Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Britney Spears și soțul său s-au despărțit

Britney Spears și soțul său, Sam Asghari, s-au despărțit după 14 luni de căsnicie. Cei doi plănuiesc să ajungă în fața instanței pentru un divorț legal. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Britney Spears în videoclipul "Slumber Party"
Britney Spears în videoclipul "Slumber Party" │ FOTO: captură YouTube

Potrivit Variety, Britney Spears este reprezentată de o echipă de avocați renumiți pentru divorț. Cântăreața a angajat-o pe Laura Wasser, o avocată de top specializată în cazuri de divorţ şi va continua să lucreze cu influentul avocat Mathew Rosengart care a ajutat-o să iasă de sub tutela tatălui său.

Relația dintre Spears și Asghari, un model și actor iraniano-american, a început în 2016. Cei doi s-au cunoscut la filmările videoclipului "Slumber Party". În 2021 s-au logodit, iar în iunie 2022 s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii intime ce a avut loc la casa cântăreței din Thousand Oaks, California. Printre invitați s-au numărat Madonna, Selena Gomez, Drew Barrymore și Paris Hilton.

În aprilie 2022, Spears a anunțat că ea și Asghari așteaptă un copil. Însă, o lună mai târziu, artista a dezvăluit că a pierdut sarcina.

Britney Spears a mai fost căsătorită de două ori. La începutul anului 2004, s-a măritat cu prietenul său din copilărie, Jason Allen Alexander. Căsnicia a durat doar de 55 de ore. Mai târziu în acel an, Spears s-a căsătorit cu dansatorul Kevin Federline, cu care are doi băieți, Sean și Jayden. Divorțul lor a fost finalizat în iulie 2007.

În ceea ce privește cariera muzicală, Britney Spears a lansat două piese: "Hold Me Closer" (feat Elton John) și "Mind Your Business" (feat.  will.i.am). În octombrie, urmează să lanseze o autobiografie intitulată "The Woman in Me".

Trending