID și a declarat că a fost modul lui de a da sens experienței din ultimii ani.

"Acest album reprezintă o reflecție asupra ultimilor ani și a tot ceea ce a însemnat acea perioadă. Sunt mândru de rezultat și aștept cu nerăbdare să transform tot ce am învățat din realizarea lui în proiecte viitoare.

Vă mulțumesc pentru tot sprijinul incredibil acordat muzicii mele si mie ca artist. Abia aștept să vă văd pe câțiva dintre voi la concerte în curând și să cânt live aceste piese. Mă simt incredibil de norocos să am sprijinul vostru!", a declarat Hozier.

TRACKLIST "Unreal Unearth":

 1. De Selby (Part 1)
 2. De Selby (Part 2)
 3. First Time
 4. Francesca
 5. I, Carrion (Icarian)
 6. Eat Your Young
 7. Damage Gets Done
 8. Who We Are
 9. Son of Nyx
 10. All Things End
 11. To Someone From A Warm Climate (Uiscefhuaraithe)
 12. Butchered Tongue
 13. Anything But
 14. Abstract (Psychopomp)
 15. Unknown / Nth
 16. First Light

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Hozier a lansat piesa "Francesca", de pe viitorul său album - AUDIO

Hozier a lansat single-ul "Francesca" și a anunțat un nou album de studio. Intitulat "Unreal Unearth", discul va ajunge la ascultători pe 18 august. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Hozier - Unreal Unearth
Hozier - Unreal Unearth │ FOTO: Universal Music

Hozier dezvăluie piesă cu piesă povestea albumului "Unreal Unearth". Cel mai nou demers în acest sens este "Francesca". Melodia explorează teme ale dragostei și face trimitere la Francesca da Rimini, din opera "Divina Comedie" a lui Dante. Autorul sugerează o posibilă poveste de dragoste adulterină între Francesca Malatesta da Rimini și cumnatul acesteia, Paolo Malatesta. Personajele apar în cel de-al doilea cerc al Infernului - desfrânații.

Albumul lui Hozier va explora cele nouă cercuri ale iadului. Anterior, au fost abordate lăcomia și erezia, prin piesele "Eat Your Young" și "All Things End".

"După o călătorie de câțiva ani, noul meu album - Unreal Unearth - își va găsi drumul către voi pe 18 august.

Sunt mândru de acest album și mi-a făcut plăcere să-l văd cum prinde viață în ultimul an. Vă mulțumesc, ca întotdeauna, pentru sprijinul și răbdarea voastră în timp ce se concretiza, este o mare plăcere să vă dezvălui în sfârșit data lansării", a transmis Hozier.

În prezent, Hozier susține o serie de concerte mai intime,  înainte de turneul său mai mare din această toamnă. Prima parte a călătoriei muzicale a debutat pe 6 mai, în Atlanta, și se va încheia cu show-uri la Bowery Ballroom din New York și Troubadour din Los Angeles, pe 25 mai, respectiv pe 31 mai.

Cea de-a doua parte a turneului "Unreal Unearth Tour" va începe pe 9 septembrie în St. Louis, cu Madison Cunningham alăturându-se ca artist în deschidere. Hozier va susține 28 de concerte în locuri spectaculoase ca Madison Square Garden din New York sau Hollywood Bowl din Los Angeles.

AUDIO: Hozier - Francesca

Citește în continuare

Trending