Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Thirty Seconds To Mars a lansat piesa "Get Up Kid" - AUDIO

Thirty Seconds To Mars a lansat "Get Up Kid", cea de-a treia piesă extrasă de pe albumul "It's The End of the The World But It's a Beautiful Day". Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Jared Leto / Thirty Seconds to Mars
Jared Leto / Thirty Seconds to Mars │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

"Get Up Kid" a fost compusă și produsă de Jared Leto, Shannon Leto, Jackson Wise, Ammar Malik și Oscar Neidhardt. Piesa are un mesaj optimist și încurajator. În ciuda dificultăților pe care le întâmpinăm, suntem capabil să ne ridicăm și să facem rai din ce avem.

"Get Up Kid" este cea de-a treia piesă lansată de pe albumul "It's The End of the The World But It's a Beautiful Day". Anterior, Thirty Seconds To Mars a lansat melodiile "Stuck" și "Life Is Beautiful". Discul este programat de lansare pe 15 septembrie.

Cu puțin timp înainte de lansarea piesei, Jared Leto a publicat o fotografie cu el și fratele său, însoțită de mesajul:

"[piesa] m-a făcut să mă gândesc la lucruri...Uneori viața este ușoară. Alteori nu este. Dar sunt norocos să împărtășesc această călătorie cu fratele meu. Indiferent cât de grea ar părea uneori viața, putem să apelăm unul la celălalt mereu. Mă simt recunoscător pentru asta. Și pentru voi toți".

Tracklist "It's The End of the The World But It's a Beautiful Day"

  1. Stuck
  2. Life Is Beautiful
  3. Seasons
  4. Get Up Kid
  5. Love These Days
  6. World on Fire
  7. 7:1
  8. Never Not Love You
  9. Midnight Prayer
  10. Lost These Days
  11. Avalanche

AUDIO: Thirty Seconds To Mars - Get Up Kid

Trending