Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Adam Driver este protagonistul filmului "Ferrari" - TRAILER

Actorul Adam Driver este aproape de nerecunoscut în primul trailer al filmului "Ferrari", regizat de Michael Mann. Pelicula le mai are în distribuție pe Penelope Cruz și Shailene Woodley. Detalii și video în articol.

Publicat

pe

Trailer "Ferrari"
Trailer "Ferrari" │ FOTO: captură YouTube / NEON

Adam Driver intră în pielea lui Enzo Ferrari, celebrul pilot de curse și antreprenor italian. Penelope Cruz o interpretează pe soția sa, Laura Ferrari, iar Shailene Woodley o joacă pe amanta Lina Lardi. "Ferrari" va avea premiera la Festivalul de Film de la Veneția de anul acesta înainte de a fi difuzat pe scară largă din 25 decembrie 2023.

Distribuția filmului este completată de Patrick Dempsey (Piero Taruffi), Jack O’Connell (Peter Collins), Sarah Gadon (Linda Christian) și Gabriel Leone (Alfonso de Portago).

Acțiunea filmului are loc în 1957, înainte de cursa Mille Miglia în timpul căreia au murit pilotul Alfonso de Portago, co-pilotul Edmund Nelson și nouă spectatori. Falimentul amenință fabrica pe care Ferrari și soția sa, Laura, au construit-o din nimic cu zece ani mai devreme. Căsătoria lor a fost afectată de pierderea fiului Dino, cu un an mai devreme. În același timp, Ferrari trece prin niște dificultăți în legătură cu Piero, băiatul pe care îl are cu Lina Lardi, acesta neputând fi recunoscut ca membru al familiei Ferrari.

Cea mai mare parte a peliculei a fost filmată în Brescia, Italia, unde a avut loc reala cursă Mille Miglia. Scenariul filmului a fost scris de Michael Mann și de regretatul Troy Kennedy-Martin, fiind bazat pe cartea "Enzo Ferrari - The Man, The Cars, The Races, The Machine", de Brock Yate.

TRAILER: "Ferrari":

Trending