Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Britney Spears și soțul său s-au despărțit

Britney Spears și soțul său, Sam Asghari, s-au despărțit după 14 luni de căsnicie. Cei doi plănuiesc să ajungă în fața instanței pentru un divorț legal. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Britney Spears în videoclipul "Slumber Party"
Britney Spears în videoclipul "Slumber Party" │ FOTO: captură YouTube

Potrivit Variety, Britney Spears este reprezentată de o echipă de avocați renumiți pentru divorț. Cântăreața a angajat-o pe Laura Wasser, o avocată de top specializată în cazuri de divorţ şi va continua să lucreze cu influentul avocat Mathew Rosengart care a ajutat-o să iasă de sub tutela tatălui său.

Relația dintre Spears și Asghari, un model și actor iraniano-american, a început în 2016. Cei doi s-au cunoscut la filmările videoclipului "Slumber Party". În 2021 s-au logodit, iar în iunie 2022 s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii intime ce a avut loc la casa cântăreței din Thousand Oaks, California. Printre invitați s-au numărat Madonna, Selena Gomez, Drew Barrymore și Paris Hilton.

În aprilie 2022, Spears a anunțat că ea și Asghari așteaptă un copil. Însă, o lună mai târziu, artista a dezvăluit că a pierdut sarcina.

Britney Spears a mai fost căsătorită de două ori. La începutul anului 2004, s-a măritat cu prietenul său din copilărie, Jason Allen Alexander. Căsnicia a durat doar de 55 de ore. Mai târziu în acel an, Spears s-a căsătorit cu dansatorul Kevin Federline, cu care are doi băieți, Sean și Jayden. Divorțul lor a fost finalizat în iulie 2007.

În ceea ce privește cariera muzicală, Britney Spears a lansat două piese: "Hold Me Closer" (feat Elton John) și "Mind Your Business" (feat.  will.i.am). În octombrie, urmează să lanseze o autobiografie intitulată "The Woman in Me".

Industria muzicala

Britney Spears nu o să mai fie activă pe scena muzicală

Britney Spears a declarat că nu o să revină în industria muzicală, stopând astfel niște zvonuri conform cărora ar pregăti un album nou. Găsești declarația completă a artistei în articol.

Publicat

pe

Britney Spears în videoclipul "Slumber Party"
Britney Spears în videoclipul "Slumber Party" │ FOTO: captură YouTube

Britney Spears a început noul an cu o declarație fermă. Artista a publicat pe Instagram pictura "Salomeea cu capul lui Ioan Botezătorul", realizată de artistul baroc italian Guido Reni, acompaniată de următorul text:

"Ca să fie clar, majoritatea știrilor sunt un gunoi! Continuă să spună că apelez la oameni la întâmplare pentru a face un nou album... Nu mă voi întoarce niciodată în industria muzicală! Când scriu, scriu de distracție sau scriu pentru alții! Pentru cei dintre voi care mi-ați citit cartea, sunt multe lucruri pe care nu le știți despre mine... Am scris peste 20 de cântece pentru alți oameni în ultimii doi ani! Sunt o compozitoare din umbră și chiar mă bucur să fiu așa!

Mai mult, artista a stins și zvonurile care spuneau că autobiografia "The Woman in Me" ar fi fost lansată fără permisiunea ei. Spears a declarat că acele informații sunt departe de adevăr, adăugând că se simte atât de iubită și binecuvântată.

Anunțul făcut de artistă vine după ce presa străină a raportat că Charli XCX ar fi fost delegată drept compozitoare pentru un viitor album, un disc "de revenire" a lui Spears pe piața muzicală.

În 2022 și 2023, Britney Spears a fost implicată în două colaborări muzicale, cu Elton John pentru "Hold Me Closer" și cu will.i.am pentru "Mind Your Business". De asemenea, ea a lansat cartea "The Woman in Me", care detaliază experiențele din copilărie, cariera, relațiile și perioada de 13 ani în care s-a aflat sub tutela tatălui său. Autografia s-a vândut în peste un milion de copii în prima săptămână de la lansare în SUA.

Citește în continuare

Trending