Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Demi Lovato a lansat un cover după piesa "Let Me Down Easy" - AUDIO

Demi Lovato reinterpretează piesa "Let Me Down Easy" a trupei ficționale Daisy Jones & The Six. Formația este protagonista miniseriei cu același nume, lansată în luna martie a acestui an. Detalii și audio în articol.

Publicat

pe

Demi Lovato (2020)
Demi Lovato (2020) │ FOTO: Universal Music

Cover-ul prezintă aceleași chitare și armonii ca originalul, completat de vocea puternică a lui Demi Lovato. "Let Me Down Easy" este extrasă pe albumul "Aurora" al trupei Daisy Jones & The Six. Materialul a fost co-scris și produs de Blake Mills și lansat în luna martie a acestui an.

Discul a acumulat peste 50 de milioane de stream-uri și a debutat pe locul 1 în topul Billboard Soundtracks. Trupa Daisy Jones & The Six, care a fost protagonistă seriei de succes difuzată de Prime Video, este compusă din personajele fictive Daisy Jones (Riley Keough), Billy Dunne (Sam Claflin), Karen Sirko (Suki Waterhouse), Graham Dunne (Will Harrison), Eddie Roundtree (Josh Whitehouse) și Warren Rojas (Sebastian Chaon).

Bazat pe romanul lui Taylor Jenkins Reid din 2019, "Daisy Jones & the Six" urmărește ascensiunea și destrămarea dureroasă a unei renumite trupe de rock. Riley Keough, nepoata lui Elvis Presley, o interpretează pe Daisy, iar actorul Sam Claflin este rock starul Billy Dunne, prins între pasiunea pentru muzica sa și viața de familie.

Între timp, Demi Lovato se pregătește să lanseze "Revamped", un album ce va fi compus din versiuni rock ale celor mai apreciate piese ale sale. Materialul va fi prezentat publicului pe 15 septembrie și va cuprinde, printre altele, piesele "Sorry", "Cool for the Summer" și Heart Attack".

AUDIO: Demi Lovato - Let Me Down Easy

Trending