Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Britney Spears și soțul său s-au despărțit

Britney Spears și soțul său, Sam Asghari, s-au despărțit după 14 luni de căsnicie. Cei doi plănuiesc să ajungă în fața instanței pentru un divorț legal. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Britney Spears în videoclipul "Slumber Party"
Britney Spears în videoclipul "Slumber Party" │ FOTO: captură YouTube

Potrivit Variety, Britney Spears este reprezentată de o echipă de avocați renumiți pentru divorț. Cântăreața a angajat-o pe Laura Wasser, o avocată de top specializată în cazuri de divorţ şi va continua să lucreze cu influentul avocat Mathew Rosengart care a ajutat-o să iasă de sub tutela tatălui său.

Relația dintre Spears și Asghari, un model și actor iraniano-american, a început în 2016. Cei doi s-au cunoscut la filmările videoclipului "Slumber Party". În 2021 s-au logodit, iar în iunie 2022 s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii intime ce a avut loc la casa cântăreței din Thousand Oaks, California. Printre invitați s-au numărat Madonna, Selena Gomez, Drew Barrymore și Paris Hilton.

În aprilie 2022, Spears a anunțat că ea și Asghari așteaptă un copil. Însă, o lună mai târziu, artista a dezvăluit că a pierdut sarcina.

Britney Spears a mai fost căsătorită de două ori. La începutul anului 2004, s-a măritat cu prietenul său din copilărie, Jason Allen Alexander. Căsnicia a durat doar de 55 de ore. Mai târziu în acel an, Spears s-a căsătorit cu dansatorul Kevin Federline, cu care are doi băieți, Sean și Jayden. Divorțul lor a fost finalizat în iulie 2007.

În ceea ce privește cariera muzicală, Britney Spears a lansat două piese: "Hold Me Closer" (feat Elton John) și "Mind Your Business" (feat.  will.i.am). În octombrie, urmează să lanseze o autobiografie intitulată "The Woman in Me".

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Britney Spears lansează piesa "Mind Your Business", împreună cu will.i.am

După ceva teasing, Britney Spears a lansat în sfârşit o piesă nouă, "Mind Your Business", colaborare cu will.i.am. Fanii au păreri împărţite despre acest track dansabil de club.

Publicat

pe

Coperta single will.i.am britney spears mind your business
Coperta single will.i.am britney spears mind your business │ FOTO: Britney Spears

"Mind Your Business" aminteşte de perioada începutului anilor 2000, când toate vedele pop din anii '90 au făcut trecerea la un sound de club. Cumva Madonna a dat tonul, cu "Music" şi "Hung Up". În cazul lui Britney Spears şi will.i.am, muzica de club e infuzată serios cu influenţe de hip-hop. Versurile sunt repetitive şi track-ul are mai degrabă note înalte, decât bas.

"Mind Your Business bitch" e refrenul care răsună obsesiv prin single, amintind de replica celebră a artistei "It's Britney, bitch". Conform lui will.i.am, creierul din spatele producţiei acestei melodii, ea există de ceva vreme, dar abia acum a fost finalizată. Teaserele începeau pe 17 iulie, prin conturile de socializare ale lui will.i.am, iar el şi Britney sunt prieteni de ani buni, se pare.

Cei doi au mai lucrat împreună, will.i.am producând şi compunând câteva melodii de pe albumul din 2013 al lui Britney, "Britney Jean". Inclusiv preferata lui will, "Work Bitch". Nu uităm de hitul lor cu triplu disc de platină, "Scream & Shout", care a ajuns la miliardul de vizualizări pe YouTube în acest an. Între timp will.i.am lucrează la al cincilea său album solo.

Britney Spears e la a doua piesă lansată de când a început noua etapă a vieţii sale, ieşind de sub "tutela" de 13 ani a tatălui său. Cealaltă melodie nouă a fost tot o colaborare, de data asta cu Elton John pe piesa "Hold Me Closer". A devenit single-ul Billboard Hot 100 top 10 cu numărul 14 pentru pop star-ul american.

Spears este sărbătorită în aceste zile pe Broadway prin intermediul unui musical bazat pe hiturile sale, "Once Upon a One More Time". Va publica şi o carte de memorii în octombrie, "The Woman in Me".

Citește în continuare

Lansări de carte

Britney Spears lansează autobiografia "The Woman in Me"

Britney Spears își spune povestea în "The Woman in Me", o autobiografie ce va fi lansată pe 24 octombrie. Artista a confirmat vestea printr-un clip video disponibil în articol.

Publicat

pe

Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York Times
Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York Times │ FOTO: Captură YouTube

"The Woman in Me" este publicată de editura Gallery Books și va ajunge în mâinile fanilor din 24 octombrie. Precomenzile sunt deja disponibile. Potrivit editurii, "The Woman in Me" este o poveste încurajatoare și emoționantă despre libertate, faimă, maternitate, supraviețuire, credință și speranță.

În 2021, întreaga lume asculta ce spunea Britney Spears în cadrul unei audieri publice pe tema tutelei sub care s-a aflat aproximativ 13 ani. Dezvăluirea adevărului și a punctului său de vedere au făcut-o pe Britney să scrie o carte despre viața sa. "The Woman in Me" dorește a evidenția puterea muzicii și a iubirii, dar și cât de important este ca o femeie să-și spună povestea, după propriile reguli.

Cântăreața de 41 de ani a dezvăluit vestea printr-un scurt clip. Sunt prezentate coperta cărții și cuvintele:

"Sosește. Povestea mea. În condițiile mele. În sfârșit. Sunteți pregătiți?"

"The Woman in Me" nu a fost singurul proiect întreprins de Britney în ultima vreme. Anul trecut, artista a colaborat cu Elton John pentru "Hold Me Closer". Piesa a debutat pe locul 1 în topul Billboard dance și electronic, devenind al 14-lea single în top 10 al lui Spears în Billboard Hot 100. Ultimul album de studio al artistei a fost "Glory", lansat în 2016.

Citește în continuare

Trending